Cum s-a nascut galusca mea iubita
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Rodica P spune:
Am citit povestea voastra ai fost foarte curajoasa si meriti sa fii foarte fericita alaturi de familia ta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rodica P Am citit povestea voastra ai fost foarte curajoasa si meriti sa fii foarte fericita alaturi de familia ta! Rodica si Stefan-Daniel ![]() poze o-1 an, poze 1-2 ani, poze 2-3 ani, noi doi |
Multumesc! Va pup dulce!
![](pupic.gif)
Bertha, mamica a doua comori -
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
poze
Cum s-a nascut Ioana
monet spune:
draga mea,
de o gramada de vreme n-am mai intrat pe forum si uite, colindind pe-aici, am dat peste povestea ta frumoasa. mi s-au derulat ca un film, cuvintele tale, si am luat parte, de departe, in timp si spatiu, la trairile tale din ziua aia..... momentele astea, o mama nu le uita in veci. ne aducem aminte de imagini, de sunete, de mirosuri si, mai ales, de trecerea de la vis la realitate si-apoi iar in vis, intr-o clipa de fericire pe care n-o putem explica...
sa va traiasca iubitii!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Tot felu' 2009"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
eli spune:
bertha
, felicitari pt galusca ta iubita! sa va aduca numai bucurie!
mi-au dat lacrimile, e tare emotionanta povestea ta. si eu am 2 copii, pereche si-mi dau seama ca m-a binecuvantat D-zeu.
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina_1609/Marina_1609.jpg)
Marina_1609 spune:
foarte frumoasa poveste
sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
bertha spune:
Monet, ca de obicei, te-ai exprimat atat de frumos si cuvintele tale mi-au mers drept in inima! Va pup dulce pe voi, cele 3 fete frumaose
Eli, Marina, ma bucur ca v-a placut povestea. E o poveste frumoasa, asa cum sunt toate povestile nasterii puilor nostri dragi. As vrea ca peste ani sa citeasca si ei aceste povesti, sa vada ce emotie si ce bucurie a starnit venirea lor pe lume. Va multumesc!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
edimar spune:
doamne,bertha sa-ti traiasca comorile ,sa-ti bucure sufletul si inima,sa fie sanatosi!Am retrait tot ce ai povestit,pt ca am nascut cu o zi inaintea ta tot o fetita
la acelasi spital
felicitari inca O DATA
bertha spune:
citat din mesajul lui edimar doamne,bertha sa-ti traiasca comorile ,sa-ti bucure sufletul si inima,sa fie sanatosi! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iti multumesc din toata inima!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](inlove.gif)
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
poze
Cum s-a nascut Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Sa-ti traiasca puii foarte frumoasa povestea
Cum zicea o alta mamica, cand citesti povesti asa bine spuse iti amintesti de propriile povesti
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
bertha spune:
citat din mesajul lui OanaRusu Sa-ti traiasca puii ![]() ![]() Cum zicea o alta mamica, cand citesti povesti asa bine spuse iti amintesti de propriile povesti ![]() Oana, mami de ![]() si ![]() noi4 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008 1 martie 2009 Priveste partea buna a lucrurilor |
Iti multumesc mult!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
poze
Cum s-a nascut Ioana