LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
CARLA,CONRAD,ANDREI,MATEI
Sa cresteti mari si fericiti, sa fiti plini de noroc si sa fiti iubiti de cine veti dori voi!
Ven
ce bine-mi pare sa te "vad"!
Sa va intreb si eu de lapticul asta junior: daca eu i-am dat pana acum Topfer Lactana (acum i-am luat nr 3) de acum trebuie sa trec pe Nestle Junior? E bun? Si oare-i indicat sa trecem si pe lapticul de vaca (Ramo
eu stiam ca se da lapticul cel mai gras copiilor)? Tot ne bombardeaza astia pe TV ca-i mai sanatos sa le dai Junior pana la 3 ani
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
docdecap spune:
Buna fetele!!
imi cer scuze, iar aam disparut in ceata, dar mi s-a spus ca a primit SErban multe urari de ziua lui, ma bucur ca va face placere sa ii urati La multi ani, si va multumesc mult de tot pentru urari!
am citit cate ceva in urma si aflu ca s-au reintors la scris Ven si Ereena, e de bine!
o sa pun poze mai incolo, a fost ieri petrecere mare pe la noi, dintre cei cunoscuti a fost reunirea 3 sud est (adica Serban, Viktor si Ioan) si, mare bucurie, a venit si Tinna cu Luca! si au mai fost inca vreo 5 copii pe langa ei...
pe net a pus mav poze, uite aici,http://picasaweb.google.com/alinamav/LaMultiAniSeban mai am si eu, iar cele mai multe le-a facut Angi, dar ea e inca fara net.
sunt ocupata, maine ii luam motzu, ii vin verisorii si cu Sebi de mav, o sa fie festival!!
va pup mult si va multumesc de gandurile bune pentru Serban
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Mitsu-bishu spune:
Salutare, fetelor! Arunc iar un ochi pe aici sa "culeg" felicitarile pentru Conrad, multumim mult, ma bucur ca ii doriti atata bine!
Nu am apucat sa il sarbatorim cum se cuvine, am plecat in tromba de la Bucuresti, tarziu, a avut si trenul intarziere, am ajuns numai bine sa nu ratez momentul 23:45... I-am soptit la urechea mica si adormita toate gandurile mele catre el, tot ce ii doreste mami lui!
Poze.. O sa facem maine, in oras - iesim ca fetele in oras sa sarbatorim, apoi sper sa mergem la nasi unde o sa taiem si tortul.. Intre timp uploadez niste poze mai vechi, de acum 1 luna.
Ven, welcome back! Am inteles ca ai lipsit ceva vreme, ti-am "devorat" pozele si informatia despre raceri
Ce frumos ca dupa 14 ani mai primesti trandafiri rosii! Asa sa fie mereu la voi!
monicaa, felicitari si voua pentru cei 6 ani, asteptam vesti cu nunta de argint, de aur, de platina..
Cat despre umblatoare, tare m-ai amuzat
da' nu stiu ce sa spun, ca fiu-meu nu e dintr-astia, nu se da convins sa o ia la goana..
doculeeeet, am vazut poze! Ce de bebelusime pe acolo! In mijlocul careia straluceau, but of course, cei trei crai de la rasarit! Si voi, mamicilor, ati fost superbe! Un
de la Ploiesti la Marea Neagra! P.S.: Poti sa imi dai si mie un PM cu numarul Isidorei, plsss? Ca nu il mai am... ![]()
Speaking of which, ema, am vrut sa te sun de cum s-a crapat de ziua, dar mi-am dat seama ca nu am numarul tau
Asa ca fii buna, te rog, si lasa-mi si mie un PM cu el, chiar daca eu am fost fata rea si am vrut sa te trag de urechiuse ![]()
lauraaa, pup!
Ce m-am mai distrat cand am citit concluziile lu' Dimitrakis, foarte istet feciorul asta al tau, tare bine le zice!
Ellenutaaaa, ia-ma si pe mineeee! La skiii!
Ioanact, nu stiu cum e bine, si eu tind sa fac la fel cand nu mananca, ii mai dau laptic sa nu ramana cu burta goala.
Fetelor, Conrad are inca 6 mese - dimineata si seara lapte cu cereale, noaptea mai are o masa de lapte chior
, altfel plange si nu mai adoarme pana dimineata, asa sustine mama... Si mai mananca o masa de fructe cu ceva - cereale, branzica dulce, biscuit ras; masa de legume cu carnita/ou/numai unt si masa de iaurt cu cereale sau cu branzica dulce in el... Nu stiu, cred ca mama cam face abuz de cerealele alea.. Dar ce sa ii fac? Oricum ea zice ca mine si face ca ea... 
Noi suntem pe Humana - intreba mai demult cineva, cred ca ancasoare, dar nu am putut sa raspund din cauza de net execrabil! Nu stiu daca au astia Junior, nici fara lactoza nu am vazut pana acum... Cred ca o sa trecem si noi pe Nan, desi nu i-a placut deloc..
Ah, gata, s-au uploadat pozele.
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Mitsu-bishu spune:
Iete ca o uitai tocmai pe Creata - Creato, si eu v-am vazut pozele acum cateva zile... Splendide, n-am ce zice! Se cere sa ii mai fac o vizita lui Dani cat de curand, am tot zis ca vin si uite ca am amanat... Da' stai sa faca asta micu' cativa pasi, ca ma prezint cu el in dinti la studio
Va pupam!
Aaaaa, si am vazut niste poze superbe de gogosica mica Bianca a lui aurel_cris, asa e cand nu esti atent, nu o mai vazusem pana acum, ce frumoasa esteeee!
Hai ca ma duc sa ma bag langa sarbatorit, ne prostim si noi azi, l-am luat in pat la mine ca tare dor mi-era de eeel! Pupinstein!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Eliza spune:
Ce mare si dragut e Serban! Si ce petrecere cu pici a avut, tare frumos trebuie sa fi fost!
Am vazut si pozele cu Bianca, o papusica mica, tare, tare frumusica.
De Conrad ce sa mai zic? Imi era dor de gropitele lui dulci din obrajori
si La multi ani!
Monica, in primul rand felicitari pentru cei 6 ani, foarte frumos ai scris pe blog. Despre premergator: noi am avut aceeasi problema si i l-am schimbat pe unul caruia i se invarteau rotile mai greu(seamana cu un carucior pentru papusi), dar pana la el, Emma si-a facut singura premergator dintr-o cutie(chiar ne gandeam sa brevetam "inventia" ei pentru ca si acum o prefera). Acum orice e pe post de premergator:cutia, masuta, orice care poate fi impins. Pasi face maxim 4 dupa care cauta sprijin, cred ca seamana cu mine, extrem de precauta.
Ven, bine ai revenit sper sa scrii mai des despre minunile mici(tre sa recunosc ca m-am uitat si eu zilele trecute la pozele cu ei si am vazut ce petrecere frumoasa au avut).
Ereena,bine ai revenit si tu, asteptam poze noi cu Matei.
si sper sa se faca bine repede.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Salutare, zuzici ![]() CARLA,CONRAD,ANDREI,MATEI![]() Sa cresteti mari si fericiti, sa fiti plini de noroc si sa fiti iubiti de cine veti dori voi! Ven ce bine-mi pare sa te "vad"!Sa va intreb si eu de lapticul asta junior: daca eu i-am dat pana acum Topfer Lactana (acum i-am luat nr 3) de acum trebuie sa trec pe Nestle Junior? E bun? Si oare-i indicat sa trecem si pe lapticul de vaca (Ramo eu stiam ca se da lapticul cel mai gras copiilor)? Tot ne bombardeaza astia pe TV ca-i mai sanatos sa le dai Junior pana la 3 ani![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 Craciun 2008 |
Laura, mi-a zis sa incep cu laptele mai slab o perioada, si apoi sa ii dam din cel mai gras.Si a zis sa ii dam doar de alimentara ca cel dela tara e prea gras.
Soi astia cu Nestle-u, cum si-ar vinde produsul daca nu ne-ar aburi pe noi cu reclamele.Bineinteles ca zic ca e cel mai bun.Da fiecare isi alege ce vrea.
Eu zic ca e ok deja si laptele de vaca.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:

IANNIS CRISTIAN sa cresti mare si sanatos si sa fii o bucurie pt parintii tai!
La multi ani MIRE79 SI DARENE! Sa fiti iubite si fericite!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
danybv spune:
Buna ziua fetelor 
In sfarsit am reusit sa citesc
si eu din urma
La Multi Ani
pentru sarbatoritele zilei
Mire79
Darene
sa fiti sanatoase , sa aveti parte numai de bucurii in viata alaturi de cei dragi voua
La multi ani pentru sarbatoritul zilei de azi :
Iannis Cristian 
la multe lunite pentr clopotelul Luca Stefan 
ramonab felictari lui Razvanel pentru progresele facute
ginnette, ramonab , danonique , monicaa , Ioanact ,laura_dimitris , aurel_cris , anca.b va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine 
la fiecare
Pentru monicaa felicitari pentru kilogramele pierdute si la multi ani pentru cei 6 ani de casnicie 
danonique ce intamplare cu culoarea hainutelor , bine macar ca pot fi schimbate , sarcina usoara in continuare .
Ioanact sa speram ca vor veni si vremuri mai bune pentru Ioana , sa pape tot si sa-i iasa si dintii mai repede sa nu o mai chinuie pe mamy ei .
Multumesc pentru ajutorul acordat cu pozele, filmuletele si cu mesajul pe forum
creata2008 esti o draguta , am aflat si eu ca se poate rezolva cat de cat problema cu hardul si am aflat si de preturile usturatoare
oricum ma voi consulta cu sotul meu si vom tine legatura , multumesc
grati.ela ai PM , multumesc
Ven bine-ai revenit
am vazut pozele , foarte frumoase
anca.b sa porti sanatoasa si iubita bluzitele
sa speram ca nu e nimic grav la bebe .
Ellenuta iubita , sa ai parte de-o vacanta minunata asa cum v-ati dorit voi si sa scoateti muuulte poze
distractie placuta .
docdecap bine-ai revenit , am vazut pozele , foarte frumoase , asteptam si pe celalalte .
Asteptam sa revina si Angi
sa-i transmiti multi pupici si sanatate din partea noastra .
Mitsu-bishu am vazut pozele , foarte frumoase 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
jelimoni spune:
LA MULTI ANI CONRAD,CARLAANDREI,MATEI
SA FITI SANATOSI ,SA ADUCETI BUCURII PARINTILOR SI SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA!
MITSULE am vazut poze cu Conrad, doamne ce dulce e!mi-era dor sa-l vad!te-am sunat ieri da n-ai raspuns,apoi mi s-a terminat bateria la tel si nu am incarcator ca l-am uitat la mama :) am vrut sa va felicit pt implinirea unui anisor de viata,de momente frumoase,progrese mici ce inseamna atat de mult!pupici
creata2008 spune:
'Neata, fetelor, dau o cafea, doua, trei!
Noi am fost afara la dat zapada (eu), la comentat tot ce faceam (Mariuca) si la jucat in zapada (Mati)! ![]()
Acum ii pregatesc o ciorbita si poate reusesc sa ii fac si placinta cu branza la care visez de vreo cateva zile. Dar aseara, pe la 9, am vrut sa ma apuc de ea, dar trebuia lasata compozitia vreo 2 ore la frigider. Asa ca am renuntat.
Dupa ce se trezeste, o sa mergem la expozitie, impreuna cu buni. Ce-a fot ieri nebunie, dar ce-o sa fie azi!! Dani nici nu a apucat sa manance, nu a fumat decat 2 tigari. Nu ma asteptam sa fie asa chiar din prima zi, mai ales ca era si vineri. Asa ca ma duc cu "cosul" de mancare de la kfc, sa fiu sigura ca azi mananca ceva.
Cred ca revin putin mai tarziu... acum ma duc la joaca pana cand o sa-i dau sa manance.
Avem o sarbatorita astazi, Darene, "LA MULTI ANI!", sa fii sanatoasa si iubita!
Lavinia, parca tu intrebai cine mai e insarcinata... Nour este insarcinata si ea, vestea ne-a dat-o Miri, fara sa ne zica despre cine e vorba, apoi a intrat Nour si a facut publica vestea cea mare!
Cat despre fotografii cu Conrad, foarte bine te-ai gandit sa mearga in picioruse. Oricand, cu mare drag, stii bine!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona