Pepenasi de iulie-august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
a.cicel spune:
Nu stiu ce s-a intamplat, dar ori cineva a facut vreo gluma proasta, ori fetele s-au suparat rau de tot. Ca lispesc din lista Sun, Mada si mada de irl.
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui a.cicel Nu stiu ce s-a intamplat, dar ori cineva a facut vreo gluma proasta, ori fetele s-au suparat rau de tot. Ca lispesc din lista Sun, Mada si mada de irl. Andreea Denisa Ioana 29.06.08 si Bianca Maria 30.07.06 |
Mada de Irl s-a sters singurica de pe lista...
Si Mada????...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

narcisa.s spune:
pai...e suparare.cred
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
ooka spune:
salutare
AnnaBaby eu nu as schimba laptele cupilului pana nu isi revine, ca poate stomacelul e obisnuit cu ceva si nu ii prieste acum in recuperare alt laptic, ma bucur ca sunteti mai bine. Noi suntem tot cu febra si voiam sa te intreb, cite ore a facut febra pana i-ai dat antibiotic?
mami de Sofi
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Multumim mult de urari! 
LA MULTE LUNITE Alex, Eevi, Leia, Andreea!
O
pt. Darius, si o imbratisare pt. Camy
Ariadna, Mada
m-ati distrat teribil...
Noi am avut o noapte greeeaaaa...s-a trezit din ora in ora, si mai des uneori, de la 5 la 7.30 nu a mai dormit deloc, dupa aia a mai dormit doar pana la 8.30, si aia cu tzitzi in gura. Am iesit afara unde a dormit o ora dupa care iar s-a pus pe urlat, acasa a marait tot timpul...abia acum s-a culcat...De fiecare data de ziua ei face asa...
Eu is cu creieru' in stand by...pot efectua doar comenzi de rutina...Am citit tot, da nu mai retin aproape nimic...In plus mi-a venit si "moshu'".
Ciudate fenomene paranormale avem...dispar fete din lista...
Aaa, am citit pataniile voastre din parcuri sau scoli...ingrozitor!!!
Bine macar ca la noi inca nu se impusca...ma rog, la noi se injunghie...
Anka
Si eu is fan semnite prajite de mine, ca imi plac asa, mai cafenii...ioooi, imi faceam vinerea seara si stateam inchisa in camera la TV pana le terminam, dupa care boleam, of course
. Mi-e dor de zilele alea...ma rog, mai mult de libertate!!
O seara placuta in continuare!!
Citesc in continuare...
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
irolf1 spune:
La Multi Ani! pepenasilor de azi
pt Darius si
si multa putere pt mamica lui.
Eu am sters pozele ca poate asa ma apuc sa pun altele ca de cand tot zic
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
Marina_1609 spune:
multumesc fetelor care m-au ajutat
Sofia a papat

. i-am dat un pic de nurofen si i-am schimbat bibe noi si tetine de nivel 3
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
SunSmile spune:
Buna gagix,
Ce zi minunata astaziiii, asa cu un iz de primavara! Superb, n-as mai fi intrat in casa!
Aloo, Madalinele, ce-i destrabalarea asta, huh? V-am mai explicat, eu am vazut acele tzatze
, am imbratisat acele tzatze
, am adulmecat acele tzatze
...asa ca, linistiti-va si mergeti in barlog la voi, da? Ca ele, tzatzele adica, raman la mine!![]()
Cu listuta, asa e, Thea nu mai e de o saptamana acolo si nici eu. E decizia mea, nu e vorba de suparare ci pur si simplu asa e mai bine pentru noi. Momentan. Din moment ce scriu, inseamna ca nu-s suparata, da? Chiar speram sa nu vedeti prea curand:). Eu zic sa nu facem iar o epopee din asta. Nu stiu sor'mea de ce nu mai e, insa vad ca si ea scrie, deci nexam suparare nici acolo. Deci, subiect inchis.:)
Marina ce mai faceti? Eu zic sa ai grija la hidratare, aia e cu adevarat importanta! Si laptic poti sa incerci cu seringa, cate putin. Solidele chiar nu-s importante acum . Sanatate!
Onuschi nu mai plange, se intampla! Si e abia inceputul, cica! Pune-i o lingura rece acolo, da-i cu o crema cu arnica si trece buba! Cu scaunul...ti-a cam zis Cristina tot ce ar trebui. Depinde si de spatiul de la voi foarte tare.
Ma'c sa discut detalii de nunta, ca deh, o sa fiu nasa!
Pupinstain!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
irolf1 spune:
gata am reusit
da nu tu brad, nu tu beteala ca alea sunt descarcate pe laptop si poate pana de Paste le pun si eu
Multa sanatate tuturor pepenasilor bolnaviori. Noi am scapat de febra, am luat numai panadol si vad ca de 2 zile nu a mai facut
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
ariadnabr spune:
Bei, tzatzili sunt ali meli daaaaa??? Dont touch!! Le-oi fi adulmecat tu, da' cand le-oi prinde io or sa cunoasca adevarata dragoste!
Gata ma opresc ca ma baneaza astia! ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Bianca Maria 30.07.06