Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata! Mai,pe mine m-au ajuns blestemele...nu stiu ale cui, dar m-au ajuns! Copiii mei s-au unit in combinata alpina sa ma imbolnaveasca asa ca m-am sculat de dimineata cu ochii in lacrimi, tuse cit cuprinde, durere in git si alte dureri prin mai toate oscioarele...ce mai, distractie la maxim!
Tudor in schimb e mult mai bine - inca mai tuseste de parca tocmai a renuntat la tigari si muceste din greu, dar e bine, i-a revenit si pofta de mincare, a dormit bine azi-noapte - continuam cu antibioticul, nurofenul, ketoful etc... Stefan insa e in faza maxima - de ieri l-am pus si pe el pe antibiotic - spre deosebire de Tudor el a facut si febra - era ieri rosu in obraji de parca bause vin fiert si era moale ca o cirpa - mai mult a dormitat; peste noapte a tot facut febra asa ca m-a tinut alerta! Sper insa ca de azi sa-si mai revina...

Am apucat sa vad si poze - Eli sa-ti traiasca buburuza mica - ca sa vezi, am si uitat ca mai ieri era si Tudor asa si acum face 8 luni! Asa se comporta si Stefan cu Tudor, cum zici tu ca face Stefi - dar vorba Dariei - fii foarte atenta sa nu se intimple cine stie ce...
Am vazut si poze cu micul crestin al Danei - mi se pare ca seamana mult cu Vic cind era mic - gresesc?

Sanatate multa la ceilalti copilasi bolnavi - pui de Lia, pui de Blue Angel si Cristalina!

Ma duc la treaba, dar mai revin...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Daria , eu zic sa te "bucuri" dn plin de "problemele" astea ..ca atunci and cresc apar altele mai delicate ...cred ac stii la ce ma refer ...daca vine cu un "irinel " la usa ..ce faci ?
eu asa a ajuns sa gandesc ...ca o sa -mi fie foarte greu sa-l tin in frau ... si trebe sa gasesc o cale sa deosebeasca binele de rau ...
sa nu uitam ca sunt in zodia leului ...ei vor sa fie mereu in centrul atentiei , sa fie cei mai buni , cei mai si cei mai ...numai sa fie ceva constructiv si pozitiv ...bla, bla,bla ...usor de zis ...

Gai , si pe mine ma inteapa gatul si bag n mine voseptoale , tantum verde , eucalipturi ....de cred ca o sa-mi fac stomacul varza ..
sanatate multa ...

mai i-am gasit lui Luca preocupari de wknd ...multumim pe acesta cale Oliviei ..care ne da idei ...din SUA
SAmbata dimineata va merge lapictura , dupa amiaza la patinaj iar duminica la pian ...gata cu tv-ul , plictisul si plimbarile la mall si ikea care au devenit o adevarata distractie ptr el ...
sa vedem si ce-o sa iasa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua,
Hop si eu in pauza de masa...fusei la dentist de dimineata si mi-a zis sa nu mananc. Dom'le, mi se face o foame din aia de as manca pietre daca imi zice cineva sa nu mananc...sunt ceva de groaza.

Gabi, sanatate maxima si multumim asemenea dar noi "momental" suntem bolnavi numai de bazdaci la maxim .."e grav doctore?!"

Olivia, sper ca sunteti bine si te asteptam cu vesti.

Roxi, si eu sper sa ma tina...dar cred ca dupa 3 zile Ieri i-am zis lui John cand a aparut ca Maria daca o mai cert pleaca de acasa. "La mamaie, ca ea nu ma cearta si ma iarta tot timpul"...ma gandeam sa-i zic ca mi-ar prinde bine o pauza dar e prea mica sa prinda gluma...
Taica-su incerca sa-i explice ca ii mai cearta parintii pe copii dar nu trebuie sa plece de acasa ... Maria batand din picior zice "ba da!"..."ce ba da?!"
"ba da, ba da/ papti bidibii"...demential a fost!

Gata pauza (si tot mi-e foame de nu mai pot). O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Cristalina dementiala Maria cu"ba da, ba da/ papti bidibii".. recunosc ca nici io n-am nici o sansa sa ma cert cu una bucata rac din dotare..pana acum ma ruga sa nu o mai cert, isi cerea iertare si venea sa ma pupe...acum imi zice sec "hai sa incheiem discutia"..io normal ca nu ma opresc din cicaleala si-mi zice "am inteles,promit ca nu mai fac...dar n-auzi sa incheiem discutia"
Simona super program de week-end..btw dar Luca are inclinatii spre pictura si pian..ca a mea vrea la fotbal sa se faca portar la karate si la tobe...azi imi zicea in drum spre gradi"oare mai gasesc masina cu care m-am jucat ieri?...aaa, am uitat,nu-mi fac probleme,celelalte fete nu se joaca cu masinile!"...si da ai mare dreptate,copii mici probleme mici,copii mari probleme mari...imi povestea ieri o colega ca baiatul ei de 18 ani are o prietena care vrea sa se marite devreme..iar el vrea sa plece la studii in strainatate..si-i este frica ca nu cumva tipa sa ramana insarcinata ca sa-l fraiereasca...meii,io recunosc am rasuflat usurata, ca mai este muuuult pana acolo...
Vivia tinem pumnii stransi pentru Sorin!!
Roxi sa fi cuminte pana vineri!
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vreau si io plod care sa nu vrea sa aiba ultimu` cuvant, da ? Care sa asculte explicatiuni si demonstratiuni logice ... vai de capu` meu, am facut un monstru ca mine

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Muahahaha, Daria, ce m-a distrat mesaju tau ! Acu pe bune ca ar trebui sa ne luam de mina - desi io la partea cu monstru nu subscriu !! - dar ce-i alea explicatiuni si demonstarii logice ?? Si desi zic de fiece data ca m-am lamurit ca mu functioneaza neam asa ceva, cel putin la copilul meu, data viitoare tot cu astea incep, si ma nerfez mama-mama pina la final ca zici ca si daca vorbesc cu peretele tot am mai mare succesuri ! Sou, hai sa ne luam cercuriliii si sa fujim pe cimpiile insorite ale patriei !
Ioana, super tare Mariuca ! Are niste replici detz taie respiratia !! Multumesc pentru floricelele de ieri si pentru vinu fiert, ca fu tare bun !
Roxi, gata calcatul ?? Ma bucur ca sinteti ok !
Gabi, sanatate muuulta , vad ca impartiti totul frateste, doar sinteti one biig family ! Pupici baietilor si insanatosire grabnica va dorim !
Simo, oau, pictura, pian, patinaj ... asta da lista ! Io pe Andreiush il inscriu la "scos peri albi", ca tot ii place lui sa se joace de-a tot felul de jocuri din afara sferei copilaresti !!
Cristaloo, la tine e pe bune cu psihologia inversa apropos de interzis la mincare ! Acu trecu ceva timp de la postul tau, cred ca s-a terminat si restrictia, pofta buna !! Si premiul de excelenta Mariei pentru raspunsul dat lui John, hehee !!
Olivia, ne gindim cu toatele la voi !! Cum sinteti ???
Io mai am putintel si ma-c acasa, la schimbu II, ca-s pe lista lu fii-miu la activitatea de adus la limita rabdarilor !! I-am cumparat niste carticele si foarfece dalea sa decupam si sa lipim forme, sper sa am succes !
Va pup pe toate si va doresc o dupaamiaza minunata ! Mai viu io, vorba lu Papa !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

pai nu-mi dau seama daca are predilectie ..dar daca nu incercam nici nu vom stii ...are ureche muzicala (sa-l auziti cum canta Vama Veche )si niste maini cu degete luuuuuungi si dorinta mea de a nu-l mai vedea ca se plictiseste sau ca vrea la mall ...o fi de ajuns ?
habar nu am ... dar voi incerca ..nu sper eu sa faca performanta ..in Ro ar muri de foame ..poate daca nu i-or cadea cu tronc manelele....si atunci ne-am scos fratioare ..
deci sa aiba idee ...sa-l introduc putin in lumea muzicii ...poate se prinde ceva ..macar asa de cultura generala ...
si cu pictura la fel ...
iar cu patinajul .nu stiu ...vreau sa faca ceva miscare ... dar nu stiu ce sanse am sa-l conving ..poate daca ne uitam in seara asta la tv ca incepe campionatul mondial ... sai fac asa o mica introducere

stiti care mai este distractie maxima ptr Luca ??sa mearga cu metroul ..

Daria , ...dar ce monstrulet frumos !!!
uite , eu am obs ca atunci cand sunt mai detasata si mai dispusa sa partcip la joc ...imi vin idei bune si il conving si pe el ...
de exemplu ..avem o gramada de dscutii despre stransul jucariilor (sa fim seriosi , cui i-o placea sa stranga ceva ) si intr-o seara ma rugam de el ... strangem , strangem ...hai ca te ajut si io ..nimic ..indifrenta totala ..si apoi mi-a venit ideea cu magia (de care este tare atras in ultima vreme de la un animator de petreceri ) si am zis sa facem o magie ... sa dispara jucariile ...fac hocus pocus eu cu bb iesim din camnera si jucariile vor disparea ....
a mers ..bine ca au disparut sub pat si nicidecum la locul lor ..dar macar l-am urnit ...
si mi-am dat seama ca ii cer prea mult sa fi serios , sa faca lucruri serioase numai ptr ca eu sunt cu nervii intansi la max sau in criza de timp ...poate ca am uitat sa mai fim si noi copii

hai ca m-am intins cam mult ... sper ca nu v-am plictisit
pup

Mergi la inceput

Eu simt ca o iau razna cand ... spre exemplu, "scrie" 01 si zice ca e 10 si-i explic si-i arat ca nu e zece si zice raspicat ca ba daaa sau spune "rait hends" si o corectez frumos ca e "hend" si zice tare ca NU, moamaaa, cu nejte nerfi de zici ca acum te tranteste la pamant.
Insa se auto-infraneaza de cateva zile, vad pe ea ca asa ar zice cateva ... asa ca prefera sa iasa in tumba si cu mainile in san, cu nasul pe sus, batand cu calcaiele in podea ...
La strans jucarii nu comenteaza, ii spun clar sa le stranga, daca vrea ajutor sa zica.
Iar cand face porcarii si ridic vocea, executa imediat, replicand ca nu suntem animale sa strigam una la alta ... deci eu zic ca e p[e drumul cel bun, sper.
Am anuntat-o de curand ca vom merge la analize ... si va primi drept recompensa o sirena H2O ... abia asteapta :-)

Mergi la inceput

Copiii vostri se joaca singuri ???
ca am o disputa cu sotu' ..si vreau sa fac un sondaj

Mergi la inceput

Da , Giulia sta cu orele in camera ei, deseneaza, picteaza, se imbraca/se fardeaza, danseaza si parca asa-i place cel mai mult, singura Eu sunt cea care trag de ea sa ne jucam impreuna ceva-orice...

Mergi la inceput