SuperSlim

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ba nu a inteles nimeni nimic! Pentru ca toate pastilele de slabit contin sibutramina - cu care nu m-am lamurit, wikipedia zice ca NU este amfetamina - iar un buletin de analiza nu a aratat NIMENI!.
Ba mai mult, daca citesti mai sus, si vezi raspunsul primit de Ariel de la Inst de Bioresurse, vei vedea ca spune acest produs se incadreaza in legislatia in vigoare si nu prezinta si nu lasa suspiciunea de a contine substante toxice.
Deci ei fac controale, ca,... vezi doamne... pisica nu e pisica... Ci poate e porumbel si zboara! Pai asa, poate si aspirina nu e asipirna, poate si upsarinul nu e upsarin... Pai ce, nu? ca doar sunt atati distribuitori de aspirina. Daca au pus gogoloace in cutia de aspirina si ti-o vinde tie???

Deci repet, pentru principiu, pentru discutie, care s-ar putea aplica la orice.
Daca cineva face o analiza, si rezulta de acolo ca produsul (ORICE produs, care vreti voi) contine ALTCEVA decat scrie in prospect, atunci da, razii politienesti in capul lor, amenzi, puscarie, orice, orice! Ca deh, consumatorul a fost inselat.
Daca insa nu se intampla lucrurile astea, atunci nu vad sensul stirii.
Ca pe net scrie de doi ani de zile ca nu stiu ce mizerii contin astea si nu stiu ce asistenta pe salvare a ajuns la urgenta, samd. Deci cine le ia, n-are decat sa citeasca. Si daca isi asuma riscul, foarte bine. Daca insa nu citeste... poate la fel de bine nici nu se uita le TeVe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Sa stiti ca si de la heroina se slabeste..pana ajungi schelet..si apoi te pun apropiatii intr-o cutiuta.
Sunt absolut siderata de ce sunt in stare unele femei doar ca sa scape de niste kg. Si ca chiar daca se spune public ca aceste pastile sunt niste porcarii aici se scriu si opinii contrare. TOATE aceste pastile sunt niste porcarii, chimicale pe care le bagati in corpul vostru cu prescriptie sau fara (de va incalzeste cu ceva o prescriptie data pentru ingrasarea industriei farmaceutice)si pentru care veti plati in cele din urma.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Chiar nu are importanta daca,contine amfetamina sau nu,ideea este ca sunt nocive pentru organism, aceste pastile care accelereaza metabolismul pot face mai mult sau mai putin rau!!Dar fiecare decide, daca le va consuma sau nu,si nu e vorba doar de Super Slim.Uneori nici persoanelor obeze cu un IMC ridicat(peste 30) nu li se recomanda medicamente pentru slabit(aici nu intra pers obez. cu probl endocrinologice).Este de inteles ca in momentul in care nu poti trece "pragul",cand intervine efectul yoyo si acul cantarului nu vrea sa scada te gandesti la tot felul de metode care de multe ori nu sunt sanatoase si nu fac decat sa deregleze intreg organismul si bineinteles ca nici o dieta nu va mai avea rezultatul scontat.
Mancand sanatos se slabeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Sa stiti ca si de la heroina se slabeste..pana ajungi schelet..si apoi te pun apropiatii intr-o cutiuta.
Sunt absolut siderata de ce sunt in stare unele femei doar ca sa scape de niste kg. Si ca chiar daca se spune public ca aceste pastile sunt niste porcarii aici se scriu si opinii contrare. TOATE aceste pastile sunt niste porcarii, chimicale pe care le bagati in corpul vostru cu prescriptie sau fara (de va incalzeste cu ceva o prescriptie data pentru ingrasarea industriei farmaceutice)si pentru care veti plati in cele din urma.

Baietzii mei

Esti draguta sa ne spui cate kilograme ai tu?

Mergi la inceput

Dar cine a zis ca sunt minunate???? DA, sunt niste porcarii!
Dar nu sunt singurele, iar consecinte negative... a facut cineva vreun studiu? Despre ce vorbim?
Probabil ca si de la heroina se slabeste, habar n-am, n-am studiat, dar la fel de bine, de la cafea ai insomnii si palpitatii!
Si de la sare multa, ai gura uscata si ti-e sete.
Deci daca eu as baga intr-o capsula niscai sare, niscai cofeina, si niscai heroina, as avea tzac pac o minunata pastila de slabit nu?

Eunice, chimicale bagi si daca mananci paine din comert! Si daca iei orice alt medicament. Si cand respiri, te imbibi de mizerii! Da' n-ai prescriptie
PS - Plec de la premisa ca nu mananci parizer... Dar pate mananci? Ai citit eticheta? ca exercitiu, este foarte interesant de citit eticheta de la pate-ul de GASCA, cea mai plina de reclame marca de la noi... Sa vedeti ce contine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

....aroma de gasca?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Baietzii mei

Esti draguta sa ne spui cate kilograme ai tu?

Da.Am 63 de kg. Si ma chinui de ceva timp sa ajung inapoi la 59, cat aveam inainte de a doua sarcina. Chiar acum scriu la topicul cu tae bo. Si am mai scris si la alte topicuri cu grupuri de suport pentru slabit. Dar NICIODATA nu as apela la pastile sau chestii similare care sa imi pericliteze sanatatea. Am doi copii de crescut (in plus, am lucrat cu toxicomani, si chiar daca aici e fortata comparatia, poti ajunge la dependente ff usor, e ff simplu sa iti imaginezi ca inghiti o bulina si gata, au disparut kg, problemele).Asa ca incerc sa imi infrang poftele (ca sunt o gurmanda), recunosc ca mai sar calul, sunt om..dar incerc sa remediez cu mese ponderate, sport. Nu cu porcarii din astea numite pastile de slabit.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Nope, ai sa razi, dar contine ... carne de porc, sorici... Soriciul cre' ca tot de porc as zice Mai contine putina gasca (poate 2%) Mama ce mi-e ciuda ca nu am acasa, dar maine, daca voi gasi la magazinul de la colt, promit sa vin cu eticheta completa. Nu de alta, dar nu mai stiu bine lista chimicalelor...

Si deh, nu-i asa ca e delicatesa? Ca doar, daca iei pate, nu iei pate de porc, porcu' e nashpa. Iei de gasca, doar esti "eco", "bio"... whatever..

Mergi la inceput

Vedeti ca sunt niste retete misto pentru pate facut in casa la sectie dedicata bucataritului ..fara sorici si alte "bunataturi".

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ce nu- mi place mie e cum se grabeste lumea sa dea cu parul, cu rosii, sau cu ce pica la indemana...
in primul rand cred ca fiecare ar trebui sa inteleaga ca uneori reteta clasica: mancat sanatos, miscare, etc nu functioneaza la toata lumea
de ce?
poate ca eu sunt deprimata si nu ma poate motiva nimic sa ma urc pe bicicleta aia nenorocita
sau poate ca alta mananca [] compulsiv si mancarea e singurul ei refugiu si singura placere de peste zi
sau poate ca una a incercat tot si nu a slabit un gram, si efectiv nu se mai poate uita in oglinda...
sau alta ar avea nevoie de vizite la psiholog dar nu are cum sa se imparta intre job, copii, casa si sa mai gaseasca si 2 ore pe zi si bani sa ii dea pe "discutii"

ce vreau eu sa spun e ca, in mod clar, pastilele astea au un public tinta ..si nu e cea mai buna abordare sa emiti judecati si sa te crucesti de alegerea lor...; eu sunt absolut sigura ca majoritatea celor care s-au informat si care au hotarat pana la urma sa ia pastilele astea, au avut motive cel putin la fel de intemeiate ca si cele care nu ar lua niciodata...

si..da, la unii functioneaza, la altii nu...unii se simt rau, altii, din contra...

am luat si eu cand am terminat alaptatul niste minunate de pastile heritage si nu as putea sa le recomand mai departe; dar stiam foarte bine ce iau, nu m-am simtit o secunda rau in timpul in care le-am luat iar motivele pentru: fara numar...

asa ca pana la urma, e o chestie de alegere personala,nu? ne informam, punem in balanta si ne hotaram...

P.S. pe mine toata discutia asta m-a convins sa le incerc...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput