Pepenasi de iulie-august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
ariadnabr spune:
ce tare e Ilincutaaaaaaaaaaa
si ce ritm misto are in ea!
capri dansatoare o faci pe fiica-ta!! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
anaxena spune:
vazut si eu Ilinca dansatoare,ce dulce eeee
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ariadnabr spune:
Sonia va invita la cina!![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Caprioara spune:
Sanatate puilor bolnaviori
! Si mamicilor, ca am vazut ca avem si mamici bolnavioare!
Didi, merci frumos. Trebe sa-mi fac si eu timp sa vad pozele noi. Pe aia cu catelusul tau am vazut-o, e haioasa foc
.
Oana, Dr anca, multumim de aprecieri si
.
Xeno, asa maica, fa ordine aici! Pupam fetele!
Profa, mai da ce bataie e pe tzatzili tele
!
Ana, si eu am observat ca ai pus invers sasele, aseara cand am pus eu pozele, dar am uitat sa-ti spun
. Si eu am facut asta la una din aniversarile Ilincai, va mai amintiti
? Si tot cu amandine
era.
Anka, notat reteta de briose
. Io am facut pana la urma cu banane, dar in tava normala, asa ca a fost ca o prajitura pandispan pe care am taiat-o patratele, nu in forma de briose ca nu aveam tava. A iesit bunicica, le-a placut baietilor.
Sun, Mada de Anglia si Mada de Irlanda, cate un pupic special de la noi!
Ma duc la
. Poate maine reusesc sa ma uit la pozele noi.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Mada de Irlanda si Xena, multumim
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ileanna spune:
Eu nu inteleg care-i shpilul cu stersul din lista.
Poate se da ceva si noi nu stim.
Ori se ia ceva, n-are importantza
.
Da' trebe sa stim si noi!!!
Ca poate vreau si eu sa ma sterg din lista si nu is constienta
. O fi lista neagra???
Datzi-ma jos din listaaaaaaaa!!
Ce lista-i asta???
Moamaaa daca mai repet mult cuvantul LISTA ma apuca cojmarele.
Adica ce?!!! Sun shi cele 2 Mada is mai smechere??? Ce-i cu elitismele astea??? Vreau afara din lista. Dupe spiritu' roman de turma (a nu se uita ca iubesc tot izul de mucigai romanesc, is perversa si deviata) ... asha ca pierd ideea ... deci dupa spiritul oooiii mioritice romanesti din turma ei ... VREAU JOS DE PE LISTAAAA!!! Dati-ma jos ca m-a luat ametzeala!!!

ariadnabr spune:
Si ca sa incepeti ziua cu un zambet Jump jump tiger!! 

Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ileanna spune:
Si acuma la modul serios ...
ooka si Mitzi si care mai sunteti cu bb-i muciosi si fierbinti, ii pup pe toti si pe voi. Asa cum zicea ooka, e al naibii de greu chiar daca nu-i vorba decat de o banala raceala.
Mai, mie imi vine cateodata sa-mi iau campii. Zau asa.
pica unde esti mama? Sa le minimalizezi si demitizezi tu pe toate ca iar nu vad padurea din cauza copacilor ...
pica1 spune:
Ce face omul cind nu e pe treaba lui....Sa va povestesc. Ziceam ca aia cu borcanelele lor nu dau nici un semn de viata, nu ca as fi fost in mare pana de mincare, dar macar sa spuna "Cucoana ia si asteapta mataluta 2 luni si o sa vina si comanda", nu ma suparam de loc. Asa ca eri seara am plecat sa imi duc hardughia la service (le-am lasat-o alora in curte sa se spele cu ea pe cap pina cind incep sa fac scandal ![]()
![]()
), iar la intarcere am intrat de control pina in Carrefour...am luat tot felul de fructe si azi de dimineata m-am apucat sa ii fac piureuri de fructe sa ii bag la congelator...Apai stiti cit a durat smecheria asta?...Cam tot atit cit au durat si chiftelele marinate ( ziceam zilele trecute ca intr-o zi am facut amestecul de carne, a doua zi le-am prajit si a trei-a le-am marinat)...Intre timp au oprit porcii astia apa...cind eu curatam storcatorul de morcov (urasc sa ramina patat de la morcov)... norocul lor ca i-au dat drumul repede, ca altfel iar ii amenintam ca nu platesc intretinerea... Si cam asta mi-a ocupat mie toata ziua (glumesc, dar nici nu e departe)
Asta cu mine...dar cu voi ce e fetelor? Va ascundeti ca nestematele? Sa fiti sanatoase.
Am vazut ca multi bebici sunt bolnaviori... Am si eu unul acasa, dar e mai mare cu citva zeci de ani...![]()
. Sanatate va doresc si pastrati-va calmul si puterile sa puteti sa ii vegheati.