Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 12

andy.p spune:
Reusii sa o culc pe piti..nu-mi place ca e cam fornaita sper sa nu raceasca
Ramo daca te intorci cu cine lasi bbitza?
Dya ce mari sunteti!!
..cum stati cu dintisorii??BAnana i-am dat destul de repede ,nu mai stiu exact cand
si-i placea ff mult.
babytza s-a intamplat ceva cu puiul mic??
Am apucat sa-l vad si eu pe frumosul Razvanel...tare scump
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

andy.p spune:
Aaaa si mai voiam sa zic ca da Luca seamana din ce in ce mai bine cu mami....oricum baietii pe masura ce cresc sunt ai mamelor
ramo ce dulce e micutza...seamana cu tine?sau mi se pare mie ca nu l-am vazut pe tati??
Alexia
Andrei

300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Aaaa si mai voiam sa zic ca da Luca seamana din ce in ce mai bine cu mami ![]() ![]() ramo ce dulce e micutza...seamana cu tine?sau mi se pare mie ca nu l-am vazut pe tati?? ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
E leita tati, de la mine are botivcul si urechile, dar expresia fetzei e data de ochi, de frunte... uite

Sper sa pot lasa mandra cu soacra.

puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

Nerantula spune:
Ramo, pitica blonduta si IT-ista, se pare ca stie deja ce se va face cand va fi mare!
Si mie mi se pare ca seamana cu tine. Imi place ca ati gasit solutia pentru ea de a sta la calculator 'din fasa', interesant suportul acela ... e omologat sau improvizatie?
Eva, si la noi la fel de haotic e programul, dupa ce se stabilizase pe la 3 luni, acum avem treziri la cele mai neasteptate ore noaptea si intervale de somn la fel de surprinzatoare! Nu pot identifica nici macar o tendinta, daramite un program! Acum, de exemplu, il astept sa se trezeasca de o ora, ziua nu dormea nicicum mai mult de max o ora, acum are deja doua ... si nu da semne.
Si noi facem azi vaccinul de 4 luni, pe Luca sa treaca cu bine si sa nu-l bulverseze deloc!
Babytza, ce e cu Davidutzu?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...

_giulianna_ spune:
Eva cum e suportul de baie? Ii place lui Luca? Sta in el?
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

300 spune:
Nerantula, e suportul ei de baie, l-am luat de pe c h i c b e b e :) E sezlongul de bbc. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

anca81 spune:
Eva, te inteleg, la tine e putin mai complicat pentru ca alaptezi (felicitari din nou!). La noi trezitul din noapte afecteaza doar programul de peste zi, adica succesiunea orelor de masa. Am observat ca dupa ce se trezeste noaptea pentru papa mai doarme maxim 2 ore, asa ca imi afecteaza si mie intr-o oarecare masura somnul de dimi. Ca nu mi-e tot una sa ma trezesc la 6 sau la 9 . Egoista de mine.
Si pentru vaccinul din seara aceasta:Luca Noah
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

_giulianna_ spune:
Roxana eu nu cunosc ORL-ist. S-a intamplat ceva cu puiul?
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
E leita tati, de la mine are botivcul si urechile, dar expresia fetzei e data de ochi, de frunte... uite ![]() Sper sa pot lasa mandra cu soacra. ![]() puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
Asa e ..seamana cu tati

Alexia
Andrei

JulyMorning spune:
babytza, ce ati patit? si eu stiu ca la medlife ar trebui sa aiba, a fost internata acolo ocunostinta cu bebe de 3 luni cu ceva respirator, nu de ORL, dar cred ca au si orl, ca e spital pana la urma...
Ramo, mi-e rau... sta in picioare individa deja?? intr-o luna de zile cred ca iti zice ea, mami du-te linistita la munca...
foarte fain sezlongul, mi-a placut si mie.
unde pe oltenitei tre sa ajung, gaia? sper ca nu te stresez prea tare cu intrebarile....sarumana
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze