Pepenasi de iulie-august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
anaxena spune:
eu am alta idee: impartzim una eu una Sun..eu o vreau pe dreapta..e ok?
nici noi nu avem dintzi!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
bobitamica spune:
CAPRIOARA...dar macar tu il ai si pe Matei,asa ca e de inteles...
Dar eu???
SUN...foarte tare baia cu spuma..eu am vazut de mai mult timp ca Thea si tu nu mai sunteti in lista,cum nici Madalinele,dar m-am gandit ca se trage de la povestea NARCISI...va inteleg perfect!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
Eu am plecat la nani..
Va doresc o seara placuta!!!si linistita...sa doarma puii!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ana_a spune:
sun, elegant zici?
De cand are balutele astea interminabile m-am jmecherit. Ii pun un tricou peste body, iar intre body si tricou pun o babetica subtire cu spate impermeabil. Asa schimb doar tricoul si nu-l schimb pana la piele pentru ca se enerveaza si il indispun. Daca nu fac asa...in maxim 30 minute tre sa schimb copilul ca este ud pe piept si nu-l pot lasa asa...iar babetica peste tricou nu prea ii place ca se tot trage de ea.
mda...si am stricat pozele...care ati mai observat ca am pus lumanarea invers ?
anka a vazut...moama ce atenta e la detalii, de nu-mi spunea ea io habar nu aveam. Cica sa refac montajul...asta inseamna sa ma duc sa cumpar alte amandine pe care sa le mananc
asta este...l-am lasat pe Stefan sa o intepe el si nu m-am uitat cum a facut-o ![]()
noapte buna.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

Didi81 spune:
Capri, suuuper dansatoarea Ilinca
. Am completat si eu in tabel inaltimea si greutatea Aidei la 6 luni.
Sun, nici Aida nu are dinti, dar ne tot ameninta de vre-o luna ca i se vad gingiile mai imflamate si albicioase in fata jos.
Pai si nici Aida nu are aptitudini de care are Maria Anaxenei sau dansatoarea Ilincuta, asa ca ma laud si eu cu ce stie sa faca: rade extraordinar de frumos si de mult, sta in picioare (cu putin sprijin totusi), si zice de multa vreme "ma ma", "ma me", "ma ma mea", inclusiv cand se uita la Cristi zice "ma ma"
(ca se oftica Cristi cum de nu zice si "ta ta")
Am mai pus si cateva poze noi
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Didi81 spune:
Tare curioasa sunt care va fi deznodamantul povestii cu
-le profei
. Nu se pune si de o liciatie, ceva? 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
iriss27 spune:
mai fetelor, nu va mai ingrijorati atat de repede si mai ales nu dati antibiotic imediat ce vi se pare putin mai cald temp mare inseamna >38.5
daca temperatura ajunge spre 39, atunci dati nurofel sau panadol si incercati sa scadeti temperatura cu carpe inmuiate in apa calduta (luati lanag pat intr-un lighenas sau galetica, puneti un prosop pare sub copil si pe el carte ude, apoi inveliti putin in prosop ... si tot schimbati asa pana cand mai scade temperatura)
inca o regula, antibioticul se da la ore FIXE (cred ca din 6 in 6 ore, nu stiu exact, dar scrie in prospect), se poate da putin mai devreme, dar trebuie sa decalati apoi cele 6 ore la care va urma sa ii dati ...
antibioticul se da numai pentru infectii cu bacterii, uitati aici
de ce am spus toate astea, pt ca daca le dati anapoda, nerespectand regululie, vor face intoleranta si cand veti avea intradevar nevoie nu o sa puteti apela la ele!
altceva ce nu prea inteleg, voi chiar credeti in toate babismele astea gen "nu e bine sa se cunune fratii", "pune-i o ata rosie sa nu se deoache", "fa 3 pasi inapoi ca ai vazut pisica neagra", "nu lua haine copilului inaine sa se nasca, ca nu ebine" ... daca la unii s-a intamplat asa, exista probabilitatea sa se intample si la tine, dar asta nu e certitudine, mie mi se pare ca ne supunem unor reguli care nu fac decat se ne incorseteze, sa nu se simtim liberi ... doar credinta in Dumnezeu trebuie sa ne calauzeasca si el va avea grija de noi in fiecare clipa!
a.cicel eu zic ca daca va face placere cunuanti pe cine va doriti, cu cine va simtit bine, fie frati, colegi sau prieteni; eu stiu doar ca biserica ortodoxa cere ca nasii sa fie casatoriti
sun stai linsitita ca si la meu e in categoria puturosi si cu chineza ne descurcam de minune, asa ca nu sunteti singure 
azi am fost cu Dav la neurologie, concluzia, are un usor retard motor, interectuala pare f vioi, a zis ca se misca de 3-4 luni, are si anamie si putina lipsa de calciu, mi-a zis sa il stimulez, sa ma joc cu el si ma mai duc la sf lui feb sa vedem progresele
voi cum ii stimulati pe ai vostri? eu m-am tot jucat cu el, dar pare cam puturos
noapte buna! aaa ... si scriti si voi mai putin, ca abia reusesc sa citesc tot 
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
anaxena spune:
sunt nervoasa...si mie nu-mi place revolta asta cu stersul din lista
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
drept pt care o denuntz pe mada_mxm care s-a shters si ea din lista
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
ma apuc sa fac prezenta,dc mai gasesc una lipsa fac scandal
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii