Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anca nu mai stu exact diferenta intre cele 2 tipuri de lapte dar stiu ca e [:D}

De c e te feresti de hrana lichida? Daca tot ai inceput sa stii ca multi copii se dau in vant dupa sucuri de fructe/ legume. Mai ales ca bebe nu accepta lingurita, poti incerca si suc, pe langa hranitul cu degetele daca esti de acord cu el.

Sanzi eu zic sa nu te legi de lapticul tau . Nu cred ca din cauza lui nu a luat bebe in greutate. Au si perioade in care stagneaza si asta fara sa fie bolnavi. Se spune ca ar creste in inaltime cand stagneaza. Folclor sau nu, mai tne-l pe laptic si eventual da-i sa pape cand e adormit ca sa cresti cantitatea de lapte mancat.

Ma bucur sa aud ca ai un bebe asa cuminte, sper sa fie si marisor la fel.

Dupa cum scriam mai sus, eu ma bucur de un program megahaotic dar nu ma plang, eu o incurajez intr-un fel pt ca stiu ca trebuie sa manance ca sa creasca. In plus, ma trezesc in jur cu tot felul de aiuristici si daca fata creste frumos am cu ce sa le dau in cap ca nu incep diversificarea (era o gluma ... ok . Si am impresia ca si mandra a stagnat la un moment dat, a avut o perioada in care sugea doar doua-tri minute la debit mare, apoi se oprea, facea pauze a mai mari ba mai mici... Insa am citit si aici si pe Help line ca se poate intampla asa ca nu m-am pierdut cu firea.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gruia
Edwin
Amalia
Sasha
Vesna

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Simodina si Anca multumesc pentru raspunsuri. O sa insist cu si poate se razgandeste repede fiul meu si revine la sursa.
Simodina, foarte interesante si pertinente ideile cu diversificarea, multumim!

300 acuma stiu pe cine sa chemam cand avem probleme cu . Pupam IT-ista!

giulianna distractie faina la munte!

irina nu ati avut probleme dupa vaccin, nu?

AlexaM destul de "interesant" programul vostru de noapte. Poate se trezeste asa des pt ca mananca putin ziua? A, si am si eu o intrebare: cum il tii in funduletul gol si reusesti sa te feresti de arteziene? Unde il tii jumatate de ora fara sa udati jumatate din casa?

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Apropo ca astazi este si ziua lui Sasha, mai stiti fetele ceva de el si de mamica lui, Ratonelu?

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Anca nu mai stu exact diferenta intre cele 2 tipuri de lapte dar stiu ca e [:D}

De c e te feresti de hrana lichida? Daca tot ai inceput sa stii ca multi copii se dau in vant dupa sucuri de fructe/ legume. Mai ales ca bebe nu accepta lingurita, poti incerca si suc, pe langa hranitul cu degetele daca esti de acord cu el.

Nu ma feresc de hrana lichida in bine, chiar bea in fiecare dimineata suc de morcovi + mar din bibe, am ajuns la 80 ml. Vroiam insa sa-i dau si piureurile din biberon insa stau acum pe ganduri pentru ca intr-adevar e posibil sa manance dar pe de alta parte aman sa se invete cu lingurita si sa inghita. Adevarul e ca am luat-o foarte incet si nu are nici un rost sa ma grabesc, mai bine sa invete sa manance cu lingurita. Cu degetul nu am incercat si nici nu prea ma atrage ideea, poate eventual sa-i dau sa guste intai de pe deget si daca da semne ca ii place sa continui cu lingurita, dar sa o hranesc integral cu degetul ... nu prea-mi vine.

micuta IT-ista si pe mamica ei deopotriva.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata si de la noi!
Eu iar sunt zombie, copilul s-a trezit de 4 ori azi-noapte, in plus nici nu adormea usor la loc, plangea cand il puneam in patut, nu s-a mai intamplat asta din prima luna!
Si de ieri maraie/plange aproape continuu, sunt cu nervii intinsi pe jos

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna dimineata si de la Oradea!

300 Imi venea sa sar sa te pup in timp ce citeam! Chiar ai dreptate cu alaptatul in public, unii sunt atit de indignati de asa o practica "inapoiata" ca nu pot sa-i inteleg. Oare cind vom invata sa devenim mai toleranti? Dr. ta te-a sfatuit sa incepi deja diversificarea??!! si mai ales cu mar si biscuiti la 3 luni??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Simo, nu mai stiu nimic-nimic de Carlita. Ii trimit azi un mesaj pt ca si eu m-am gandit mult la ea in ultima vreme.

Am vorbit zilele trecute cu Angelynna82, care zicea ca va intra ea pe forum. Se pare ca n-a avut timp, asa ca va spun eu nouati de la ea. Crina a avut bronsita si au stat in spital chiar pe 25-27 decenbrie. S-au facut bine acasa pana la urma, cu aerosoli. Saptamana trecuta trebuia sa iasa pe-afara din nou.

Gargarita era vesela cand am vorbit cu ea ultima data, sper s-o tina tot asa in continuare. Insa a trebuit sa isi opereze un deget pentru ca ii crescuse o unghie in carne si o durea cam rau. Are o gramada de restrictii si nu prea poate face mare lucru sa amelioreze durerea.

Sper ca Aly_c isi aduce puiul repede acasa bine si sanatos.

Anca am inteles cum sta porblema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

la multe lunite sarabatoritilor de azi. sa se bucure mamicile si taticii lor de ei!
Gruia
Edwin
Amalia
Sasha
Vesna

anca, saru'mina! si eu ma uit la ochii lui fii-mea si nu-mi vine sa cred cit de albastri sint! . ma duc sa vad si eu filmuletul cu Carla pina se trezeste hamsterul meu mic.

monica, si mie-mi place semnatura ta! ce mi-ar placea si mie sa mai fiu gravidoasa!

fetelor, cind va aud cit e de grea diversificarea, ma iau cu mainile de cap. a mea e la fel ca ai vostri, cum aude un mic zgomot cum incepe sa se hlizeasca si adio papa!

help, aveti vreo idee ce sa fac sa scap de mirosul de tigara. se pare ca un vecin fumeaza pe balcon si fumul astuia intra la Elsa in camera!!!!! noi avem aer conditionat si la usi sint niste mici fante, pentru circuitul aerului. am vorbit cu cei care se ocupa de intretinerea aparatelor de climatizare si mi-au zis sa nu astup acele mici gauri / fante, ca putem sa ne asfixiem in casa. Ele sint deja acoperite in proportie de 75%, de catre fostii locatari, asa ca nu riscam sa le acoperim de tot. Aveti vreo formula miracol?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Buna dimineata si de la Oradea!

300 Imi venea sa sar sa te pup in timp ce citeam! Chiar ai dreptate cu alaptatul in public, unii sunt atit de indignati de asa o practica "inapoiata" ca nu pot sa-i inteleg. Oare cind vom invata sa devenim mai toleranti? Dr. ta te-a sfatuit sa incepi deja diversificarea??!! si mai ales cu mar si biscuiti la 3 luni??!!

si mie mi se pare de-a dreptul inuman, si mai ales sa auzi asta de la o femeie!!!! sint niste idioate! dar ce sa mai zicem de noi, stiati ca pina mai acu' 1 an, 2, in Anglia era o lege care interzicea alaptatul in public? va vine sa credeti asta?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput