SuperSlim
Raspunsuri - Pagina 6
mishutza spune:
Ariel,te felicit pt alegere.E mai bine asa,fara ele.
Fetelor,eu am un sfat pt voi.Acum un an plangeam si eu pe aici ca eu nu mananc mult,nush de ce is obeza.Si Xio imi zicea de mama ei si nutritionist.
Nu am ajuns la unul,dar am vrut sa vad ce greseli fac.Mancam o masa pe zi,maxim 2,nu mancam pana la pranz niciodata.Si m-am pus sa scriu ce mananc.Si m-am socat.Nu,nu mancam mult cantitativ,dar mancam mult caloric.Si am stiut unde e problema.
Pot sa spun ca dupa zeci de diete,patile,si nu super slim,ci pastile de cateva milioane pe luna,care mi-au terminat ficatul,mi-am gasit drumul.Stiu cum sa fac sa slabesc.Si culmea e ca,cu toate ca am un ficat gras,ce se impotriveste,o tiroida care functioneaza cum vrea ea,slabesc.Incet si sigur.Intr-un an am tinut poate vreo 4 luni de regim sanatos.Pt ca s-au intamplat multe in ultimul an,si mi se pare ca.cumva m-am pregatit.S-au dus aproape 10 kg.Dar a fost un an in care am reusit sa ma invat sa nu mai crantan toata ziua.Am 3 mese pe zi si fructe intre mese.Si nu imi mai e foame seara.Si nu mai mananc noaptea.Pt mine astea conteaza mai mutl decat kilogramele pierdute.Pt ca am reusit sa imi schimb intr-un an obiceiuri pe care le-am capatat in 26.Si sunt mandra de mine.
In ultimele 2 luni am slabit 5 kg.E numai bine,mi-ar fi placut sa fie 8,dar e bine si asa.Am reusit sa ma conving ca nu pot slabi in 3 luni ce am pus in 26 de ani de viata.Am fost o viata grasa,nu mai mor pana la sfarsitul anului.Dar in fiecare luna ma voi ferici cand ma voi cantari.
Am urat sportul toata viata mea.Tot timpul faceam cu ochii pe ceas.Ahh,doar un minut a trecut.Chin.Am aparate de facut in casa,cumparate pt ca spuneam ca pe asta sigur o sa fac.Bineinteles ca nu am facut.
Dar,mi-am cumparat bicicleta.Si am si invatat sa merg pe ea.Si merg de cate ori am timp.Chef am mereu,la orice ora din zi si din noapte.Stiu,multe dintre voi nu aveti timp,si nici unde.
Ok,am descoperit tae-bo-ul din nou.Si nu pot fara el acum.Reusesc sa fac o ora de cardio
.Asa ca pt cele de nu puteti pleca de acasa e cea mai buna optiune.Nu va inchipuiti ca e prima mea incercare de sport acasa.Le-am incercat pe toate,dar ma plictiseau.La asta nu am timp sa ma plictisesc.
Asa ca,gasiti-va drumul vostru.Notati o saptamana cat si cum mancati.Si trageti la urma concluziile.Mancati 3 mese pe zi,un numar nu prea mare de calorii si totusi va ingrasati?Tiroida va functioneaza bine si totusi va ingrasati?Atunci e o problema,si nu poate fi rezolvata cu super slim.
ariel_7000 spune:
asaaaa, am scris un mail catre Institutul de bioresurse, chiar la directoare, al carei nume l-am gasit pe certificatul de acreditare.
Raspunsul primit este acesta:
"Stimata doamna,
Din punct de vedere al procesului de notificare, acest produs se incadreaza in legislatia in vigoare si nu prezinta si nu lasa suspiciunea de a contine substante toxice. In ceea ce priveste produsele vandute, este necesara, intradevar, interventia organelor de control pentru ca niciodata nu poti sti daca produsul notificat este acelasi cu cel de pe piata.
Va dau un simplu exemplu: daca cineva “inventa” o paine pentru slabit, aceasta putea sa contina si unele substante nedeclarate si totusi daca ea era numita paine nu o privea nimeni cu suspiciune. De aceea consider ca este treaba organelor de control sa depisteze produsele neconforme si sa le retraga de pe piata.
Va doresc o zi buna,
N...... B..."
Ce sa inteleg eu de aici? ca lotul analizat de ea era super ok si acum s-au inlocuit produsele cu altele? 
Sau faptul ca "sunt din plante" inseamna ca erau sigure? Pai si cocaina si opiumul se extrag din plante...
Sau cum spunea cineva, farmacist, ca aprobarile pentru suplimentele nutritive se dau doar pe baza unei declaratii???
Vorbeam cu al meu aseara si si l-am intrebat daca mai tine minte cand i-am aratat pupilele mele. a zis ca da, tine minte, ca erau mari!!! amandoi am crezut atunci ca de la statul excesiv la calculator. imi vine sa rad, ca ma invata atunci sa fac gimnastica oculara
...mi-a zis ca parca aveam atropina in ochi...offff, numai cand am auzit asta, s-a trezit amintirile si din ecle studiate prin facultate mi-am adus aminte o denumire latina: " ATROPA BELLADONNA" care nu e alta decat!!! MATRAGUNA! ![]()
nu zic Doamne fereste ca aceste pastile contin matraguna :)), ci doar ca si matraguna e o planta si e al naibii de toxica. se foloseste terapeutic, dar in doze stricte si calculate individual.
acum ma intreb eu, oare plantele (daca contine numai plante...)din aceasta capsula nu ar trebui dozate individual? caci e evident ca o foarte mare parte din consumatori a avut probleme, pe cand un procent mai mic, nu a avut...acum, ce sa fac? sa ma apuc sa zic ca au dreptate unii sau altii? nu ar fi corect, caci ambele parti au dreptate, fiecare stie cum s-a simtit si nu cred ca sunt persoane ca sa minta ca s-au simtit rau sau altele ca bine...
Parerea mea, in final, dupa "cercetari", este ca ar trebui sa se administreze aceasta pastila numai cu prescriptie medicala, numai in urma unor analize, numai dupa un test de toleranta.
Pe mine m-a agitat aceasta afirmatie a unei farmaciste: "sunt farmacist si am incercat eu insami aceasta capsula de slabit.Despre eficienta ei nu exista indoiala,toata lumea a slabit,eu personal am pierdut 6 kg in 3 saptamani fara regim ,sport si mancand dulciuri in fiecare zi.Problema efecteleor adverse e mult mai grava decat pare la prima vedere.Aceasta capsula nu ar trebui sa dea aceste efecte adverse daca ar contine intradevar doar plantele enumerate pe cutie.Le-am studiat in amanunt si nu sunt raspunzatoare de aceste efecte adverse.Aceste efecte adverse sunt specifice amfetaminelor si substantelor inrudite chimic cu acestea: insomnie, ameteli, bufeuri de caldura,greata, constipatie/diaree, tulburari vizuale,dureri de cap,tulburari cognitive ,transpiratii, tahicardie.Toate aceste reactii le-am observat la 90% din pacientii mei care au cumparat capsula din farmacia unde lucrez.Si in mod sigur vom afla ce contin dupa ce vor fi testate intr-un laborator performant.Sper ca stiti ca nu au fost testate pe oameni, sunt SUPLIMENTE ALIMENTARE si sunt notificate de institutul de bioresurse alimentare,nu de ministerul sanatatii.Daca va uitati pe foliile de capsule puteti observa ca n u exista termen de expirare,serie sau lot de fabricatie,doar ambalajul extern(care nu este sigilat) contine aceste informatii.Deci ar putea fi folii de ALTCEVA.Si da,puteti sa va intrebati medicul ,oricum cand va auzi ca e din plante,va va spune sa luati cu incredere.La facultatea de medicina nu se face nici farmacognozie,nici botanica,nici plante toxice,nici fitochimie...Sfatul meu este sa nu luati acest produs,iar daca il luati,nu mai mult de 1 luna. si cucuta e planta!!!!!si frunzele de coca sunt naturale, si opiumul e natural...."
Nu mai gasesc acum, insa aseara gasisem pe cineva care spunea ca a dus pastila la laborator si ca da! contine acele planta, insa pe langa ele mai enumera vreo 3-4 substante, din care una era un derivat de amfetamina :(....asta era o postare a respectivei, inca de acum 1 an...
Prietena mea, de care va ziceam intr-o postare trecuta ca a rugat sa se faca analiza, a vb ieri cu amica ei de la laborator si i-a spus de temerile noastre si a zis ca nu toate laboratoarele sunt dotate sa depisteze amfetaminele :(, dar daca are dubii sa mearga la babes sa faca un test de sange si urina. numai ca nu se poate face asta, prietena mea luand pastilele ultima data in luna martie...
revin mai tarziu daca gasesc rezultatul ala de laborator, sa dau un copy paste si aici.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Ramonika spune:
in caz ca n-ati observat deja:
http://fleac.ro/super-slim-interzise/
http://www.ziare.com/articole/superslim+efecte+halucinogene
http://www.tv-net.ro/Stiri-SUPERSLIM-PERICOL-AMFETAMINA+1473
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
mary_dmn spune:
Mama a slabit pentru prima oara in viata ei cu pastilele astea, de la 110 a ajun la 98kg, sunt foarte dezamagita acu cand aflu ca au niste substante chimice in ele, ar fi trebuit sa fie naturiste.Nu stiu ce sa mai zic. Sa-i spun sa nu mai ia???
silvi_2005 spune:
Buna tuturor, nu am citit ce s-a scris si ql qlte pqgini dqr vreau sa va avertizez de acest produs, e pe lista produselor farmaceutice si in SUA,are 2 substante interzise chiar daca provin din plante una cu cu potentiale efecte cancerigene si una creste riscurile afectiunilor cardiace si da aritmii. Eu am comandat 2 cutii
si acum de cateva zile de cand am sosit in tara am aflat asta si ca ca in urma unor analize de laborator solicitate chiar de o cunostinta care a luat, din mediul medical ,s-a constat ca au si o forma '' naturala'' de amfetamine, o substanta din ca lasa lor care da dependenta, stari depresive sau euforice de la caz la caz si o deshidratare masiva. Am renuntat evident sa le iau cu regrete evident ca asteptam si eu efectele
dar ma bucur ca am aflat macar din timp.
Daca cumva le luati as sugera sa intrerupeti urgent administrarea si sa faceti un trat de revigorare cu vitamine si hidratare intensa sa dispara efectele.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Ramonika spune:
adevarul e ca nu exista pastila-minune care sa ne si slabeasca, sa ne si mentina, si nici sa nu afecteze sanatatea, altfel n-ar mai exista persoana obeza pe lumea asta.
totul tine de vointa, fetelor.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
giulia71 spune:
In sfarsit le-au retras, daca nu s-or vinde pe sub mana, cum e obiceiul la noi/
Noroc cu Uniunea Europeana ca daca erau dupa ai nostri ne omorau in masa.
Se stia de multa vreme ca contine amfetamina si totusi nimeni n-a facut nimic. Probabil comisioanele au fost babane.
uneori gandesc prea mult....
ariel_7000 spune:
giulia, inca se vand bine mersi. cutia mea asteapta la posta...azi am primit avizul. dar acolo ramane! ba chiar unii vanzatori " la negru" in urma tam-tam-ului le-au crescut pretul, caci multi clienti se tem ca se vor retrage de pe piata si vor ramane fara. chiar aseara am citit cred ca peste 200 de pareri, pro si contra, multe din persoane avand efecte negative, dar tot vrand sa le consume, din dorinta expresa de a slabi...
ramonika, ai mare dreptate. multi din cei ce au slabit (enorm) cu aceste pastile si-au continuat proastele obiceiuri alimentare si au pus la loc...in ideea ca daca se ingrasa, nu-i problema, iau 1-2-3 cutii si slabesc la loc. Prietena mea e una din aceste persoane, ea avand in fiecare primavara program de luat pastile. Slabeste cate 15 kg, arata superb, dar pana in iarna iar le pune la loc...si asa mai departe.
silvi, eu stari euforice nu am avut...din contra, eram capiata de nesomn, eram irascibila si agitata si mereu intr-o stare de "alerta". aveam foarte multa energie, dar in acelasi timp, daca incercam sa mi-o consum prin efort, sport, ma simteam rau.
cel mai ciuda mi-e ca eu chiar am crezut ca sunt naturale!!! nu as baga in mine otravuri d-astea cu buna stiinta, in conditiile in care sunt genul de om care citeste toate etichetele, ca sa elimine e-urile, care mananca cat mai sanatos si care cauta in disperare produse bio....uffff. asta e! am comis-o, bine ca nu m-a tinut mult.
culmea ca dupa cele 10 zile de stari ciudate nu am mai avut nimic!!! niciun efect negativ si nici dupa ce le-am intrerupt nu am avut probleme de re-adaptare...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ankalaura spune:
Daaa, desigur...
Si E330 este cancerigen, este acidul citric, ia cititi eticheta de la Nurofenul pentru copii sau de la ce suc vreti voi, ca in toate sucurile este.
Sau la E110, care este Sunset Yellow, colorantul din Eurespal, dincolo ca este periculos, mai da si ADHD la copii.
Deci problema nu se pune ca vai au dat la stiri sau vai scrie pe nu stiu ce site nu stiu ce.
Problema este ca trebuia facuta din start o analiza completa a produsului. Poate s-a facut, poate nu. Eu nu am vazut-o. Daca in analiza organelor competente apare altceva decat scrie in prospect, atunci producatorul si vanzatorul sunt in culpa.
Daca in analiza rezulta aceleasi produse, ei nu sunt in nici o culpa, nici daca puneau matraguna, vorba arielei.
De aici, trebuia vazut, conform legislatiei, daca necesita prescriptie medicala. Daca nu necesita, ura si la gara.
Daca necesita prescriptie si produsul s-a vandut fara, vanzatorul este in culpa.
Ca produsul se vinde pe ebay, aia nu mai este treaba ministerului cutare, ci a politiei. Iar discutiile sunt vechi de ani de zile, deci sa nu imi spuna mie ca nu au stiut - ma rog, ei au alte treburi... dau amenzi copiilor care calca iarba, oamenilor care vin cu un catel in parc si cica nu e voie.... Ca pe aia de trec pe rosu nu ii vede nimeni, si nici pe aia care vand droguri nu ii prea cauta.
Dar in realitate, pe toti a durut fix la basca!
La fel cum ii doare la basca de acidul citric din produsele pentru copii (e doar un exemplu printre multe altele)
Deci, sa fim intelesi: n-a zis nimeni ca asta e produsul minune si ca e bun, sanatos si extraordinar! Ca functioneaza la unii, la altii ba, ca are niste efecte nedorite la unii, si la altii ba... e alta discutie. Da' nu e bun si sanatos!
Cat despre ce spune doamna in scrisoare, ca nu poti fi niciodata sigur daca produsul notificat este acelasi cu cel de pe piata, si ca necesita controale, sa fim seriosi... Da' la ce produs esti sigur ca ala de pe piata este cel notificat?? De ce nu fac razii la orice altceva?
Pai va spun eu de ce, pentru ca ii doare la basca!
Tac pac, avem doua zile stiri, mai scriu ziarele, mai ruleaza niste bani, noi mai facem aci niste trafic, ne dam cu presupusu'...
Dar la noi, totul trebuie sa fie bombardistic, sa bage lumea in sperieti, pfuai, uite domne cutremur, uite domne aviara, uite domne porcina, uite domne sperslimu'...
Circul de pe lume.
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Tac pac, avem doua zile stiri, mai scriu ziarele, mai ruleaza niste bani, noi mai facem aci niste trafic, ne dam cu presupusu'... |
99% iti dau dreptate

insa chit ca mai scot jurnalistii bani pe o stire, daca macar 5-10 persoane care consumau asa ceva au vazut stirea si au inteles ce trebuiau sa inteleaga, atunci tot este un castig.
Ramonika