Pepenasi de iulie-august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna O ... cristina, sange albastru nu asa .Atunci trebuie ca ai o carutza de poze din "micul Paris". Barbata-mio e bucurestean dar e prima generatie. Mama-sa a aterizat di pi langa Focsani. Io mi-s pur-sange insa: moldo de la Traian. mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
As vrea eu sa am o caruta de poze....
Si de fapt nici eu nu sunt bucuresteanca propriu-zis: bunica din partea mamei si din partea tatalui sunt bucurestence,insa bunicii nu sunt.Bunicul din partea tatalui e bucovinean si cel din partea mamei oltean...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

sursula spune:
Salutam pepenarimea!!Proaspat intoarsa din strainataturi ,cu buzunarele goale si inima plina, constat ca am de recuperat de la capitolul 69!!!
Bravos fetili!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Ana, si eu am observat ca ai pus invers sasele, aseara cand am pus eu pozele, dar am uitat sa-ti spun . Si eu am facut asta la una din aniversarile Ilincai, va mai amintiti ? Si tot cu amandine era.Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun) |
daca si tu ai inversat, deja ma simt mai bine ca nu sunt singura "cascata"
L-am lasat pe Stefan acasa ca a nins afara, sa iesim in curte la zapada. Asa ca de dimineatza de la 7 ma toaca marunt ca pe mac "cand iesim??"
Cu alte cuvinte azi sunt cu cititul!
Am vazut si eu pe Ilinca dansatoare super super haioasa! Aseara radeam de una singura aici.
gata, la treburi!
va doresc o zi buna si sa auzim numai de bine!
astazi la 8.30 a nascut cumnata mea!!! O fetita - Miruna, 3kg si 52cm scor 9 cu cezariana! Uh, ne bucuram asa de tare ca sa terminat totul cu bine! Fratele meu abia vorbea de emotii...este inca in stare de soc
Ana - mami de
Stefan si
Matei Ne jucam

ankalaura spune:
CAPRI - ce topaie Ilinca! Super tare! 
ILEANA - ce ai fata cu Teiu' meu? Ti-a placut nunta? Care era? Aia de au blocat cu limuzina Laptariul? Data viitoare cand vii la mine in cartier, suna frate si la mine, am 48C la interfon ![]()
SUN - a mea n-are nici dinti, si nici chineza nu vorbeste... Avantaj TU! Neu-neu!

BOBITA - pe cuvantul meu, cand era Eliza mica, nu reuseam NICI SA O SCOT AFARA de multe ori, NICI sa fac piata! Pe cuvantul meu, pana reuseam sa o imbrac transpiram de o suta de ori, pana terminam cu ea, facea kk, o dezbracam si mai transpiram de o suta de ori, o schimbam, o apuca foamea. Ii dadeam tzitzi, dupa ce ma dezbracam pe mine, desigur, transpirand alta suta de ori. Adormea in brate. Nu ma mai puteam misca pentru ca o trezeam. Iar facea kk. Ei si uite asa, cea mai mare aventura din viata mea era sa ies cu ea afara!
Nici acum nu sunt mai indemanoasa, tot de o suta de ori transpi pana ies cu ele, dar reusesc!
De aia va spuneam eu cat e de important pentru mine ca Eliza se imbraca si se incalta singura 
ANA - [:-)))- In cinstea curei de slabire, inteleg ca azi avem amandine??? 
Ce atenta la detalii frate ca sarea in ochi lumanarea pe dos ![]()
XENO - esti de-a mea! Eu chiar credeam ca e vreo greseala, nu m-am gandit nici o secunda la vreo gluma proasta a cuiva, iar auto-stergere nu credeam nici atata! Cat pe ce sa le bag inapoi pe disparute, da' n-aveam parola. Acuma, ca stiu ca e self-sters, nu ma pot baga...
ARIADNA - o invidiez pe Julia pentru bucataria ei! Ce gatea? Chinezul??
topaita mica!
CAPRI - chiar vroiam sa te intreb cum ti-a iesit combinatia.
Poate reusesc azi sa pun in romaneste ambele retete, ca sa nu stea KAMY cu dictionarul in bucatarie
Nu de alta, dar eu stau cu laptopul, si nu e usor...
PICA - iar ai dus fata masina la service??? Fata, tu ai Dacie si nu vrei sa recunosti! 
Stii, ar fi trebuit sa cumperi un storcator de culoare portocalie si scapai de stresul cu morcovele.
ILE - sa stii ca singurii SCAPATI sunt DOBROGENII, adica JE! Bancuri sunt cu toti, ardeleni, moldoveni, olteni, numa' DOBROGENII AU SCAPAT!
SURSU - cum fu Viena? Te invidiez de mor! Mai ales pentru partea aia cu spartul lovelelor lasand copchilu' acasa cu sotu!!! 
OAAAAAAUUUUU ANA sa va traiasca nepotica!! 
ileanna spune:
anka daca vorbim de Bucuresti, Teiul este for ever cartierul meu de suflet. Am stat 10 ani acolo, "copilaria" mea de Bucuresti este acolo in cartierul ... tiganilor si al studentilor
.
Nah ca ai prins-o pe pica!!!

SunSmile spune:
Neata,
La multe lunite Irina si Andrei! Sa cresteti maaari si sanatosi!
Vazut poze frumoase, cupii reusiti!
Sanatate bolnaviorilor, multa multa!
Ana ti le cedez tie, tu le-ai facut propaganda, le meriti!
O zi frumoasa!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Nati spune:
Salutare fetele,
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
ana_a, felicitari cumnatei si fratelui tau, sa creasca mare si sanatoasa nepotica.
Da am vazut eu corect? 57cm? are sa traiasca pe picior mare nepotica.
Asa ma bucur cand mai aud pe cineva ca a nascut, de parca iar nasc eu
.
Felicitari matusico!
Si am fost ieri la control, am crezut ca ne face vaccin, da ne-a ocolit cu vaccinul.
Tot fornait e, nu are rosu in gat, nu febra,nu tuse, nu stranut, numai nasul il avem infundat.
Ne-a dat un alt sirop si ne-a urat multa sanatate
.
Juniorul asta vrea sa stea slabut, are doar 7.660kg si 72cm.
Iar de problema cu diversificarea, ne-a urat succes si sa tot incercat in fiecare zi la lingurita ca sigur o sa-si dea drumul sa lopateze.
In rest e sanatos tun, a plans in spital cat am stat de ia facut si pe alti bebei sa planga.
Suparat tare mai era ieri urlatorul.
am plecat sa hranesc urlatorul.
Sanatate maxima va dorim!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
estrella80 spune:
Neatza si de la noi!!!
La rimtul in care scrieti, clar nu am apucat sa recuperez din urma tot. Mai am un capitol... iar Maya s-a trezit... asa ca.... aman iar momentul in care voi la zi cu cele scrise.
In primul rand, doresc sa le urez La multi ani, celor nascuti pe data de 16 ale lunii!!!
Ariadnabr, desi nu am apucat sa citesc tot din urma, sper ca pana azi sa te fi razgandit si sa ramai alaturi de noi!!!
Revin si eu cu cate ceva de povestit, cred ca diseara... asta daca ma lasa fi-mea!!!
Cica ne vor da si noua dintisorii!!!

gandacelului Vladut
era.