SuperSlim

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Xio, ce parere ai de PinnoSlim? Uite cine ii face www.cristianmargarit.ro/2008/10/jurnalul-meu/pinno-slim" target="_blank">reclama .

Sincera sa fiu ma cam lasa rece cine face reclama atata timp cat este vorba de acelasi lucru.
Mie nu imi place ideea asta de a slabi cu ajutorul unui medicament care face ceva artificial.
Este logic si usor de dedus ca atunci cand nu vei mai lua medicamentul iti va fi foame exact cum ti-a fost si pana atunci.
Cine s-a ingrasat s-a ingrasat dintr-un motiv: ca manca sau ca manca anapoda.
Nu este ideal/bine sa modifici temporar cauza. Ideal este sa ai un regim alimentar sanatos si cu siguranta vei slabi.
In nici un caz nu vei avea parte de o silueta de invidiat pe o durata mare de timp , ci doar pe parcursul medicatiei si putin dupa.

Dar na ...

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai XIO cu tine nu o scoate omul la capat...
De ce m-am ingrasat? Pai ca am fost foarte gravida, pentru ca nu mai am 20 de ani, pentru ca lucram 10-12 ore pe zi in fund pe scaun, si nu aveam timp sa fac aia 2 mii de pasi sau cati naiba "trebuie" sa faci dupa ce mananci, sau macar pe zi, nu neaparat dupa masa.
Pentru ca inainte de sarcina (de ambele, dar sa zic mai bine inainte de a doua sarcina, ca dupa prima sarcina am slabit pana la greutatea de dinainte de sarcina) nu prea mancam, mai precis spus, eram obisnuita sa mananc un fruct sau cereale cu iaurt inainte de pranz (si o cafea ), apoi mancam la pranz un fel, iar seara mai nimic, de exemplu un sandvis sau lapte cu ceva...
Iar cand m-am "insarcinat", m-am gandit ca trebuie sa mananc si eu mai "corect", asa ca am inceput sa am 3 mese pe zi, mai bogate in "culori" (legume, fructe) in lactate, etc.
Si normal ca m-am ingrasat (in partea a doua a sarcinii). Putinul de dinainte era NORMAL pentru mine, deci ce era pentru altii normal, pentru mine a fost MULT. Dar baremi am avut analize bune. De regula am calciul cam la limita inferioara. In sarcina, am avut analize grozave.
Dupa ce am nascut, cat timp am alaptat, am incercat sa mananc asa cum se recomanda pentru a avea laptic, si, evident, nu am slabit in acest timp (am scazut cateva kg, in urma modificarilor de dupa nastere).

PS - Si de unde stii ca nu se slabeste cu Leg Magic? De ce nu se slabeste? Cumva transpiri in gol, dar calorii nu consumi sau cum?

Promit sa te tin la curent cu kilogramele mele, nu vrei sa punem si un pariu?
Eu pun pariu ca NU ma voi ingrasa dupa ce voi renunta la pastile. pentru ca imi va fi foame ca unui om normal care trebuie sa se hraneasca, nu ca unui elefant care trebuie sa bage tone de mancare in el.
Eu personal nu ma tem de asta, stiu ca nu ma voi ingrasa.
Am avut nevoie de pastila asta pentru ca nu am stiut cum sa slabesc altfel in timp scurt (adica in astea 3-4 luni de cand nu mai alaptez), si nu mai aveam cu ce sa ma imbrac
Acum incap foarte bine in hainele de dinainte de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiDeDavid spune:

Si eu am sunt de aceiasi parere ca nu ma voi mai ingrasa.
Faptul ca am inceput sa manac mult mai putin a dus automat la micsorarea stomacului.
Cand voi renunta la pastile o sa am grija la obiceiurile alimentare.
Eu nu am crezut ca voi slabi altfel. Am slabit dupa ce am nascut de la 90 la 66 dar acolo m-am blocat si dupa nici nu am mai incercat, cand am auzit de pastile de la o prietene care lua de ceva timp, i-am zis ca o sa imi comand si eu. Ea mi-a atras atentia ca exista si efecte negative care se pot manifesta mai puternic la anumite persoane.
Dupa cum am spus am citit forumuri, prospecte si am considerat ca avantajele depasesc dezavantajele, cel putin pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

De obicei,persoanele care isi doresc sa slabeasca cauta metode cat mai simple,"scurtaturi",si de multe ori in urma "dietelor minune" (ciorba de varza,infometare,etc) fara rezultat ajung sa apeleze la aceste medicamente pentru un rezultat mult mai rapid decat daca ar tine o dieta personalizata si-apoi un regim de viata sanatos.
Este foarte important ca dupa experienta cu diferite medicamente,in ceasul al 12-lea ,daca au slabit sau nu,sa tina cont de o alimentatie sanatoasa si sport in limita in care se poate.
Cel mai bun "medicament"pentru a slabi este vointa,rabdare si cumpatare!
Controlul FDA ( Food and Drug Administration) a gasit substante active farmaceutic nedeclarate in unele dintre aceste produse cum ar fi : sibutramina, rimonabant, fenitoina ( antiepileptic), fenolftaleina ( substanta folosita in experimentele chimice si care se pare ca poate cauza cancer) si bumetanida ( diuretic). Unele dintre aceste produse au un nivel peste cel recomandat de FDA si pun la risc sanatatea consumatorilor.
Riscul dat de aceste substante poate fi serios. De exemplu Sibutramina care se gaseste in multe produse poate sa cauzeze: hipertensiune arteriala, tahicardie, palpitatii, infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Rimonabantul, un alt ingredient nu a fost aprobat in USA si se asociaza cu riscul de depresie si ideatie suicidara si Super Slim a fost asociat cu 5 decese si 720 de cazuri cu reactii adverse in Europa in ultimii 2 ani.
Sa se inteleaga ca nu judec pe nimeni care ia acest medicament,e doar un punct de vedere.

Mergi la inceput

AnkaLaura , accept pariul .

Cu leg magic nu slabesti pt. ca el iti lucreaza doar picioarele si coapsele , nu faci efort aerob ci anaerob, lucreaza musculatura.
Slabesti mergand mult , alergand , facand bicicleta, minimum jumatate de ora.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Anca, MamiDeDavid, ma bucur mult ca ati reusit sa slabiti cu acest medicament. Anca, e chiar enervant la ceea ce mancai tu sa nu reusesti sa dai jos. Mie mi se pare ca mananci asa putin, eu una as lesina cu asa putina mancare. Din pacate la mine nu a mers. Mi-a spus vanzatoarea ca tocmai au scos pe piata Superslim pentru cardiaci. Am tensiunea f.mica, fara cafea nu pot.
Citeam pe un forum ca atunci cand a fost primul scandal cu acest produs, un reportaj la TV, exact a doua zi compania Walmark a scos pe piata Pinnoslim. Acum iau acest produs si mananca mult mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Nici eu nu sunt adepta slabitului cu pastile, prefer sa ma scol la ora 5:00 sa trag de mine facand gimnastica, alergand si mancand salate si alte "ierburi", nu toata lumea o poate insa face, mai ales cand ai un bebe (a fost si al meu odata bebe incredibil), cand ai timpul intins precum un elastic si nu mai stii unde sa te imparti, IAR in ceea ce priveste efectele adverse dati-mi voie sa zambesc in coltul gurii
Sotul meu a luat celebrul VIOX la recomandarea medicului, ulterior medicamentul a fost retras de pe piata, sotul meu l-a luat avand grave probleme de coagulare!!!, AULINUL stiti foarte bine povestea lui deci reactiile adverse sunt foarte frecvente si la medicamentele "ultracontrolate" si care trec prin multimea de comisii si comitii.
Mai nou Glaxo a iesit cu un nou produs pentru slabit "alli" iar substanta activa este distribuita de Roche...dar de, sunt nume mari in industria farmaceutica.
Nu am luat super slim si nu as lua dar celor care sunt atat de inversunate impotriva acestui produs as vrea sa va amintesc ca si plantele luate in cantitati necontrolate pot face rau.

[poze]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fania

Nici eu nu sunt adepta slabitului cu pastile, prefer sa ma scol la ora 5:00 sa trag de mine facand gimnastica, alergand si mancand salate si alte "ierburi", nu toata lumea o poate insa face, mai ales cand ai un bebe (a fost si al meu odata bebe incredibil), cand ai timpul intins precum un elastic si nu mai stii unde sa te imparti, IAR in ceea ce priveste efectele adverse dati-mi voie sa zambesc in coltul gurii
Sotul meu a luat celebrul VIOX la recomandarea medicului, ulterior medicamentul a fost retras de pe piata, sotul meu l-a luat avand grave probleme de coagulare!!!, AULINUL stiti foarte bine povestea lui deci reactiile adverse sunt foarte frecvente si la medicamentele "ultracontrolate" si care trec prin multimea de comisii si comitii.
Mai nou Glaxo a iesit cu un nou produs pentru slabit "alli" iar substanta activa este distribuita de Roche...dar de, sunt nume mari in industria farmaceutica.
Nu am luat super slim si nu as lua dar celor care sunt atat de inversunate impotriva acestui produs as vrea sa va amintesc ca si plantele luate in cantitati necontrolate pot face rau.

[poze]

Eu nu sunt inversunata impotriva acestui produs ci impotriva produselor de acest gen in general.
Sunt adepta alimentatiei sanatoase si a sportului.
Aceste pastile se recomanda in ultima instanta , cand IMC-ul e in plop si trebuie sa slabesti pt. operatie spre exemplu.
Este logic : dupa ce intrerupi medicatia totul revine la normal.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

XIO - LegMagic-ul vine cu un set de exercitii mai complexe decat batzaiala stanga-dreapta a picioarelor pe "talpitele" altea, precum si cu o cartulie in care se explica fiecare exercitiu, dar se si dau exemple de "pachete" > exercitii plus diete (sau recomandari alimentare).
Deci cu Leg Magic poti foarte bine sa slabesti daca ai bunavointa de a pune DVD-ul in aparat, sau de a citi materialele cu care vine masinaria.
In 15 minute de program, transpiri ca un cal frate!!!

Eu sunt inversunata impotriva stirilor incomplete, inexacte, "dupa ureche", neverificate. Impotriva bataii cu pumnul in piept a ministerelor (deh, daca ne da la TeVe...) si a minciunilor, a metodelor "de ochii lumii".

Ca nu e buna pastila, bineinteles ca nu e buna! Nu e bun nici parizerul! Nu e bun nici Coca Cola!
Eu nu sustin pastila asta si nici altele. Este prima data cand am luat, si probabil ultima (si nu din cauza stirilor din ultima vreme). Am expus numai experienta mea. N-am zis nimanui sa ii dea bataie si sa cumpere cateva cutii, si nici nu as face-o vreodata.

Ok, o scot ei de pe piata, tam tam la teve, si ce? Cine vrea pastile, o sa cumpere Reductil. Nu e totuna? Ba e fix totuna. Sau Lindaxa. Si cu asta e totuna. Sau Regenon. Si cate si mai cate. In curand, o sa ia Alli. Daca nu cumva e deja in farmacii...

Mergi la inceput

Anka, leg-magicul e foarte bun daca vrei sa ai niste picioare si un fund cu musculatura bine evidentiata.
Slabitul il faci alergand la greu .
E ca si abdomenele: astea nu te scapa de grasimea inestetica , te ajuta doar sa ai musculatura intarita.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput