Pepenasi de iulie-august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
ariadnabr spune:
Ileanno fata io te iubesc si nu mi-o lua in nume de rau, dar chiar daca iti pare ca sunt avenita si m-am ajuns in Irlanda si iote ce arunc cu noroi, din punctul meu de vedere ala e adevarul. Am umblat mult prin Europa si vreau sa spun ca de fiecare data cand m-am intors si am fost dezamagita. Imi iubesc tara de-mi sar capacele, ii iubesc muntii si cultura, si manastirile si vorbesc la toata lumea de ele, imi ard plamanii de dor, dar nu tara e baiul ci oamenii! Si nu toti, o mana...ei si mana aia strica tot. Nu zic sunt si aici idioti, da' macar nu-s de-ai mei fata! Iar faptul ca sistemul e asa cum e, si multi romani aleg sa plece tocmai din cauza sistemului...asta nu vad de ce trebuie ascuns si invelit in camesa de catifea, tara mea e cea mai cea...Ai impresia ca irlandezii sau alte natii sunt altfel? Si nu arunca cu noroi? Ohooooo si inca cat, si mai cu foc!! Astora de aici nu le convine nimic! Da' nimic fata...nu sistemul, nu nivelul de trai, sa moara calu' nici de le-ar da bani guvernu' pe gratis tot ar mai gasi ceva sa nu le convina. Si e subiectul preferat!
Despre femeile (ca mine) nemultumite de barbatii lor, apai fata, daca nici aici, anonim nu ma pot descarca si zice ce-am pe suflet...apai mi-o iau din loc fata! Are si forumul asta un rol, si unul din ele e sa te descarci fata. Pai si ce daca imi vine sa-l fac idiot, mai bine aici decat lui in fata nu? Si ce daca zilnic mi se pare ca nu face deajuns pentru noi (nu financiar)? Pana la urma e problema mea. Stii tu, chestia asta se aplica cam asa, nu-ti place ce scriu, citeste pe diagonala. Io una nu permit nimanui sa se ia de barbatu' meu, e dreptu' meu exclusiv sa-l balacaresc. Si daca e betiv am sa spun, na! Nu-ti place??? Ah well, see if I care ![]()
Si daca sefu' e idiot, na, aia e. Sa stii ca sef, cuvantul asta sef, implica derect idiotenia. Si io am fost sef, si stiu, vrei sa-ti faci treaba si trebuie sa fii si dur. Si uiti de compasiune si alte de astea, pentru ca esti sef, na! Si uneori nu-i asa usor sa-ti iei desagii in spate si sa pleci. Si uneori trebuie sa suporti si chestii ieftine de om frustrat. Si de ce sa nu zici? Ha? Pentru ca tu consideri ca nu e frumos si trebuie pastrate aparentele? Fata, f*** aparentele! 
Da' na...Io zic asa, e in firea omului sa fie carcotas, na! Si pentru asta nu trebuie judecat nimeni ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ankalaura spune:
Fiti atenti stire - bugetul de la educatie si dela sanatate e mai mic in 2009 ca nu e bani nene, nu e decat pentru Mertzanele lor, mama lor ca ii balacaresc acuma cu noroi de nu se vad, fara pic de rusine ii balacaresc cu noroi!
ariadnabr spune:
Iar despre Mada si Sun fata, pana aici, ca musc din tine! Io te rog frumos sa clarifica ca ai glumit, pentru ca la prima vedere pare altfel! E dreptul lor sa fie pe lista sau nu, e dreptul lor, da? Io, zic mai intai sa faci sapaturi si sa aflii de ce s-au sters. Nu arunca cu vorbe, exista un motiv pentru ceea ce se intampla din pacate. Putem adopta atitudinea "sa fiti sanatoase, farewell" sau putem afla de ce se retrag si daca se retrag. Asa, chestii de gen "elitisme" blah blah...sa ma ierti, dar pot jigni...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
maitreyi spune:
neata 
la multi ani pepenasilor sarbatoriti astazi 

darius ne gandim la tine puiule
camy
ilincuta e o dulceata de fetita
am vazut si irlandezele mici, una mai ocupata ca alta
ariadna am si eu o prietena plecata, numa' ca ea e in peru, si la fel ca si tine, nu vb in romana cu bebelusii ei. curiozitatea mea e legata de cum vb fetele cu bunicii la telefon? in cazul ei vb si bunicii spaniola. la voi cum se procedeaza?
io nu mai pricep nic...si daca nu pricep mai bine tac si asa poate par mai inteligenta ![]()
o zi buna si mai vesela, mai toleranta 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ariadnabr spune:
Maitreyi se vorbeste engleza 
Sonia si bebe Julia
ankalaura spune:
Fata, SUN a zis sa nu investigam, si io respect asta!
Ia uite ma, la Cisnadie nu mai au apa la robinet de 6 zile, iau oamenii zapada si heata ca sa dea la animale si sa arunce in vece ma!
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr Maitreyi se vorbeste engleza ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------- Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia |
cool
cand oi veni pe urmele lu' scarlet o'hara poate va fac o vizeta 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ariadnabr spune:
Pai...daca ajungi pe-aci si NU ne faci o vizita...ti-o iei
Is that clear? 

Sonia si bebe Julia
ankalaura spune:
Fata, ma provocarati!
Bey, am avut eu doua sefe, niste vaci! De fapt, trei, doua era proate, una era desteapta foc, da' era rea. Parol! Si ce am facut eu? Pai am plecat, ca asa am considerat de cuviinta, mai devreme de doi ani, ca deh, sa nu pic in ala de zicea Ile. Si ce m-am ales frate? Cu un sef misogin! Care avea o amanta in firma de care eu nu stiam ca e amanta, da' avea si nevasta, tot in firma, si cand colo, ma mananca pe mine sa corectez amanta la un raport pe care il gresise. Jar am mancat frate, ca s-a aliat cu nevasta. Am plecat si de aici.
Si cu ce m-am ales? M-am ales cu 8 locuri de munca in 10 ani, din care 2 in invatamant, restul de 6 aici in Bucuresti
Cine se uita in cartea mea de munca, ce crede? Ca am avut sefi imbecili si ca am fost eu prea desteapta pentru ei?
Eu am avut multe motive sa tot plec... salariu mic in cartea de munca, multe ore de lucru (de ex alea 10 ore pe pontaj de care va ziceam, in ciuda alora 8 din contract,...) Dar eu stiu daca am facut chiar bine? Poate era mai bine sa tac si sa inghit? Sau am avut doar ghinion? Al naibii norocu' ala cu care imi scot toti ochii, de zic ei ca il am...
Apoi, eu nu ma supar pe Bucuresti, ca imi place de mor, da' de ce sa supor smecherii de pe strazi? Ma stie toata politia si toata primaria si OPC-ul de cata gargara am facut... Si? Pai am eu tupeu sa chem politia cand e nunta de 3 zile in cartier? Pai ce am innebunit?
dana81 spune:
Neatza!!!
Nu am citit prea mult din urma, am intrat sa va zic ca Clara e bine poate sta in sezut numai in picioare sa nu o pun si la 8 luni mergem la control, si mai tb sa luam calciu pt ca ne pocnesc manutele...am fost ravasita dar acum mi s-a luat o piatra de pe inima!!!!
Pupici ma duc sa citesc din urma