SuperSlim
Raspunsuri - Pagina 8
puskin spune:
Noe, din ce ai scris tu nu reiese ca varianta dieta + plus nu merge, ci doar ca unii nu o pot aplica. Altfel am arata toti super, nu?!
Luati super slim, o sa slabiti dupa care o sa le luati pe toate inapoi plus bonus. Nu vorbesc de efecte secundare, astea o sa le vedeti peste ani...
Vorbesc din experienta nu din povesti.
eunice78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noe ce nu- mi place mie e cum se grabeste lumea sa dea cu parul, cu rosii, sau cu ce pica la indemana... in primul rand cred ca fiecare ar trebui sa inteleaga ca uneori reteta clasica: mancat sanatos, miscare, etc nu functioneaza la toata lumea de ce? poate ca eu sunt deprimata si nu ma poate motiva nimic sa ma urc pe bicicleta aia nenorocita sau poate ca alta mananca [] compulsiv si mancarea e singurul ei refugiu si singura placere de peste zi sau poate ca una a incercat tot si nu a slabit un gram, si efectiv nu se mai poate uita in oglinda... sau alta ar avea nevoie de vizite la psiholog dar nu are cum sa se imparta intre job, copii, casa si sa mai gaseasca si 2 ore pe zi si bani sa ii dea pe "discutii" ce vreau eu sa spun e ca, in mod clar, pastilele astea au un public tinta ..si nu e cea mai buna abordare sa emiti judecati si sa te crucesti de alegerea lor...; eu sunt absolut sigura ca majoritatea celor care s-au informat si care au hotarat pana la urma sa ia pastilele astea, au avut motive cel putin la fel de intemeiate ca si cele care nu ar lua niciodata... si..da, la unii functioneaza, la altii nu...unii se simt rau, altii, din contra... am luat si eu cand am terminat alaptatul niste minunate de pastile heritage si nu as putea sa le recomand mai departe; dar stiam foarte bine ce iau, nu m-am simtit o secunda rau in timpul in care le-am luat iar motivele pentru: fara numar... asa ca pana la urma, e o chestie de alegere personala,nu? ne informam, punem in balanta si ne hotaram... P.S. pe mine toata discutia asta m-a convins sa le incerc... www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
Probabil daca ai fi vazut, cum am vazut eu, copil de 7 ani cu seringa in vena, sau femei care pe fondul unor depresii cauzate de diverse motive (inclusiv kg) au intrat in hora asta a dependentelor benevol, ca deh, ne ajuta o pastiluta cu un pahar de ceva, apoi inca ceva si gata cocktailul..ai fi inteles reactia mea.
Legat de publicul tinta..normal ca exista..ca doar trebuie sa se faca si banii astia, nu? Da oare cu ce pret?
Din punctul meu de vedere, acest topic care se pare face reclama acestei porcarii ar trebui inchis.
Baietzii mei
Qamar spune:
exact, dar pt foarte multa lume e greu de inteles ca la unele persoane dieta + sport + altceva nu functioneaza la un anumit moment dat..
din diverse motive pe care nu suntem in masura sa le condamnam, unii nu pot aplica varianta recunoscuta ca fiind cea mai healthy...
that's that.
si poate pentru mine, persoana X la momentul t, o luna de pastile luate in cunostinta de cauza si care ma scapa de tz kilograme, ma poate motiva mult mai mult decat orice alta dieta sau montignac sau scarsdale --si ma ajuta efectiv sa imi schimb stilul de viata
eu nu zic ca asta ar trebui sa fie alegerea nr 1 sau alegerea cea mai sanatoasa, insa s-ar putea ca in anumite cazuri sa fie singura chestie care functioneaza...
da, sunt de acord ca efectele secundare exista, insa chestia cu pus la loc kile e un efect si al multor diete intrerupte sau abandonate pe parcurs...
deci pana la urma, e o chestie subiectiva si 100% personala...
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Qamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eunice78
Probabil daca ai fi vazut, cum am vazut eu, copil de 7 ani cu seringa in vena, sau femei care pe fondul unor depresii cauzate de diverse motive (inclusiv kg) au intrat in hora asta a dependentelor benevol, ca deh, ne ajuta o pastiluta cu un pahar de ceva, apoi inca ceva si gata cocktailul..ai fi inteles reactia mea. Legat de publicul tinta..normal ca exista..ca doar trebuie sa se faca si banii astia, nu? Da oare cu ce pret? Din punctul meu de vedere, acest topic care se pare face reclama acestei porcarii ar trebui inchis. Baietzii mei |
Eunice, din pacate am vazut si mai rau--- legat de dependente de subst chimice mult mai nasoale decat amaratele astea de pastile...:( Nu vreau sa intru in detalii, dar am vazut inclusiv la o persoana care imi era teribil de draga tot ce spui tu mai sus...si bonus...
Insa prin faptul ca inchizi un topic sau interzici o pastila, nu rezolvi problema adevarata. Daca spui ca iti e familiara lumea dependentilor, atunci stii foarte bine ca pe un dependent nu il vei opri niciodata daca ii scoti in afara legii substanta in care gaseste refugiu...Va gasi o mie de metode prin care sa si-o procure, insa nu despre asta e vorba aici...
puskin spune:
Eu cred ca te imbeti cu apa rece, sincer...
Am fost grasa toata viata, stiu despre ce vorbesc. Acum nu mai sunt, arat mai bine ca la 18 ani desi am 30, job stresant si probleme cate pot sa duc.
Daca nu te poti tine de dieta si sport atunci accepta-te cu alea 5 kg in plus ca nu cade cerul.
Qamar spune:
bravo tie..si ti-o spun cu toate sinceritatea cu care ti-am spus-o si pe Culinar...
insa e asa de greu de acceptat ca nu suntem toti la fel?
eunice78 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Noe
Eunice, din pacate am vazut si mai rau--- legat de dependente de subst chimice mult mai nasoale decat amaratele astea de pastile...:( Nu vreau sa intru in detalii, dar am vazut inclusiv la o persoana care imi era teribil de draga tot ce spui tu mai sus...si bonus... Insa prin faptul ca inchizi un topic sau interzici o pastila, nu rezolvi problema adevarata. Daca spui ca iti e familiara lumea dependentilor, atunci stii foarte bine ca pe un dependent nu il vei opri niciodata daca ii scoti in afara legii substanta in care gaseste refugiu...Va gasi o mie de metode prin care sa si-o procure, insa nu despre asta e vorba aici... www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
Dar poti sa previi dependenta!
Evident insa ca nu cu atitudini de genul "m-ati convins sa incerc si eu" ..ma motiveaza gandul ca iau o luna si gata etc.
Puskin

Baietzii mei
puskin spune:
Noe, ce vroiam sa spun este ca se poate slabi...si nu vorbesc de 5 kg ci de multe.
Minuni nu exista din pacate. Solutii rapide si eficiente, cu rezultate pe termen lung, nu exista in materie de slabit. Altfel toata lumea ar arata perfect, nu?
Am vazut poze cu tine, esti departe de a fi grasa...mi s-a parut chiar ca esti cam slabuta. De ce vrei sa iti risti sanatatea, sa risti sa ii amarasti peste nu stiu cati ani pe cei dragi tie? Nu merita...iti spun cu mana pe inima ca daca as avea 100kg si nu as putea sa slabesc sanatos nu as (mai) pune gura pe pastile de slabit. Am facut-o, am incercat tot...si am ajuns la mancare sanatoasa si sport.
A_Iulia spune:
Daca tot vreti sa luati pastile dubioase si tot se spune ca toate contin acelasi lucru, macar luati-le pe cele ce au o garantie a calitatii de productie, adica sunt produse de un nume rezonant in lumea farmaceutica si pe care le puteti lua sub supraveghere medicala.
Cine este producatorul SuperSlim? Un noname. Din pacate pentru avizarea produselor de acest gen, suplimenti nutritivi, producatorul nu trebuie sa dovedeasca ca respecta ceva standarde de calitate. Deci teoretic te poti trezi ca in afara e vopsit gardul si inauntru e leopardul in pachetele de produse de acest gen. Riscul acesta la un produs cu adevarat farmaceutic este mult diminuat datorita legislatiei existente.
Qamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puskin Noe, ce vroiam sa spun este ca se poate slabi...si nu vorbesc de 5 kg ci de multe. Minuni nu exista din pacate. Solutii rapide si eficiente, cu rezultate pe termen lung, nu exista in materie de slabit. Altfel toata lumea ar arata perfect, nu? Am vazut poze cu tine, esti departe de a fi grasa...mi s-a parut chiar ca esti cam slabuta. De ce vrei sa iti risti sanatatea, sa risti sa ii amarasti peste nu stiu cati ani pe cei dragi tie? Nu merita...iti spun cu mana pe inima ca daca as avea 100kg si nu as putea sa slabesc sanatos nu as (mai) pune gura pe pastile de slabit. Am facut-o, am incercat tot...si am ajuns la mancare sanatoasa si sport. ![]() |
la mine sunt ceva mai mult de 10 kile peste greutatea normala si deja nu mai am nicio scuza, insa nici motivatie..Macar stiu ca problema adevarata nu sunt kilele in plus, insa cu aia mi-e si mai teama sa ma lupt acum
Spui ca si tu ai incercat, poate ca pana la urma e ceva pe care trebuie sa-l testezi ca sa te convingi ca e bun sau prost...
Eu NU sunt pentru pastile de slabit si inteleg foarte, foarte bine ce inseamna pastilele astea si ce efecte au; vreau doar sa spun ca la un moment dat in viata unei persoane, ele pot fi singura alegere pe care respectiva persoana o are sau CREDE ca o are...