SuperSlim
Raspunsuri - Pagina 10
arcadia spune:
mie subiectul asta imi aminteste de requiem for a dream...
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
16+
ariel_7000 spune:
aseara a venit la mine un client. din vorba in vorba mi-a zis ca e medic si ca a lucrat o perioada si la Brigada Antidroguri. din una in alta l-am intrebat ce parere are despre SS, daca e adevarat ce se spune sau e reclama negativa. I-am povestit simptomele si a zis ca stie despre ce e vb, numai ca sub alta denumire comerciala, imi scapa acum...ceva cu Island nu stiu cum...a zis ca toate pastilele chinezesti au in componenta substante de accelerare a metabolismului si de inhibare a foamei, asemanatoare amfetaminelor si efedrinei.
Mai zicea ca efedrina se gaseste in seruri de nas si siropuri de tuse !!! si ca un consum exagerat de astfel de medicamente are efect similar acestor pastile. Ca efecte secundare ale efedrinei, le enumera pe acestea.
Chiar mi-a zis ca exista un cocktail pe baza de efedrina, care e folosit de catre unii pt a slabi, dar ca este extrem de nociv!
La fel, mi-a confirmat banuiala, ca fiind vorba de un supliment nutritiv, nu a fost nevoie de analiza pt a fi aprobat, ci doar de o declaratie pe proprie raspundere a importatorului...
EL crede ca aceste pastile contin acel amestec de efedrina cu cofeina si aspirina...
Am 3 zile de Montignac si am dat jos deja 1.3 kg
si m-am simtit excelent, nu mi-a fost foame, nici sete
, de buhuhuit la ore mici am facut-o ca asa sunt eu in mod natural ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
eunice78 spune:
Ariel, imi aduc eu aminte despre ce e vorba: despre Insula fericirii - sau youthfull island , o alta porcarie mediatizata / incercata inclusiv aici, pe DC. Pana s-au sesizat moderatorii si au interzis subiectul, ca erau si membre care distribuiau pastilele miraculoase.
Si asa e cu serurile alea pentru nas. De ex serul efedrinat care se dadea la bbeii, nu se administra decat vreo 3 zile (zicea dr meu) ca da dependenta.
Spor la Montignac!
Baietzii mei
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noe dar chiar, ca vad ca e si XIO in zona, hai sa vedem totusi care sunt efectele negative -atunci cand le iei -si pe termen lung Deci din cate am inteles eu: -daca ai tensiunea mare, iti creste --sa zicem ca asta e ok la pers cu tensiune mica? -sete, gura uscata - bei apa, asta oricum e bine sa o faci -palpitatii -- toata lumea a avut? -ameteli-- le-au avut si persoanele care totusi au mancat cat timp au luat pastilele sau au fost cazurile extreme in care pers. nu a mancat mai nimic? -dependenta-- din cate am citit pe aici, nimeni nu a avut probleme sa se opreasca ..? -...mai ziceti www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
1. Eu n-am nici o tensiune mare.
2. Am oaresce sete, dar nu ceva iesit din comun. Gura uscata nu prea am. Poate am nimerit sezonul potrivit... Mananc cirese si capsuni
Nu am masurat cata apa beau. De regula beam cam putina. Acum beau mai putin de 2 L. Si e vara. Ma rog, in casa stau la aer conditionat...
3. Palpitatii - nici una. Nici nu stiu cum sunt astea, ce ar trebui sa simt?
4. N-am avut ameteli. Intr-o singura dimineata am ametit, cand am auzit din dormitor oaresce scandal intre fete, dormeam si am sarit din pat brusc, nu stiu cum am ajuns in sufragerie, cred ca inca dormeam, si cand m-am dezmeticit, am ametit. Mi se mai intampla si cu alte ocazii, fara nici un ss.
5. Dependenta... Cred ca nu e cazul. Am luat 4 saptamani o cutie, pauza o sa saptamana. Acum sunt la a doua cutie, am luat vreo 3 pastile cred. Nu voi lua toata cutia ca nu am de ce.
In saptamana de pauza am mai slabit un kil si chiar am mancat, am avut musafiri.
Acum, vad ca am mai slabit un kil.
Mai am vreo 3 sa zic. Cu inca 6-7 date jos, as fi in extaz
Extraenergie n-am. Am oaresce energie. Nu sunt leguma dimineata. Atat.
Viteza inimii si respiratia... Hmm... respiratia clar nu e accelerata. Cre' ca nici viteza inimii, in consecinta, nu? Daca o fi, eu nu ma prind...
Mai vesela si mai increzatoare categoric nu sunt. Inca ma enervez ca barbatu-miu lasa chestii prin bucatarie, ca nu spala toate vasele sau ca uita cutia de bere langa canapea si eu ii trag una cu piciorul dimineata, si o vars.
Exercitii nu fac deloc, nu pare sa am probleme cu presiunea sangelui, iar paranoica nu mi se pare ca sunt. Deziluzii? Pai de-alea aveam de mult timp...
Incep sa cred ca ce iau eu este vax albina apa cu zahar si ca am slabit nu este decat placebo... Pe cuvant!!!
Sau eu sunt elefant. Pfuuu, la elefanti ori fi aceleasi pupile dilatate?
Aoleu, stati sa ma duc sa ma uit in oglinda, ca pe astea nu le-am verificat....
Gata, am fost. Parol ca nu sunt dilatate. Daca vreti, mi le pozez si vi le arat.
Ramonika spune:
ce sa zicem ankalaura? bravo tie ![]()
iti urez, ca si lui Noe, sa nu ajungi vreodata sa regreti ca ai bagat pe gat asa ceva. serios vorbesc.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ankalaura spune:
Mai, eu pe cuvant nu inteleg. De ce as regreta?
Ok, sa zicem ca are amfetamina, desi nu mi-a rezultat asta clar de niciunde. Ce are amfetamina asta? Sa zicem luata o luna. Voi ati fumat vreodata iarba? Aia e mai buna? Ma rog, reformulez, mai putin rea?
Sau tutunul tutun... ala e mai putin nociv?
Nu mai zic de parizer ![]()
Daca Doamne fereste patesc ceva vreodata, mai degraba as suspecta Cernobilul decat rahaturile astea de capsule luate timp de 5 saptamani.
Sau anticonceptionalele, si de-alea am luat ani de zile.
Deci care e problema? Ce patesti? Mori? Din ce cauza?
Chiar vorbesc serios, nu fac misto.
XIO spune:
| citat din mesajul lui ankalaura Mai, eu pe cuvant nu inteleg. De ce as regreta? Ok, sa zicem ca are amfetamina, desi nu mi-a rezultat asta clar de niciunde. Ce are amfetamina asta? Sa zicem luata o luna. Voi ati fumat vreodata iarba? Aia e mai buna? Ma rog, reformulez, mai putin rea? Sau tutunul tutun... ala e mai putin nociv? Nu mai zic de parizer Daca Doamne fereste patesc ceva vreodata, mai degraba as suspecta Cernobilul decat rahaturile astea de capsule luate timp de 5 saptamani. Sau anticonceptionalele, si de-alea am luat ani de zile. Deci care e problema? Ce patesti? Mori? Din ce cauza? Chiar vorbesc serios, nu fac misto. |
Intreaba-i pe oamenii care au luat "pastile miraculoase" si acum asteapta la rand pt. un transplant renal.
Sau pe cei care au sarit cu un grad mai sus la IMC.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Adela P spune:
XIO, dar pt a ajunge in stadiul de a necesita transplante si alte complicatii de genul asta, poate ca dozarile sau durata de expunere la ele a fost mare. Nu zic ca-s bune, ca din moment ce creeaza reactii adverse la unele persoane e clar ca au in componenta ceva substante nocive insa pt cineva care le ia pt un timp scurt cum e Ankalaura si careia nu i-a dat reactii de nici un fel in afara de cele urmarite ea
, e chiar asa rau? A scapat de kilele care i-au fost in plus, de ce i-ar fi mai greu acum sa se apuce de un regim de viata sanatos dupa pastile decat inaintea lor?
Uite eu am tinut dieta ca sa zic asa de prin noiembrie si pana acum, pot sa zic ca pana prin aprilie am slabit 10-12 kg dar de atunci pauza...ma descurajeaza foarte tare chestia asta, m-am impotmolit si desi nu am mai pus la loc nimic e tare frustrant ca nu mai dau jos.
Pilulele suna foarte tentant, tre' sa recunosc. ![]()
XIO spune:
| citat din mesajul lui Adela P XIO, dar pt a ajunge in stadiul de a necesita transplante si alte complicatii de genul asta, poate ca dozarile sau durata de expunere la ele a fost mare. Nu zic ca-s bune, ca din moment ce creeaza reactii adverse la unele persoane e clar ca au in componenta ceva substante nocive insa pt cineva care le ia pt un timp scurt cum e Ankalaura si careia nu i-a dat reactii de nici un fel in afara de cele urmarite ea Uite eu am tinut dieta ca sa zic asa de prin noiembrie si pana acum, pot sa zic ca pana prin aprilie am slabit 10-12 kg dar de atunci pauza...ma descurajeaza foarte tare chestia asta, m-am impotmolit si desi nu am mai pus la loc nimic e tare frustrant ca nu mai dau jos. Pilulele suna foarte tentant, tre' sa recunosc. |
Tii regim , corpul tau primeste mai putina hrana si slabesti.
Lasi regimul corpul tau primeste ai multa hrana si te ingrasi.
Sau lasi naibii regimurile fantastice si mananci sanatos.
Adica ai grija sa nu mananci prostii , respectiv daca o faci mananci putin.
In loc de pastile ai putea sa te abtii de la mancat , ca tot aia e.
Si efectele adverse nu trebuie sa apar dupa intrebuintari cronice.
Din nou: pastila minune?
Zau , asta e pura naivitate.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui XIO In loc de pastile ai putea sa te abtii de la mancat , ca tot aia e. Si efectele adverse nu trebuie sa apar dupa intrebuintari cronice. Din nou: pastila minune? Zau , asta e pura naivitate. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
asta asa e.PROBAT!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007