Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 11

dyanira spune:
Salutari si de la noi!!!!
Nu am mai intrat de ceva vreme ca suntem tare maraiti nu ne-a mai trecut maraiala dupa vaccinPlus ca facem un tratament pentru regurgitatii si parca suntem mai fomisti ca niciodata.
Cu intarzaiere spunem si noi la toti sarbatoriti si un La multi ani special pentru Laura si pentru ai ei Alexia
Am citit cateva pagini acum din urma si am vazut ca vorbeati de vaccinul din spital nici noi nu ave nici o urma pe manuta, poate nici nu i l-au facut
Andrei mananca tot mai mult deci cred ca acum e momentul diversificarii deci dupa ce terminam tratamentul adica peste 10 zile vom incepe slow cu .....supica de legume.Din tot ce am citit si m-am documentat alegerea mea sunt legumele la masa de la ora 14 apoi fructele la masa de la ora 10 dar aici poate voi trezi alte polemici dar noi vom incepe cu banana ca marul nu il toleram deloc.Stiu ca uni nu sunt de acord cu banana dar vreau sa intreb mamaici cu 2 copii daca au dat banana la copii si de la ce varsta eu vreau sa ii dau cam pe la 5 luni jumate.
Mai vroiam ceva dar acum nu imi aduc aminte, cred ca vremea e de vina aci e tare urat ploua de azi noapte.
Nici Andrei nu sta singur nu pot face nimic de el azi as vrea sa gatesc ceva dar nu cred ca e chip cu teroristu.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR

babytza spune:
Fetele am si eu nevoie de un ajutor. Spuneti-mi si mie o clinica privata unde au ORL pentru copii. PupPrintesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

anca81 spune:
Dyanira, bine ati revenit . Referitor la banana, nepoata-mea de la 5 luni jumate papa banana, tot asa ca si puiul tau - marul il scuipa. Asa ca sora mea ii dadea banana cu cereale la masa de dimineata.
Maine fac si eu mult mediatizata supa de morcovi si incerc sa-i dau putina zeama + 1-2 lingurite de piure.
Daca nu se obisnuieste cu lingurita, fac un gauroi cat toate zilele intr-o tetina si ii dau totul din bibe de acum inainte
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

300 spune:
Tot ma tin sa scriu si eu ceva... important cu intarziere Laura!
Nausica :)
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

Nerantula spune:
Claudinna, am vazut filmuletele cu chiraici, ce simpatic e! Iar rasetele la taticu m-au dat gata, imi imaginez cat sunteti de topiti! Pupam copanele grasane de Razvanel!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...

EvaF spune:
Fetelor, no offence dar copilul trebuie decalotat. Nu timpuriu pt ca nu prea este ce si o decalotare timpurie poate lasa sechele f grave toata viata,mai ales asupra erectiei, dar incepand cu 4-5 luni trebuie decalotat. Se aduna mizerie acolo, lasati-va sotii sa faca asta, se pricep mai bine, si intrebati-i daca e normal sa lasati copilul asa, necuratat.Nu glumesc! Daca nu va place cu decalotarea, exista circumcizia, frecvent aplicata in lumea araba unde datorita caldurii excesive e recomandata. La noi nu prea, dar sunt cazuri destule, argumentate cu dorinta de igiena. Noi nu aplicam circumcizia, evident, dar decalotam incetisor incetisor incepand de acum!
Am auzit-o pe una in parc ca isi lasa baiatul sa se autodecaloteze in prima noapte de amor! M-am crucit. Nici in Evul Mediu nu cred ca barbatii stateau asa! In fine...
Daca o faceti voi acum ii creati reflexul si cand e marisor se va decalota singur. Creati-i reflexul acesta, e firesc sa se spele!!!
Sorry daca nu m-am exprimat sugar-coated
asa...si acum LA MULTI ANI, NAUSICA
Sa fii sanatoasa, mamica frumoasa, si fericita, sa tebucuri de scumpa Ania!
Luca de Maria2004
Andrei de Iriss_04
Ilinca de Tigresa
Alexandru de Bilitza2007
Anca, multumim, da a crescul ciuful, tot ii cade si creste altul, imi place de mor. Si tu zici ca imi seamana, deci...
citesc mai departe si, daca e, revin...
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------

300 spune:
Babytza din pacate nu stiu de vreo clinnica cu ORL doar pt copii, dar de ce nu incerci la Medlife? Ei au de toate, chiar am o prietena care si-a internat bebelul mic-mic acolo. de Anda Teodora din 10.10.2008

anca81 spune:
Da, Eva, seamana cu tine, in poza asta are exact profilul tau
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

300 spune:
Ia uitati ce face fata mea in timpul liber. A instalat si Windows cu tati stand pe unitate, sis-au jucat mai demult GRID.
Mai nou nu-i ajunge asta ci se uita la noi de sus si mai si rade de noi... de Anda Teodora din 10.10.2008

EvaF spune:
Ancule, vad ca zici ca si Carla a inceput sa se trezeasca noaptea. Pe mine nu ma deranjeaza, e ok, dar sa imi faca un program, oricum ar fi el... In prima luna de viata se trezea mereu la 02 si eu mult timp ma trezeam la 02, asa s-a reglat organismul, desi el nu se mai trezea. A impins ora de trezit la 03, apoi la 05, si pe la 3 luni a inceput sa se trezeasca singur direct la 07. De cateva saptamani a inceput o saptamana se trezeste, una, nu, ma duce la spitalul de nebuni. Aseara s-a culcat la 23.00 si s-a trezit azi la 06, e ok, pe cand ieri s-a trezit la 03.30am, alaltaieri la fel, cu o zi in urma la 05.30, adica da-mi o pusca si ma impusc ca nu inteleg ce program e asta!
Sa vedem diseara ca azi facem minunatul vaccin si mergem si intr-o vizita! Sper la noapte sa doarpma tun!
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------