SuperSlim
Raspunsuri - Pagina 9
Ramonika spune:
tocmai asta incercam noi aici, sa va facem sa vedeti ca exista si alte posibilitati, nu cu pastile.
si nu e vorba de vreo dieta drastica, ci de mancatul sanatos. deci nu nemancat, nu tre sa faci foamea ca sa slabesti, din contra...
Noe - treaba ta ce faci, n-o sa stea nici una dintre noi langa tine sa te pazeasca sa nu iei pastile din astea, insa eu iti doresc sa nu ajungi vreodata ziua sa regreti pasul facut cu pastilele astea (sau de alt fel). sau sa ajungi sa-ti doresti inapoi toate cele 20 kg (sau cate ai) in plus, dar macar sa fii SANATOASA.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Qamar spune:
dar chiar, ca vad ca e si XIO in zona, hai sa vedem totusi care sunt efectele negative
-atunci cand le iei
-si pe termen lung
Deci din cate am inteles eu:
-daca ai tensiunea mare, iti creste --sa zicem ca asta e ok la pers cu tensiune mica?
-sete, gura uscata - bei apa, asta oricum e bine sa o faci
-palpitatii -- toata lumea a avut?
-ameteli-- le-au avut si persoanele care totusi au mancat cat timp au luat pastilele sau au fost cazurile extreme in care pers. nu a mancat mai nimic?
-dependenta-- din cate am citit pe aici, nimeni nu a avut probleme sa se opreasca ..?
-...mai ziceti
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Ramonika spune:
Efectele folosirii pe termen scurt
Amfetamina sulfat da celor care o folosesc extraenergie pentru 6-10 ore, previne somnul, reduce apetitul, mareste viteza inimii, accelereaza respiratia si dilata pupilele. Consumatorii acestei amfetamine se simt plini de energie, mai veseli si încrezatori si din cauza acestor efecte exista un risc foarte mare al dependentei psihologice.
Efectele folosirii pe termen îndelungat
Consumatorii înraiti risca afectarea vaselor de sânge, a inimii, mai ales cei care au deja probleme cu o mare presiune a sângelui, probleme cu inima si cei care fac exercitii de forta în timp ce iau drogul. Consumatorii care sunt obisnuiti cu doze mari risca sa dezvolte crize de halucinatii, deziluzii si paranoia.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Amfetamin%C4%83
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Qamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika Efectele folosirii pe termen scurt Amfetamina sulfat da celor care o folosesc extraenergie pentru 6-10 ore, previne somnul, reduce apetitul, mareste viteza inimii, accelereaza respiratia si dilata pupilele. Consumatorii acestei amfetamine se simt plini de energie, mai veseli si încrezatori si din cauza acestor efecte exista un risc foarte mare al dependentei psihologice. Efectele folosirii pe termen îndelungat Consumatorii înraiti risca afectarea vaselor de sânge, a inimii, mai ales cei care au deja probleme cu o mare presiune a sângelui, probleme cu inima si cei care fac exercitii de forta în timp ce iau drogul. Consumatorii care sunt obisnuiti cu doze mari risca sa dezvolte crize de halucinatii, deziluzii si paranoia. http://ro.wikipedia.org/wiki/Amfetamin%C4%83 Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() |
dezilulzii am si fara sa le iau
chestia e ca nimeni nu spune/stie care e doza periculoasa sau dupa cat timp devine periculoasa...
ca la faza cu E-urile: da, normal, daca mananci o data 10 kile dintr-un anumit E, ai sanse foarte mari sa ajungi pe plaiurile vesnice ale vanatorii...insa nimeni nu consuma chiar atat de mult intr-o viata
are sens ce spun?

Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Noe chestia e ca nimeni nu spune/stie care e doza periculoasa sau dupa cat timp devine periculoasa... |
poti incerca pe pielea ta sa vezi cam cand devine doza periculoasa...
Ramonika
Qamar spune:
si pe urma, eventual, vin si bantui DC-ul![]()
eunice78 spune:
Nu, Noe, nu are sens ceea ce spui tu. Nu e sanatos si punct. Fara nici un sens.
E clar ca noi oamenii nu suntem la fel dar diferenta dintre noi nu este / nu trebuie sa fie rezultatul / urmarea optiunilor noastre gresite.
Iar chestia asta cu decizie pur personala este cel putin discutabila si imi vine sa mor de cate ori o aud. Eu am crescut intr-un mediu dominat de o persoana cu tendinte suicidare care de cate ori avea un necaz trantea acel vesnic "viata mea, corpul meu, fac ce vreau eu, decizia mea etc". Aceste atitudini, cuvinte, care pe mine m-au marcat denota, din punctul meu de vedere, un egoism cras. Pentru ca atat timp cat ai copii, familie, sotz, oameni care tin la tine, nimic nu poate fi pur personal. Pur personal este doar ceea ce te afecteaza strict pe tine, nu si pe ceilalti, ori starea ta de sanatate ii afecteaza pe toti, vrei nu vrei.
Si ca sa continui, nu pot sa nu remarc cu amaraciune ca sunt multe mame care inghit asemenea porcarii, mame care o sa le spuna copiilor lor (daca nu o fac deja) sa nu accepte bomboane sau alte chestii de la straini (ca stim cu toii despre metodele de atragere a copiilor la consumul de substante psihotrope prin oferirea primelor doze in mod gratuit), mame care incearca sa ii invete pe copii sa manance sanatos, sa faca miscare etc. Dar problema este aceste mame care din cauza catorva kg inghit porcarii oferind copiilor un model prost, opus sfaturilor date, nici nu constientizeaza ca ingrijirea lor personala face parte din menirea de a fi mama. Cum altfel poti sa iti ajuti copilul in viata daca nu esti sanatoasa? Cu kg in plus sau nu..
In fine, m-am intins cat o zi de post. Sper sa se fi inteles cat de cat ce am vrut eu sa spun.
Sunt atatea topicuri cu oameni bolnavi..intram acolo, ii imbarbatam, dar noi ne batem joc de noi singuri singurei..
Baietzii mei
ariel_7000 spune:
noe, intrebai de efecte adverse. unele persoane nu au nimic, in afara de apetitul redus, aproape suprimat si celebra sete.
eu am avut, cum am zis, in momentul administrarii: usoare ameteli, tensiunea putin crescuta (cu 1-2 unitati),pulsul marit, pe perioade relativ scurte, insa la cel mai mic efort, imi simteam inima ca-mi iese pe nas, 2 zile am avut pupilele marite...marite rau! cum am zis, am crezut ca e de la calculator, dar imi aduc aminte ca nu-si reveneau la trecerea de la lumina slaba la lumina puternica, senzatia de presiune intercraniana.
setea!!! Doamne, ce sete!!! eu in mod normal beau peste 2 litri de apa pe zi. ajunsesem lejer la 4 litri. lipsa foamei o perioada...10-14 zile, ca apoi a revenit. nu era foame propriu zisa, ci senzatia ca am stomacul gol si macina in gol si starii de hipoglicemie, stari pe care eu le am in mod normal, insa de atatia ani organismul ma avertizeaza. acum nu mai primeam aceste avertismente...
insomnii!!! am avut zile in care din 24 de ore dormeam numai 2 si alea agitate. ma trezeam fresh, plina de energie, insa in acelasi timp aveam senzatia ca nu gandesc la maxim
, ca trebuie sa ma chinui sa ma concentrez.
agitatie si irascibilitate. eram precum un ogar, lucru observat de cei din jur si nervoasa. ma iritau toate zgomotele, dar am pus asta pe faptul ca il aveam pe teo mic, ca eram nedormita...
cel mai tare m-a speriat amorteala mainii si tetania, dar m-am gandit ca poate fi de la o carenta de minerale. am zis ca e normal sa fie asa, caci beam enorm de multa apa, transpiram, faceam drumuri dese...in tufis si am zis ca am eliminat mineralele. asa ca am inceput sa iau Mg 1 zi, Ca 1 zi si vitamine zilnic.
Dupa 2 saptamani au disparut toate starile rele, brusc si asta m-a determinat sa iau cutia pana la capat...problema e, ca s-a oprit si procesul de slabire, asa ca am zis ca nu mai are rost sa continui.
Eu nu am avut efectele acelea de la nemancare, caci, fara pic de pofta, mancam.
Stare euforica nu am avut, nu mi-au dat fericiri suplimentare![]()
Dupa ce le-am luat, am zis, nu am avut probleme sa le duc dorul, dar am constatat ca mi-a slabit imunitatea, imi cadea parul, o demineralizare destul de puternica, o mica explozie de carii, dar toate astea pot fi si urmari ale sarcinii. eu am avut copiloi mare, alimentatie ciudata in sarcina (90% fructe si castraveti murati
, de la orice altceva, vomitam). 1 an de zile nu m-am atins de lapte, oua, carne, apoi am facut-o plina de sila....
cu toata alimentatia mea din sarcina am nascut un bebelosi de 4.600 kg, dr. mi-a zis ca sigur mi-a "mancat" toate mineralele...
acum, nu stiu, daca problemele de mai sus sunt de la sarcina sau de la SS...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
XIO spune:
Noe, din punctul meu de vedere nu efectele adverse ma fac sa nu recomand medicamentele de genul acesta , ci efectul sau principal .
Nu stiu de ce nu intelege lumea: nu exista pastila minune care sa te faca slaba. Daca ar exista asa ceva toate femeile ar arata cel putin ca Giselle si Adriana Lima.
Singurul mod in care poti slabi si sa te mentii este printr-un stil de viata sanatos , cu alimentatie , sport, somn.
Te ajuta pastila sa slabesti? Infim.Ca pe langa pastila aia mai si tii regim, mai faci eventual sport , sau faci oricum mai mult decat inainte , si pe langa asta pastila iti inhiba centrul foamei.
Cand nu mai iei pastila ai terminat-o si cu sportul, centrul tau este dezinhibat complet si functioneaza ca si inainte , cand te-ai ingrasat.
Asa ca poti tu sa tii regimul pe care l-ai tinut in timpul "tratamentului" , ca oricum iti va fi foame si vei vrea, respectiv vei manca mai mult.
Cat despre sete ca efect advers , iti este sete pt. ca esti deshidratat ceea ce nu este tocmai bine.
Palpitatiile nu sunt ceva fantastic si te impiedica sa faci sport , plus iti dau o stare de disconfort.
A , da : intoxicatii cu apa in caz ca bei prea mult din cauza setei.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui XIO Nu stiu de ce nu intelege lumea: nu exista pastila minune care sa te faca slaba. Daca ar exista asa ceva toate femeile ar arata cel putin ca Giselle si Adriana Lima. Singurul mod in care poti slabi si sa te mentii este printr-un stil de viata sanatos , cu alimentatie , sport, somn. |
total de acord.

Ramonika