Pepenasi de iulie-august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ooka ieri toata ziua am monitorizat temp, si pt ca era normala, adica 37, apoi 37,4 si 37,6 am zis ca nu-i dau antibiotic. Dae aseara a ajuns din nou la 38, asa ca i-am dat.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mitzi sa ai parte de multa putere si sanatate!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anna eu stiu ca la bb incepi sa vorbesti de temperatura de la 38. Eu pentru un 38 nu i-as fi dat antibiotic .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

pentru DARIUS
CAMY..

Am intrat si eu sa felict toti pepenasii ..LA MULTI ANI!!! sa cresteti mari si sanatosi!!!

Intra omul o data pe zi si voi deja scriei tone de pagini...abia am timp sa va citesc.
Azi am spalta,am facut curatenie adica somtru ,am plimbat fata timp de 2 ore in care am facut si piata....am gatit am diversificat...am spalat fata, am pus-o la nani si abia am reusit sa imi fac acum o baie,iar pana mi se usuca parul o sa stau sa va citesc. Nu am timp,fratilor!!! nu stiu cum puteti...sunteti foarte tari!!! eu ma trezesc la 7 dimineata si pana la 23 alerg aproape incontinuu...ca un cal...seara cad franta...abia daca mai apuc si eu sa citesc 2 randuri pentru sufletul meu...

bobitamica- mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

FLO...in legatura cu radiografia...nu am auzit sa se faca radiografii la copii atat de mici. Nu cred ca e cazul sa te sperii,daca DAVID a fost expus putin timp la raze. Nu exista investigatii sa vezi daca a fost afectat. Eu am mai scis pe forum...am facut fooooarte multe radiografii in copilarie si deocamdata sunt ok. O sa fie bine..nu te speria,dar acum medicina a evoluat si nu e cazul sa ne mai iradiem copii. Dar daca e absolut necesar,asta este...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou fetele,

Apar si io scurt la spartul targului .

Azi am incercat niste fasole verde facuta la steamer, cu un pic de ulei de masline si lamaie. Nu i-a placut asa ca sa deschida gura la linguritza, deci am dat de pe deget si nu prea multa. Sa vedem maine...

Bobitamica, nici eu nu am timp ! Acu am reusit sa intru si cred ca azi chiar nu mai apuc sa citesc tot din urma .

Camy, o si de la noi pentru Dariusica.

Si la multe lunitze sarbatoritilor zilei!

Pun si eu un filmulet cu Ilinca dansatoare :

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Ooka ieri toata ziua am monitorizat temp, si pt ca era normala, adica 37, apoi 37,4 si 37,6 am zis ca nu-i dau antibiotic. Dae aseara a ajuns din nou la 38, asa ca i-am dat.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Anna, multumesc frumos pentru raspuns. Voiam sa te mai intreb daca tie ti-a spus dr ce are bebe. Mie mi-a recomandat timp de 48 de ore doar panadol si nurofen si daca creste rau febra, novocalmin si impachetari. Dr a spus ca pare a fi un virus ce incubeaza si ramane sub observatie cu tratamentul de mai sus pana vedem unde se localizeaza..De aceea eram curioasa sa vad dr tau ce crede de i-a dat antibiotic. Of bietii pui, ti se rupe sufletul cind te uiti la ei..

Sanatate multa multa si numai bine

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ariadna sper sa nu fie cazul meu cu trezitul la 4:30 dimineata, la fel cu al tau ... Brrrr
Ma impusc!!!

I know who I am and I know what I did last summer shi nu mai scriu cu verde lamaie - sa traiti - am inteles.

Sun, nu pot zice ca SUNT MANDRA de tot ce inseamna tara asta si oamenii ei. A spune ca sunt mandra mi se pare exagerat, si nu numai pe subiectul asta ci in general. Daca tii mortis sa fii mandru de ceva, cred ca ajungi oricum in extrema ailalta, aia in care esti dezamagit si incepi sa arunci cu noroi. Deci nu sunt mandra, sunt doar atasata, tara asta este in mine si eu in ea, la fel si oamenii de toate culorile care vietuiesc in ea. Ma regasesc si in manastirile Bucovinei (langa care am crescut si care sunt in Patrimoniul Cultural Universal) dar si in manelele auzite in taxi, si in porcul taiat in spatele blocului, si in nunta tziganeasca de pe Otesani (Lacul Tei), si in functionara acra de la nu'sh ce birou adminstrativ. SUNT o suma a tuturor acestor lucruri, bune si rele. Sigur, poate intr-o combinatie mai reusita. De aici ma trag. Sunt romanca si asta nu o pot schimba si nici nu vreau, pentru ca asta m-a facut ceea ce sunt (in cea mai mare proportie probabil) si nu am de gand sa ma reneg ... buna sau rea, asa cum sunt. Deci SUNT ROMANCA si nu voi arunca niciodata cu noroi in asta, nu voi denigra, nu voi dispretui. Si daca sunt romanca atunci nu pot sa fiu nici spaniolul de corrida, nici englezul cu joben, nici neamtul meticulos si nici nimic altceva. Mie imi place sa fiu romanca - exact acea combinatie de flori de mucigai.

Daca e sa o luam altfel ... m-as muta la orice ora la Paris. Dar nu pentru ca ma scarbeste ceva de aici din Romania. Ci pentru ca m-am indragostit de orasul ala si pur si simplu visez la el cu ochii deschisi. Ca si cum as spune ca mi-ar place sa traiesc la Sibiu sau Brasov sau Timisoara sau alte orase mai elegante din Ro.

In fine, mie nu prea imi sta in fire sa ma scarbesc, ci sa inteleg. Am lucrat o perioada ca asistenta medicala si acolo de exemplu am realizat ca daca vreau sa schimb ceva sau sa inteleg ceva ... trebuie sa merg exact inspre ce ma scarbeste. Sa ma apropii si sa trec dincolo. Altfel nu are nici un sens, e pierdere de vreme si mai bine ma duc sa rontzai floricele in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Deci nu, asa nu se poate! Am doua suparari nene, asta e discriminare pe fata!

1. Profi lasa hormoniada si altele. E momentul adevarului: ai o mana de gagici care se bat pe tzatzele tale. Alege ale cui sunt!!! Fara car, fara mar, fara nika: sunt ale lui Sun, de exemplu!
2. Toti pepenasii au ba dinti ba aptitudini lingvistice normale de gen ma, ma-ma, ta, da, ba. A mea nu are nici dinti (desi ne fraierise intr-o vreme) si vorbeste chineza....chineza nene!

In sfarsit e functionala, ca dormea de la ora 5!:)) Asa ca baita tarzie...cu spuma nah, ca daca e smechera!

Seara buna!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput