Teo vrea o viata normala, nu prin spitale
Raspunsuri - Pagina 3
raluca_c84 spune:
Sirimie si Siuta,
Astazi nu am apucat sa vorbesc cu parintii lui Teo, dar o voi face maine si promit sa vin cu amanunte despre ce mai face Teo. Deasemenea, le voi spune despre minunatul vostru gest si sustinerea voastra si sunt convinsa ca se vor bucura nespus si va vor multumi din suflet! Absolut orice suma este un mare ajutor pentru parintii lui Teo, sa poata face fata tratamentului.
Si eu va multumesc pentru ca il ajutati pe micul Teo si Domnul sa va binecuvinteze sufletul bun si mare pe care il aveti!
raluca_c84 spune:
Am primit un mesaj de la mama lui Teo in aceasta dimineata si vreau neaparat sa-l impartasesc cu dumneavoastra, mai ales pentru ca stiu ca si mama lui Teo isi doreste acest lucru:! Mesajul primit este urmatorul:
"Au intrat banii!!!!! S-au strans 11.115 EURO! MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR!! Nu pot descrie in cuvinte ce simtim! Ne rugam ca Teo sa fie bine si fiecare dintre voi sa simtiti cu noi bucuria de a il vedea sanatos. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa faca minuni in vietile voastre! Poate!!! A facut un pentru Teo!!!"
Nu pot descrie ca em simtit citind acest mesaj!!! Dar sunt convinsa ca ma intelegeti, pentru ca traiti aceeasi bucurie si emotie!!!
Parintii lui Teo sunt foarte foarte emotionati si fericiti si nu mai au cuvinte sa va multumeasca pentru imensul gest si ajutor acordat!!!!
Teo a inceput ieri razele, face in fiecare zi la ora 16, pana trece eruptia/criza, ca apoi sa poata face analizele, fara ca acestea sa fie influnetate de eruptia de la nivelul pielii.
Voi tine legatura cu parintii lui Teo si voi posta pe site-ul lui orice informatie voi afla!
Multumesc mult de tot pentru ce ati facut pentru Teo si Domnul sa va binecuvinteze!!!!
vias spune:
Doamne Ajuta! ma bucur sa aud vesti asa bune!
....am pus un acatist pentru teo la Sf Filofteia de la curtea de Arges in we.
Este aproape de sufletul meu aceasta mucenita...practic am copilarit prin preajma ei.
sanatate multa...si asteptam vesti din ce in ce mai bune!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
adisiteo spune:
buna tuturor
imi cer iertare, inca de la inceput, dar nu voi folosii deloc litere mari sau prea multe semne de ortografie pentru ca va scriu dupa o tastatura foarte ciudata, in germana, si nu ma inteleg deloc cu d-l de aici.
in primul rand vreau sa va multumesc din suflet tuturor celor care ne-ati ajutat, indiferent cum sau cu cat.
teo este mult mai bine, pielea lui arata foarte bine si nu mai are decat o usoara roseata in partea dreapta a gatului. a inceput si sa manance. inca nu mananca asa cum ar trebui, dar facem progrese in fiecare zi. noaptea reuseste sa doarma foarte bine, ceea ce nu se mai intampla in ultimul timp.
suntem foarte bucurosi ca starea lui s-a imbunatatit si ii multumim lui dumnezeu pentru asta.
astazi este duminica si asteptam cu mare nerabdare ziua de maine, cand teo va fii vazut de medic. speram ca si el sa ne spuna ca starea lui este spre bine.
in fiecare dimineata , cand se trezeste, ne intreaba daca plecam spre casa, daca mergem la evi si la manu, surioarele lui. ii este foarte dor de ele si de desenele animate in limba romana.
si mie si sotului meu ne este foarte dor de fete, dar ne rugam ca dumnezeu sa ne intareasca, sa ne dea rabdare si putere.
maine teo implineste 3 anisori. am vorbit cu fetele la telefon, acum jumatate de ora, si deja i-au urat #la multi ani#.
dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si sa va rasplateasca pentru tot ceea ce a-ti facut pentru noi.
va iubim si ne este dor de voi
adisiteo spune:
Am vesti!!!
Teo a fost vazut astazi de profesor. A fost foarte multumit de starea pielii lui. Razele au efectul asteptat si trebuie sa mentinem in continuare aceasta stare. Ne-a spus ca, cel mai probabil, va fii nevoie de raze cam 4-5 luni, timp in care trebuie sa facem 3 sedinte, 3 zile, pe saptamana la Bucuresti. In zilele ce urmeaza va lua legatura cu medicii din Bucuresti pentru a putea continua razele in tara si pentru a mentine efectul la ce am facut pana acum.
Cred ca prima veste este cel mai frumos dar, de ziua lui, pe care Dumnezeu la pregatit pentru Teo si ii multumim.
Nu stiu sa spun de ce plang acum, de bucurie ca este spre bine sau de tristete ca inca mai avem de stat prin spitale. Cred ca de ambele. Stiam ca nu se va termina totul aici, dar nu ma asteptam la o perioada asa de lunga...
Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ... si daca astfel Teo va fii mai bine ... ma rog sa imi dea rabdare si putere.
Cu tot respectul si dragostea mea ... va pup si va voi tine la curent.
sirimie spune:
La Multi Ani lui Teo
Ne bucuram pentru vestile bune! Se va face bine pina la urma!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
mery_anna spune:
La multi ani,Teo!!!
Sa cresti mare si puternic,sa te poti bucura de copilarie!
Dragi parinti sa va traiasca flacaul si sa fiti fericiti impreuna cu cei trei copilasi!
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
adablackcat spune:
La multi ani Teo, pui mic! Sa ii dea Doamne Doamne multa sanatate sa se poata bucura de copilarie acum!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Siuta spune:
La Multi Ani Teo ! Sa fi sanatos si fericit !
O sa fie bine, mai aveti putintica rabdare dragi parinti !
Andreea, mamica de Anastasia ( 23.02.2007 )
misha-germ spune:
Bravo Teo, esti un luptator...
Parintii tai sunt f mandri de tine.
Mult succes si La multi ani si din partea noastra!