Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ce scumpa este Micuta IT-sta de 300, m-am binedispus asa inainte de vaccin!

le: nu reusesc sa o vad pe Carla pe YouTube, de ce?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Babytza imi pare tare rau sa aud ca bebe are otita, dar poate totusi nu e.
Si eu ma imbrac sa-l duc pe Dragos la oftalmolog, ca de la nastere ne tot luptam cu secretiile la ochisorul drept si in ciuda tratamentului nu trec. M-am saturat deja sa-l tot chinui degeaba cu picaturile. Cred ca e stenoza de canal lacrimal. Am mari emotii de ce-o sa-i faca, desi dr. mi-e prietena buna. Tineti-mi pumnii! Va !

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Ce scumpa este Micuta IT-sta de 300, m-am binedispus asa inainte de vaccin!

le: nu reusesc sa o vad pe Carla pe YouTube, de ce?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Nu e public, e private, nici eu nu-l vad

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

anca clipul tau e privat. bifeaza public in youtube

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pentru Anda, Davidutu, Dragos, iar Luca sa treaca usor peste vaccin.

Am fost si noi un pic la plimbare, pe la soare, ce frumos, si cald a fost afara!

La multi ani zic si eu sarbatoritelor mamici, si micutzilor ... doar ca nu reusesc sa fac asta in fiecare zi... si dupa aceea mi se pare ca discriminez pe cineva.... si tot asa. Mai bine tac, nu?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ne-am inscris si noi in tabelul 0-3 luni si cu ocazia asta l-am masurat( metoda laurei) si are 63 cm. vazusem eu ca am cam ramas fara hainute...:)
m-am linistit in privinta diversificarii, nici eu nu sunt cu fructele first. am vazut ca mai sunt mamici care agreeaza aceeasi idee.
sunt restanta la citit, revin...

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

JulyMorning nu se tine pe picioare, are doar 3 luni. O tinea tati de-un umar si ea s-a proptit cum face la baita. :)

Ma bucur ca va place bubulina mea. Vad ca vorbiti de trezit noaptea. Pai si noi. Se reglase pe 4-5 sau 6, tin minte ca a dormit si 6 ore legate. Zilele astea a mancat si la 2 ore. O fomista, se vede si pe ea, ca trebuie sa bag la pastrare si body mai marisoare. Ma asteapta cumparaturi cat de curand.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

CD un special. intotdeauna am urit comparatiile intre copii si mai ales pe cei care le fac. nu-mi doresc decit un singur lucru pt copiii mei, sa fie sanatosi si atit.
nu mai zic de scroafa si de cumnata, cite nshpe mii de intrebari pun, deh copiii sunt nascuti la diferenta de 7 sapt. dar dau ignore si le spun atit, e sanatos, nici kile, nici cm, nici note

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi suntem bine dupa vaccin. Nu a avut reactii deosebite. In schimb avem bubitze mici in jcurul guritzei. Cred ca o sa incerc apa cu bicarbonat.
Ma uit afara si e soare, eu deja visesc la primavara, de abia astept.

Luminita ai doi baieti frumosi foc si tu esti o mamica plina de viata

Eva si io zic ca piticu duce cu tine. Se vede pe mutrita lui ca e smecheras.Bafta la vaccin

musette ma bucur ca sunteti bine dupa vaccin, pupam baiat papacios

Andy La Multi Ani cu intarziere. Suntem in acelasi an

Nerantula imi pare rau de bubitze, cum este acum piticul?

Babytza te asteptam cu vestile bune , sper sa nu fie otita

claudinna e superb puiul tau

Nausica La multi ani

preety si eu am facutr RMN la Euromedic http://www.euromedic.ro/home/ro/centre-bucharest.php tinem pumni sa nu fie nimic

Ancule asa am patit eu cu Inisa, i dadeam totul cu bibe ca nu accepta linguritza. Avaem tetite cu ditamai gauroiu si rezolvam mesele Va papa si cu linguritza cand va fi ea pregatita

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Paula_Laura, am vazut filmuletele cu Mihnea cel bucalat, mie nu mi se pare plictisit si marait, ci sta la o sueta cu jucariile (asta pentru ca exemplarul meu cel marait e chiar ... marait, e o diferenta semnificativa )
Mi-a placut mult cum se joaca el in cada, l-as pune si pe Gruia, am vazut ca avem suport de cada la fel, insa acum nu mai indraznesc, la ce piele sensibila are, sa-l mai schimb mediul
E tare dulce si cum doarme el pe mami si plange cand il dezlipesti de tine ... uooof, ce dor o sa ni se faca de momentele astea!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Cred ca m-a obisnuit el prost atunci Dar la el maraitul ala e chiar plictiseala rau
Imi pare rau ca nu poti sa il lasi pe Gruia sa se joace in cada, poate ii mai trece cu noul tratament si incercati si voi, ca e din ce in ce mai activ in baie

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput