Pepenasi de iulie-august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
dr_anca spune:
Fetele peace!
La multi ani pepenasilor sarbatoriti astazi!
Am ras aseara cu tzatzele profei si m-am culcat ca eu is genul privighetoare adica nu ma prinde ora 10 neadormita![]()
Ca sa-i raspund si Ankai pentru mine programul ideal e 7-15 hai 8-16 ca dupa orele astea oricum mi se pare ca a trecut ziua si nu mai are nici un rost. Din nefericire mi-am ales cam prost meseria dar la mine e cat muncesti atat castigi, stai putin atunci si banii sunt la fel de putini. Ei nu avem noi credite momentan si nu ma roade nici un termen la rata ca de era asa nu mai statem eu pe acasa pe forum ci munceam 
Mai va pup si sper sa nu va certati pe aici, da?
PS Mai eu o inteleg pe Anna cu antibioticele ca pe seara te panichezi si mai ales daca ti-a dat dr te gandesti apoi daca se ridica temperatura si mai mult nu mai ai nici o scuza ca el ti-a dat. Asa e la noi in Romania se spala pe maini si nu se risca si dau repede antibiotic mai ales in cazul copiilor. Nu stiu daca trebuie sa ii judecam prea aspru
Merg sa fac curat ca cica azi vine o colega de-a sotului care vrea si ea sa planifice un bebe, poate se ia.
Ana sa iti traiasca nepotica!
Ce frumos danseaza Ilincuta mai, mai!
Gata va las pe bune![]()
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
bobitamica spune:
Buna dimineata
Multumim frumos!! Cristina,Sun,Ileanna si tuturor fetelor care ne-au urat La multi ani!
Nu-mi vine sa cred ca Irina implineste 6 luni!!
La multi ani !! spunem si noi pentru Thea si Andrei. Sa cresteti mari,puiuti draguti!!!
ANKA...eu zic ca sunt destul de organizata,sau cel putin asa cred eu...dar problema este ca as vrea si eu sa mai citesc cate ceva,sa fac lucruri pe care le faceam inainte si sa va citesc si pevoi. Cand termin de citit,in general ma apuca o lene de scris....si am impresia ca nici nu mai retin cine mi-a scris sau despre ce s-a vorbit...
Nu vreau sa mai fie suparati pe aici...pana la urma fiecare are dreptul sa faca ce crede de cuviinta...parerea mea...dom'le
stiu ca nu e posibil sa fie numai lapte si miere,dar nu cred ca e cazul sa ne suparam din nimic...si eu am impresia cateodata ca nimeni nu ma baga in seama...dar asa cum sunt si eu poate sunteti si voi....si va inteleg perfect
Am reusit si eu sa intru un pic acum,pentru ca mi-am curatat mai repede legumele si motzata doarme un pic...
Ileannna...mi-a placut ce ai scris...foooarte mult.
Adevarul este ca si eu ma cam plangeam de job...si mi-am dat seama ca e o tampenie. Bine nu plangeam in fata altora...dar e suficient sa ma plang la mine...
La fel si cu cei veniti in Bucuresti...daca nu le place sa mearga acasa la ei ,sa ne lase si penoi sa respiram si sa putem circula pe soselele astea. Acum nu scriu asta pentru sunt bucuresteanca 100%,dar ai perfecta dreptate!!!nu-ti place..pleaca acasa sau in alta tara daca vrei....
CAMY...
revin!!!ma duc sa pun legumele la steamar...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
aaa...am uitat..CAPRIOARA...Ilinca e mortala...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
aaa...am uitat..CAPRIOARA...Ilinca e mortala...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
kamelya spune:
salut
LA MULTE LUNITE

THEA
IRINA
ANDREI GABRIEL

Ana_a recuperare usoara cumnatei si Miruna sa aduca numai bucurii parintilor
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
dana81 spune:
SONIA
harnicuta...deci sa nu va mai aud ca va plangeti ca aveti treaba si ca e greu cu 2 copii, luati exemplu, cupilu mare gateste presupun ca si spala asa ca totul e foarte usor...
Ile
, asa ca imi esti draga cum pui tu problema...
ANNA Ioana parca e violonista in filmuletul ala, asa delicata cu manutele pe sus, sper sa fie bine si sa fi trecut cu febra...
Ce i cu lista aia? Ce nevoie avem noi de lista, bine ca suntem aici cu toatele si ne stim si ne contram si ne iubim, ne mai trebuie altceva?
Eu sunt zen...mi-a venit adev de venit si voi lua ceva banuti
, am achitat ieri 2 credite fff mari cu ajutorul socrilor
, mai avem unul...azi incep sedintele intensive de masaj, am dat jos 3 kg deci...sunt f vesela
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
a.cicel spune:
La multe lunutze sarbatoritilor zilei.
Am vazut-o si pe Ilinca, micutza dansatoare si cu codite.
Pe Matei sarbatorind cela 6 luni implinite.
Andreea (irolf1) cum se urca pe fratiorul ei.
Cavalerii lui Mitzi 76
Ajutorul lui Mos Craciun (Diarux)
SI pe Mihaita (Cristina26)
Zambareata IRINA (Bobitamica)
Craciunita ALEXANDRA (Violeta29) sub brad.
Alexandra (maitreyi) jucandu-se in zapada cu mami.
Si zambareata Andreea (Ladymina77) facand baie cu fratiorul.
Frumusetea de Sofia (Marina_1609)
Miruna (Dia Filipas) cum roade ea masa...
Sara(Dr_Anca) cu mami langa brad si stand ca smechera in cadita
Ioana (AnnaBaby) asteptand sa ii vina gagiul in parc
Filip (Bujo) la sedinta foto
Ingerasul Anais (narcisa.s)
Raluca (Tecky) admirand globul
Timea (Kimmy) cum sta ea cu laptopul in brate..
Thea (Sun) cu impresionanta colectie de incaltaminte
Ami (Mada_mxm), renisor vesel
Alicia( Sibylle) jucandu-se cu picioarele
Gabriel - (Flo1980 ) cum isi aseaza cravata..
Mitzi76 spune:
Hellou! Eu sunt tot in casa cu picimea. Ala micu are muci dar nu are febra, slava Domnului! Din pacate am aflat ca bunicul meu e bolnav si e la spital. Asta la fix un an de cand a murit bunica mea. Sper sa se faca bine!
Sa va scriu ce am mai inteles eu de pe aci, asa mai pe diagonala si cu multe sarituri ca nu mai am timp la dispozitie.
Ariadna te pup si sunt perfect de acord cu tine in ceea ce ai scris acu vreo doo capitole. Eu am luat ca spirit de gluma si nu ca rea intentie sau superioritate si cojoaca mea e groasa, tine la d`astea. Eu sunt aici numai si numai pentru a impartasi experiente si sa ne consolam cand avem probleme.
Sefi eu am avut doua sefe (de fapt vreo patru sefi, dar soi putin importanti). Una era o vaca proasta, iar ultima, de unde am plecat in concediu, o superfemeie cu care ma intelegeam la catarama si care ma aprecia la adevarata valoare si daca eram proasta nu se sfia sa mi-o spuna si nici eu s-o recunosc deschis.
Strainataturi as baga o superviteza la plecare. Nici nu ma uit inapoi. Mie mi-e scarba. Puteti sa ma injurati, dar nici nu as mai calca pe aici daca as sti ca sunt aceiasi oameni... Am acte depuse pentru reintregire familie in state, socrii fiind cetateni, numai ca dureaza cam mult...
Marimar, apucasem sa citesc ce ai zis tu ca poate vreau fata si de aia vreau al patrulea. Nu, eu nu sunt mama de fete. Ador baietii si oricum toata viata am fost inconjurata numai de barbati. La al treilea ma rugam sa nu fie fata si uite ca DD m-a ascultat. Nu am nimic cu copilitele altora, numai ca nu imi doresc eu.
Care ati mai intrebat de noi Va pupam pe toate si va uram sanatate, pace, liniste, veselie, tot ce vreti voi!
Eu tot cu bormasinistul din hell ma lupt. E ceva de groaza!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
Kimmy spune:
Maaai!Nu ma mai jioc!Fugiti di mini?![]()
Daca scrieti tot la viteza asta nu va mai prind din urma decat pe la paste.Ntzz!
Raluuu
Ce scumpa esti!
Moa in mod normal acuma ar trebui sa-mi laud fata de zor!Sincer!Da nu mi-o laud din motiv de "daca o laud pe forum se face dracusor" ![]()
Suntem bine,eu fac vreo 3 tratamente,inclusiv pentru caderea parului,ma simt foarte bine,sunt relaxata,fericita,ZEN,asa ca trebile merg brici ![]()
Pup puii raciti sau bolnaviori sa se faca repede bine sa nu mai fie mamicile stresate.
La multe lunite bebeiilor de 15,16
Camy 
Andreea ma bagi in sperieti cu apartamentul asta.Adica nu am mai scris aici,dar noi l-am cumparat anul trecut,in 28 decembrie.Adica suntem fericiti proprietari de 58 m2,2 camere,doo balcoane inchise,o debara,o baie marisoara,una bucata centrala temica,si calorifere
....mai avem ceva de investit,este?![]()
Mno vorba cuiva drag mie(
),pupinstain,ca am de facut papa la princess
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
SunSmile spune:
Nati ma bucur ca urlatorul e sanatos. Trece ea si "infundeala", incetisor asa! Iar cu greutatea...ce vrei, e baiat fin, da? Tine la silueta!
Ana_a bravooo, felicitari! Sa fie sanatoase, mami sa aiba mult laptic si putere s-o creasca frumos!
Danuta bravo puiule, ma bucur din suflet ca vestile sunt bune! Bravo!
Mada multumesc iubita
...
Cris imi spui si mie te rog cum se numea crema cu care il dai pe Mihaita pe obraji? Si de unde ai luat-o? Are nevoie o mamica de regina! Multu'
Anca, Bobita, mie nu mi se pare nimeni suparat pe aici!
Anka multumesc multumesc!
Si-acum, ca sa incheiem totusi, sa va zic ceva. Eu nu am facut scandal sau tam-tam, m-am sters in liniste de pe lista si am continuat sa scriu. Multumesc ca ati observat lipsa dar vreau sa intelegeti si sa n-o luati personal, e pur decizia mea. N-as vrea sa traiti vreodata durerea de a simti cam ce-am simtit eu, cand am luat decizia asta.(adica sa nu traiti tot ce v-ar face sa luati o asa decizie).
E pacat ca acum 7 luni primeam empatie si astazi, dupa 7 luni, primesc bascalie!....Eu stiu ca atunci cand iti rogi prietenii sa-ti respecte tacerea, ei o fac, caci de-aia sunt prieteni!
Multumesc mult pentru intelegere! Si pentru urari! Haideti sa ne intoarcem la discutiile noastre normale, va rog mult!
Va pup, o zi frumoasa!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete