Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Reusii sa o culc pe piti..nu-mi place ca e cam fornaita sper sa nu raceasca

Ramo daca te intorci cu cine lasi bbitza?

Dya ce mari sunteti!!..cum stati cu dintisorii??BAnana i-am dat destul de repede ,nu mai stiu exact cand si-i placea ff mult.

babytza s-a intamplat ceva cu puiul mic??

Am apucat sa-l vad si eu pe frumosul Razvanel...tare scump

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Da crestem parca nu imi vine sa cred ca avem 4 luni jumate.Avem 2 dintisorii de la 3 luni si 1 sapt dar balim la greu asa ca poate se pregatesc si altii

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am reusit sa fac programare la medlife, au acolo si de copii. Se pare ca avem otita
Nu am vrut la Grigore Alexandrescu pentru ca e plin copilasi bolnavi si nu vreau sa ia si altceva. De aceea am cautat si am intrebat deuna privata, e mai aerisit si nu sunt asa multi copilasi bolnaviori.
Pup si am fugit sa ne imbracam.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza, multa sanatate puiului

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Giuliana ai un PM.

Babytza
offff,imi pare rau ca e puiul bolnav.Multa sanatate!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

unde pe oltenitei tre sa ajung, gaia? sper ca nu te stresez prea tare cu intrebarile....sarumana

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Nu ma stresezi. Este capatul Oltenitei (nr 252-254), intersesctie cu Iriceanu, chiar pe colt. Fix in fata, statie tramvai 11 si 34. Vis-a-vis, Luk Oil.
Daca stii zona, Berceni, Oltenitei fac un triunghi cu baza Iriceanu. In coltul Berceni/Iriceanu e statia de metrou Aparatori, in coltul Oltenita/Iriceanu e directia de protectie a copilului... si in varf Oltenitei/Berceni e Big (metrou Piata Sudului).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Am reusit sa fac programare la medlife, au acolo si de copii. Se pare ca avem otita
Nu am vrut la Grigore Alexandrescu pentru ca e plin copilasi bolnavi si nu vreau sa ia si altceva. De aceea am cautat si am intrebat deuna privata, e mai aerisit si nu sunt asa multi copilasi bolnaviori.
Pup si am fugit sa ne imbracam.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Sa speram ca nu e.Si eu l-a suspectat pe Andrei inainte de Craciun si nu a avut.Sper sa fie si la voi bine.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babytza multa sanatate puiului

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Offff Roxana fir-ar sa fie
Sanatate multa! Ma gandesc la tine si la puiutz!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

"Wild Cat"

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Multa sanatate puiutzului David si sper din suflet sa nu fie otita!

Giulianna, sta fff bine Luca la baitza in scaunel. Aveam si o poza cu el in albumul de 2 luni parca dar l-am sters intre timp, poate ai vazut. E un scaun simplu, alb, l-am luat de la b e b e l u s u l t a u si peste el pun un finet, nu imi place sa stea copilul pe plasticul ala. La inceput am folosit saltelutza Easy Bath dar s-a reobisnuit cu scaunul de baie fff repede. E ok, sa stii. E comod pt el, se balaceste

Ancule, noroc ca alaptez, zic eu, se trezeste, fug in camera lui de la cel mai mic sunet, ii bag tzitzi in guritza si suge cu ochii inchisi, goleste ambii sani si adoarme pana pe la 7-8 cand il iau la noi in pat si mai doarme langa mine pana la 10. Daca mai faceam si bibron ma impuscam fix in tampla!

Laura

Nerantula, cred ca puii nostri trec printr-un puseu, al meu e mult mai agitat saptamana asta, el care e un cumintel si un somnoros.(shhh, acum doarme, si doctorita e in drum spre noi sa facem vaccin!)
Tin pumnii sa treaca Gruia ca prin vis de vaccin, fara efecte secundare! Ooooooffff, am un gol in stomac si eu!!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput