Pepenasi de iulie-august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 2
kamelya spune:
Anka felicitari ptr progresul Erikai si multumesc de reteta va trebui sa stau cu dictionarul dupa mine in bucatarie si daca imi ies briosele sotul se va inchina ca am reusit sa fac asa ceva ca eu intru in bucatarie sa gatesc de 2 ori pe an si atunci cand intru tre sa am stingatorul langa mine
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
flo1980 spune:
Cristinica multam, completat! Eu nu mai stiam unde este .... iti merge neuronu'
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flo1980 Cristinica multam, completat! Eu nu mai stiam unde este .... iti merge neuronu' _ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! |
Flo, eu am adaugat la favorite link-ul , sa imi fie mai usor, altfel si eu sunt un dezastru.
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)
oanasm spune:
flo n-am avut 2 perechi de nasi..ci una singura, formata din sora mea cu fratele sotului ..ciudat rau..nu!?
erika tine-o tot asa!(sa fie si mami ta o leac mai..relax)...eee...ce cuscra mi-am luat , e de-a dreptul o la casa omului
intru si io..adica Raul..in clubul celor...cu cucui ...nuuu..n-a picat..l-am luat io pe sus....sa mearga cu avionu si l-am dat cu caputzu de candelabru mama fara minte ce sunt ..hai care mai da..ca va dau biciu, cuscraaaa...inca nu mi-am revenit
scaun de masa: majoritatea cred ca aveti deja...ce sa urmaers cand cumpar scaun de masa? adica...cam ce e bine sa aiba? spatar reglabil? reglabil pe inaltime? picioare cracanate sa fie stabil? altceva!? merfi fain
Oana
de Raul
flo1980 spune:
citat din mesajul lui cristina_26 Mi se pare mie sau Thea nu mai e pe lista pepenasilor??!!! Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) |
Si eu am observat, o fi sters-o cineva din greseala sau Sun????
_
M&M spune:
Oana, asa cum ai zis si tu...sa fie spatarul reglabil , inaltimea idem, sa fie stabil, sigur( sa aiba sistemul de centuri super), sa fie usor de spalal/sters, daca nu ai spatiu sa il poti strange, sa se potriveasca cu mobila din bucatarie...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)
flo1980 spune:
citat din mesajul lui oanasm flo n-am avut 2 perechi de nasi..ci una singura, formata din sora mea cu fratele sotului ..ciudat rau..nu!? |
Zau daca ma gandeam la asta ...da, ciudat!
Se poate asa ceva la voi? Ca mai stiu eu in Moldova cazuri din astea...de exemplu: 2 mai de varsta a II a s-au casatorit, dar si copii lor intre ei....
....deci sa vezi ce intelesesem
_
narcisa.s spune:
Ankule, felicitari mama pentru pireutz.Tineti-o tot asa!!!
OanaSm, noi avem scaun dar e in Ro.Deci nu avem...hehehe. Am comandat cand comanda Carmenela de la unguri un scaunel de la Fisher Price.Din ala de se regleaza pe inaltime si cu spatar.
Sunt si eu curioasa ce-i cu Thea, de ce nu mai e?
Xeno, superb copil ai si o dezghetzataaaaaaaaaa...Moama moama
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
oanasm spune:
cris si narcisa
flo sora mea n-are nik cu fratele sotului..vreo combinatie sau..ceva de genu.. dar nici unul nu era casatorit la vremea aceea...asa ca au fost singuri...si de aici asa zis-a pereche
Oana
de Raul
flo1980 spune:
oana hai ca m-am lamurit! Ufff greu la deal cu boii mici...
_