SuperSlim
Raspunsuri - Pagina 5
ellinia spune:
Tare ma tenteaza si pe mine, as avea vreo 5 kg de dat jos, nu mai reusesc sa slabesc, cred ca e si varsta de acum si stresul,
. Cand va aud ca ati slabit cate 4-8 kg intr-o luna mi se pare foarte greu de crezut - nu ca nu v-as crede, mai bine zis, greu de realizat. Eu am slabit 10 kg intr-un an, am avut tot felul de praguri, ma apuca disperarea cand vedeam ca nu se mai misca cantarul. Si sunt o persoana activa, oricum nu mananc carbohidrati rai, le combin cum trebuie, mananc putin - nu stiu ce as mai putea face ca sa slabesc. S-a obisnuit organismul meu cu toate. Acum sunt asa suparata ca as manca o farfurie plina de cartofi prajiti - apropos, parca n-am mai mancat de-un secol...
ankalaura spune:
Mai, eu n-am invatat la medicina, dar stiu un lucru: DETEST sa alerg, dar cand vroiam sa scap de nitica burtica, bagam vreo 50-100 de abdomene pe zi, si faceam scobitura! Si da, muschiuleti. Dar grasimea disparea! Nu stiu cum o fi daca ai ditamai colacii. Ca n-am avut niciodata.
Dar faceam aerobic, din cand in cand sauna, fara excese, "bicicleam" pana cand mi s-a furat bicicleta si mergeam cu role pe vremea cand abia aparusera in Romania - adica prin 97-98 cred...
Dar uite ca de aerobic nu mai am timp, bicicleta mi-as lua alta, dar nu pot sa imping carutul de pe bicicleta, deci rolele ar fi o oarecare solutie, dar inca "lucrez" la strategia de a ma descurca pe role cu doi copii. Ma rog, pe unul il pun in carut si imping la el. Si al doilea ? ![]()
bb_yasmi spune:
ellinia, de ce nu mergi la un nutritionist sa iti faca un program de slabit?? daca spui ca mananci sanatos si te poti tine de diete.
eu, spre rusinea mea, sunt o flamazila si o pofticioasa care mananca non stop tot ce isi doreste...
, nu pot sa ma abtin sau poate ca nici nu vreau. ideea e ca daca ma abtin de la toate porcariile si de la cola dau jos extraordinar de repede kg.
si ca sa fiu in ton cu subiectul, daca aveti destul de multe kg in plus, desi aveti o viata sanatoasa, mancati sanatos si daca nu aveti probleme de sanatate, puteti incerca pastila de slabit. in schimb daca sunteti genul meu (slabesc cat pot ca sa pot manca tot ce imi doresc dupa aia...
si tot asa o tin...
) si daca nu aveti multe kg de dat jos (aici ma refer la 3-5 kg) nu le luati , nu va riscati sanatate. eu le-am luat, am dat jos vreo 8 kg in 3 sapt (de la 70 ramase dupa nastere am ajuns la 62) dar dupa ce m-am vazut ca am ajuns cu 3 kg mai putin decat aveam inainte de a ramane gravi, am zis ca imi permit sa pap din nou tot ce imi doresc si uite asa am ajuns la 66 kg...
. ca sa nu mai spun prin tot ce am trecut cat am luat pastilele....ca imi spuneam ca nu o voi mai luat si totusi dorinta de a da jos kg ma facea sa continui desi imi era fff rau. in fine, acum vazandu-ma la 66 de kg, si se vede k lumea diferenta de la 62, ma trecea gandul sa iau din nou....
dar Nu o voi face. pt cele 3-4 kg puse intr-un an, nu imi voi mai risca sanatatea,am o fetita superba si un sot minunat care au nevoie de mine sanatoasa si vesela (de la pastile eram deprimata, aveam palpitatii, insomnii).
doamne ce m-am intins.....
sper ca am fost coerenta in ce am vrut sa va spun si ca se intelege ceva...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ariel_7000 spune:
bb_yasmi si eu ca ellinia si anka...nu mananc mult, mananc alimente sanatoase, dar pe cuvant ca mor daca nu pun putina paine (neagra) in sosul ala de la salata de rosii
sau putina paine cu salata de vinete. ehhh si uite asa se duce naibii combinatia si-mi da chimia peste nas! din ce zice montignac si nu numai (si Bilic) si din ce am observat, e gresit sa mananci putin!!! deoarece organismul intra in stare de alerta si incepe sa faca depozite, ca-i este frica ca-l lasi sa crape de foame. asa ca incepe sa depuna grasime la greu si sa consume din masa musculara. explica monti bine de tot fenomenul, chiar da exemple cu cei din lagare
...pe mine m-a convins. cu toate astea, rar apuc sa mananc dimineata si doar daca ma oblig. simt ca-mi sta mancarea in gat si nici nu am cand, caci de la 7-11 mamicesc la dublu...
eu am fost la un "celebru nutritionist" si mi-a ras in nas cand a auzit de montignac. a zis ca e o aberatie, ca fara pastile ( nu vorbea de SS, ci de fratele geaman al lui, cu nume mai pompos si falos) si fara sa mananc nu voi slabi. si m-a infometat 3 saptamani, am trecut prin iad cu hipoglicemiile mele, am slabit 4 kg, dar apoi jale!!! s-au intors inapoi si au adus si prietene, inca 2 kg:)
apoi...m-am hotarat sa tin cura cu supa de varza. la fel, acelasi rezultat plus ura vesnica fata de varza!
in fine, am ajuns la montignac, tare sceptica. mi se parea imposibil sa mananci atat si atatea si sa slabesti. numai ca in 2 saptamani au aparut rezultatele, apoi in 2 luni si mai si, in final, dupa 4 luni aratam super...nu ca inainte de sarcina (aveam 48 kg cand am ramas gravida cu alex si eram dupa cura de ingrasare, caci in mod normal aveam 44 kg
) - pe vremea aia nu-mi imaginam ca eu ma voi ingrasa vreodata. ma stiam slaba, desirata, costeliva
...ehhh si iata-ma dupa sarcina, ajungand la 68 kg, rezistente al naibii si cu un tsh marit, care contribuia la greu si el...
dupa montignac am ajuns la 55 kg, eram fericita, aratam si eu bine...apoi incet incet am ajuns la 64 kg, cand am ramas gravida cu teo....si iata-ma iar la 73 (anul trecut). m-am apucat iar de monti si SS si am ajuns la 68 in timp record 1 luna si 1 saptamana, dar cu simptomele descrise mai sus...asa ca le-am oprit, din pacate si regimul
.
in martie am avut o perioada foarte stresanta si munca pe branci, asa ca am slabit destul de zdravan, nu stiu cat caci nu aveam baterie la cantar, insa incapeam bine in hainele de dinainte de teo...deci undeva la 65 kg. si acum!!!
iar am 73! sa fac shoc azi cand am schimbat bateria.
si v-am zis, de 1 luna fac la bicicleta eliptica cate 1 ora, ma dau cu crema anticelulitica, mananc fructe, legume, lactate. carne nu mananc caci al meu e vegetarian, iar eu am ramas cu mare sila din timpul sarcinii...dulciuri nu mai consum DELOC, zahar nu mai am in casa, folosesc numai fructoza, alcool deloc. recunosc, am mai scapat pe ici colo cate 1-2 banane, mananc combinatii aiurea, cum am zis mai sus, paine cu salate (1-2 felii) si la ore aiurea (nu respect intotdeauna cele 3 ore inainte de culcare
), asa ca...ori astea sunt motivele, ori nu mai stiu ce sa cred 
mi se pare acum mai dificil ca inainte. muuult mai greu. am zis ca pastilele astea imi vor da "startul" si apoi voi continua cu monti, dar nu stiu ce sa zic...mi-e teama.
unele persoane nu au avut efecte negative, insa multe au avut, printre care si eu. cel mai rau m-au deranjat insomnia si amorteala insotita de piscaturi, plus nodul in gat...mi-au adus aminte de senzatiile pe care le aveam cand tineam tratamentul contra hipotiroidiei....hmmm, sa fie vreo legatura?
in concluzie, HABAR N-AM CE SA FAC!!!
m-am lungitttttt!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Claudelu spune:
Xio, eu de 2 luni nu mai iau Superslim si in ultimele 2 luni am mai si slabit ceva...chiar mancand...nu mult, nu mai mult ca inainte dar am mai slabit! Asa ca daca faceai pariu cu mine, sigur il pierdeai!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Claudelu Xio, eu de 2 luni nu mai iau Superslim si in ultimele 2 luni am mai si slabit ceva...chiar mancand...nu mult, nu mai mult ca inainte dar am mai slabit! Asa ca daca faceai pariu cu mine, sigur il pierdeai! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! ![]() Claudia si Raul-Andrei ![]() |
Mai asteapta , Claudelu...Ideea este ca in timp ce iei pastilele pe langa faptul ca slabesti din cauza lor , mai slabesti si din cauza regimului. Iar cand te opresti ion multe cazuri te saturi de regimul ala la un moment dat si dispar ambii factori.
Anka, de la aerobic , bicicleta si altele slabeai.
Si eu urasc sa alerg aiurea si stepperul.
Pur si simplu dupa 5 minute nu mai am chef de nimic si ma opresc.
In schimb la baschet , tenis, pot sa joc si 4 ore fara intrerupere(bine , pauza de apa si toaleta) , ca nu ma simt obosita.
Si de la abdomene da , se vad muschii f frumos.
Inotul mai face minuni!
De ce nu mergi o data pe saptamana la inot si o data la tenis sa zicem? Lasi si tu bebeii o ora cu bunicii si faci sport cu sotul. Sau ii iei si pe ei la inot.
Ariel, mama-mea are un imc intre 35-40.
Am dus-o la o nutritionista , prietena din copilarie cu tatal meu.
Evident mama-mea vroia pastile. Evident ca nu a primit.
Deci daca la valorile alea nu se recomanda, la dat jos 5 kg nici atat.
Si a primit mama un regim sa zicem , prin care trebuie sa dea jos maximum kg pe luna , si are voie sa manance de toate , inclusiv prajitura , paine , cartofi , paste , samd.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ariel_7000 spune:
xio, as vrea eu sa dau jos numai 5 kg
...ideal ar fi sa dau jos cel cam 15, ca sa arat asa cum ma stiam eu, ca sa ma simt impacata cu mine insami.
poti da detalii despre regimul mamei tale, te rog? 
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
ankalaura spune:
XIO - as merge, dar nu am cum. Nu avem aici bunici, frati, surori, nu avem pe nimeni. Nici macar prieteni nu mai avem, au plecat din tara pe rand...
Seara, cand ajunge si sotul meu acasa, nu imi mai pot face program - iar la traficul de la ora aia... mi-ar trebui 3 ore ca sa ma duc si sa vin de undeva, fara sa ma opresc ![]()
Fetele... le-as lua... Dar cea mica n-are inca un an, deci e complicat ![]()
ELLI - La mine functioneaza foarte bine sa mananc gref. Daca vroiam sa dau jos un kil, doua, trei, mancam gref. Seara. Ziua era simplu, lucram mult, nu aveam timp sa ma gandesc ca as manca ceva. Seara insa, cum imi propuneam sa slabesc, parca mai abitir imi venea sa rontai. E ca si cu lasatul de fumat. Bai cand mi-am propus sa le raresc, parca as fi fumat in continuu. Asa ca le-am lasat de tot si basta si sper sa nu ma mai apuc vreodata de fumat...
Ei, deci seara, cand imi venea sa rontai, pac mancam o felie de gref. Si tot asa lungeam de greful ala pana ma culcam. In cateva zile scapam de alea 2-3 kile suparatoare.
Pe mine sa nu ma pui sa tin diete de-alea cu lista de alimente sau ore de mancat, sau sa mananc eu trei zile lactate si trei zile fructe...
Nu pot frate!
ARIEL - de mai bine de un an, eu fac paine acasa. Sunt mancatoare de paine eu
Painea asta facuta acasa este foarte diferita. Nu te umfli, juma' de felie este foarte suficienta (nu si daca ai sos la salata
), hai sa zic o felie, hai sa zic DOUA felii la masa principala! Asta nu e mult. Painea aia de la magazin, buretoasa si afanata... noi luam mereu cate doua, ca parca mancai aer. Pfu, sa nu o mai vad!
Cat despre zahar, am in casa, sa nu zic ca nu am, dar folosim miere, si asta numai la cafea. In restul zilei nu am nici un alt aport de zahar (vorbesc de zaharul-zahar)
De regula, cea mai mare oscilatie in greutatea mea erau 2, maxim 4 kg. Imagineaza-ti cum ma simteam cu astea 15!!! Mama mama mama!!!!
Acum, ca mai am cam 5-6 in plus, deja vad altfel viata ![]()
Pe astea, nu mai conteaza cum le dau jos si in cat timp. Voi vedea pe parcurs. Ma duc sa mai cumpar niste gref ![]()
ariel_7000 spune:
eu m-am hotarat.nu ma duc maine sa iau cutia de la posta! m-am speriat destul de tare citind unele pareri pe diverse forumuri, pareri emise cu 1 an in urma. am vazut ca majoritatea a avut aceleasi efecte negative ca si mine, unele chiar mai rau. ieri vorbeam cu cineva
despre asta si i-am zis ca mi-am amintit ca de vreo 2 ori mi s-au dilatat pupilele mult. la vremea respectiva am pus asta pe seama lucrului la calculator. apoi am observat ca aveam contractari musculare, ceea ce indica tetanie, adica demineralizare puternica...nu stiu daca de la asta, dar stiu ca la 3 luni dupa nastere aveam analizele ok...acum nu mai stiu cum sunt...citind acele postari am mai recunoscut un simptom pe care il puneam pe seama sarcinii si anume caderea parului. noroc ca am parul foarte des si nu s-a simtit :)...
nu am cum sa pun link aici catre acel forum,caci m-ar urechea moderatorii, insa ce scrie acolo e cutremurator! nu stiu daca 100% adevarat, dar 95% din simptome le-am avut si eu...
cine vrea adresa sa-mi dea PM.
azi am avut prima zi de montignac. nu a fost greu:)
si
"Copilul rade:
Tanarul canta :
Batranul tace :
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
si am mai gasit asta...: