Teo vrea o viata normala, nu prin spitale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adisiteo spune:

Iti multumim CAMY_PUS, avem nevoie de rugaciunile si ajutorul vostru. Ne pare nespus de rau pentru bebelusul tau. Ne rugam si noi ca Dumnezeu sa-ti descopere cat mai repede minunea pe care o astepti.

Astazi este 3 februarie si ar trebui sa plecam la noapte spre Viena, dar ... asa cum a scris si Raluca suma care s-a strans, pana aseara, nu este suficienta.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla daca nu ajungem cu Teo. Mi se rupe sufletul cand vad ca ii ies din nou bubite si ma rog cu toate puterile mele ca Teo sa nu ajunga din nou in starea dinainte de a ajunge prima data la Viena.

Dumnezeu vrea ca noi sa ii ramanem credinciosi atunci cand ne trece prin astfel de incercari si sa avem incredere ca EL poate face MINUNI.

IN ACEST MOMENT MA ROG CA DUMNEZEU SA MISTE CAT MAI MULTE INIMI SI SA FACA O MINUNE SI IN CAZUL LUI TEO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Am trimis si eu povestioara lui Teo celor pe care ii cunosc,sper sa fi sensibilizat pe cineva si copilasul sa poata ajunge in Viena.E cumplita suferinta atat a lui Teo cat si a parintilor,stiu ce inseamna sa nu poti face nimic pentru copilul tau ca nu sunt bani.Am sperat sa se miste lucrurile in ce priveste sanatatea copiilor macar,dar e din ce in ce mai greu...Ne rugam sa fie totul bine si Teo sa fie sanatos!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Multa sanatate pentru micutul Teo! Sper sa ajungeti la Viena si sa se faca sanatos micutul

Am si eu o intrebare - asa arata conturile BT?
RO10 BTRL 0140 1201 N397 80XX
cu XX in coada si N in numar? Intreb ca sa stiu daca pot sa fac transfer prin internet banking direct in cont - si nu am mai vazut XX-uri...

Anca 29+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sper din suflet sa se intample o minune...trebuie sa credem in minuni, ele chiar exista!!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_c84 spune:

poohy,

Si eu am avut aceeasi intrebare cand am vazut conturile de la Banca Transilvania, dar asa sunt toate de la aceasta banca, iar transferurile merg foarte ok (si eu am facut tranfer pe internet in contul deschis pentru Teo si a fost ok, banutii au ajuns).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

intr-un acatist trimis azi la o manastire mare l-am trecut si pe Teo...sigur va fi bine...trebuie sa ne rugam si sa speram!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisiteo spune:

II MULTUMIM LUI DUMNEZEU PENTRU FIECARE "INIMA" CARE A RASPUNS, SUB ORICE FORMA, STRIGATULUI NOSTRU DE AJUTOR SI IL RUGAM SA VA DEA SANATATE IN TRUP, PACE IN SUFLET SI MULTA, MULTA, MULTA CREDINTA.

Imi cer iertare ca nu am reusit sa scriu mai des, dar primim foarte multe mesaje pe mail si foarte multe telefoane. In plus, asa cum poate dealtfel stiti fiecare din proprie experienta, trebuie sa avem grija si de ingerasii nostrii, care mai fac si prostioare daca ii lasi nesupravegheati.

Pana acum s-au strans 6150 euro si va multumim din suflet pentru fiecare banut depus sau trimis pentru Teo.

NE RUGAM CA DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA PENTRU TOT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_c84 spune:

Am vesti de la parintii lui Teo: aseara la ora inchiderii bancii, stransesera 7.400 EURO, lucru care le-a permis ca in aceasta dimineata sa plece spre Viena!

Parintii lui Teo sunt foarte emotionati si impresionati de gestul facut de cei care au donat si au sarit in ajutorul lui Teo si vor sa va multumeasca din suflet si Domnul sa va binecuvinteze! ;

Suma stransa nu este insa suficienta pentru toate analizele si tratamentele, dar le-a permis sa plece spre Viena si sa faca macar o mare parte din analize, sperand ca cei care au fost alaturi de ei ii vor sustine in continuare si ii vor ajuta sa faca fata cheltuielilor.

Haideti sa mai facem un mic efort si sa il ajutam pe Teo sa aiba o sansa la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am facut si eu o donatie de 50 de lei, va ajunge zilele care urmeaza.

Multa sanatate lui Teo, sa vina cu vesti bune de la Viena!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Am trimis si noi 100 ron in contul din Transilvania.Sper sa fie ok.
Si sa va fie de folos.
Bafta multa la Viena!
Andreea, mamica de Anastasia (23.02.2007)

Mergi la inceput