LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Mire79

Darene
Iannis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, zuzici
CARLA,CONRAD,ANDREI,MATEI
Sa cresteti mari si fericiti, sa fiti plini de noroc si sa fiti iubiti de cine veti dori voi!

Ven ce bine-mi pare sa te "vad"!

Sa va intreb si eu de lapticul asta junior: daca eu i-am dat pana acum Topfer Lactana (acum i-am luat nr 3) de acum trebuie sa trec pe Nestle Junior? E bun? Si oare-i indicat sa trecem si pe lapticul de vaca (Ramo eu stiam ca se da lapticul cel mai gras copiilor)? Tot ne bombardeaza astia pe TV ca-i mai sanatos sa le dai Junior pana la 3 ani

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Laura, mi-a zis sa incep cu laptele mai slab o perioada, si apoi sa ii dam din cel mai gras.Si a zis sa ii dam doar de alimentara ca cel dela tara e prea gras.
Soi astia cu Nestle-u, cum si-ar vinde produsul daca nu ne-ar aburi pe noi cu reclamele.Bineinteles ca zic ca e cel mai bun.Da fiecare isi alege ce vrea.
Eu zic ca e ok deja si laptele de vaca.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

E ok laptele de vaca pentru copiii cu greutate medie spre mare si care in urma analizelor nu au carente de fier, minerale si calciu.
Pentru cei cu greutate medie spre mica sau chiar slabuti cum e manechinul meu nu-i ok laptele de vaca nici macar cel cu peste 3% grasime deoarece nu se asimileaza asa cum trebuie si se adancesc carentele.
Pentru acesti copii recomandarea medicala este de a continua pe formula pana la minim 2 ani, ideal 3 .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata!

Uram si noi La Multi ani!!!! sarbatoritilor de saptamana aceasta, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi.

La Multi Ani!!!! celor care poarta numele Sf. Anton. Sa aveti o onomastica frumoasa.

Noi va pupam

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 11 lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

De citit nu prea am apucat, dar am vazut poze frumoase cu Conrad si cu Eleni si familia. Ce mari au crescut puiutii. Eleni are perisor si ochisorii ca niste perlute negre, iar Conrad, ei bine, e un adevarat cavaler. puiutii si pe mamicile lor.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Acum sa dau si eu raspuns la niste subiecte discutate prin cap. anterioare, eu inca alaptez si nu o intarc, ii mai dau pana pe la 1,5 ani, sa vedem poate se intarca singura, ca altfel va trebui sa o trimit la mama....e foarte atasata de tzatzai si nu cred ca vom reusi. Oricum, ea suge doar seara, dupa ce vin de la serviciu, inainte de culcare si noaptea, se mai trezeste de vreo 3 ori. Ziua bea si laptic din cana cu cioc, dar doar de la mama.
Grati, nici mie nu mi-a venit CM-ul, asa ca stai linistita, e normal, la unele femei nu vine cat alapteaza, la altele vine la cateva luni de la nastere chiar daca alapteaza. Noi suntem mai norocoase .

Pupici Tudorashului scump.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetelor.

creata2008 multumesc de , eu am nevoie..Ioana aseara s-a trezit de 4 x , bine ca adormea repede (in 5 min), dupa ce ii dadeam suzeta.
docdecap ce bine ca ne mai scrii, am vazut si pozele voastre..f frumoase.
Lala D eu azi dimineata i-am dat Ioanei jum de bibe(150 ml) de lapte de vaca de la tara ,iar cealalta jum de lapte praf..l-a baut m greu..am procedat bine?Ea are 9,500 g..Ma gandesc sa ii dau m putin lapte de vaca pana se obisnuieste..
Mitsu Bitshu am vazut pozele si filmuletele....ai un ajutor in casa..tare harnic e Conrad..ii place aspiratorul..
danybv sa dea Dumnezeu..sa manance, si sa ii iasa ma rpd dintisorii..nu ai pt ce..daca pot sa te ajut, te ajut..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, IANNIS!

LUCA

LA MUTI ANI! tuturor celor care poarta numele Sf. Cuv. Antonie cel Mare.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Da, deci puteti sa ma votati cea mai neserioasa dintre voi! Eu cu Mitsu. Am pierdut atatea, vezi, sa-mi fie de bine ca nu intru! Felicitari Ema pentru sarcina, asteptam rezultate de la eco!
Avem si noi de povestit, sunt praf.

Ne-am serbat ziua de nastere pe 11 si ne-am luat si motul. David a ales de pe tava foarfeca(dar a tras si banii o data cu ea), cheile de la masina si, in acelasi timp, verigheta si mingea de tenis, ca simbol al sportului. Adik se va face haistylist si se va casatori cu o sportiva.

Imi pare rau ca am lipsit din comunitate...ma primiti inapoi?

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anandrei

Da, deci puteti sa ma votati cea mai neserioasa dintre voi! Eu cu Mitsu. Am pierdut atatea, vezi, sa-mi fie de bine ca nu intru! Felicitari Ema pentru sarcina, asteptam rezultate de la eco!
Avem si noi de povestit, sunt praf.

Ne-am serbat ziua de nastere pe 11 si ne-am luat si motul. David a ales de pe tava foarfeca(dar a tras si banii o data cu ea), cheile de la masina si, in acelasi timp, verigheta si mingea de tenis, ca simbol al sportului. Adik se va face haistylist si se va casatori cu o sportiva.

Imi pare rau ca am lipsit din comunitate...ma primiti inapoi?

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Sigur..cum sa nu te primim..m-am uitat in albumul tau si nu am vazut pozele de la 1 an..poate ne arati si noua poze cu David de la aiversare..

ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Saluti, zuzici
Multumesc Ramo Lala pt raspunsuri.
Cred ca-i voi combina si eu laptic de la alimentara, dar oare-i musai cel de 3,5%? Ramo am vazut ce ti-a recomandat dr, eu ma tem sa nu o ingras prea tare pe Thea, de asta i-as da lapte de 1,5 (mie-mi place Lady Milk).
Darene
Eu trebuie sa-mi cer scuze mamicilor si clopoteilor care nu au implinit 1 anisor si pe care eu nu i-am mai felicitat de cand am inceput sa avem sarbatoriti de 1 an. Ufff, parca am uitat ca mai avem si puiuti mai micuti
La multi ani si bebeluseala placuta (cat v-a mai ramas)!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput