Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

DAria , mie mi-ar placea asa o nora ...lasa draga sa fie afurisita si infipta ...imi spuneau de mult ai mei ..(eu fiind o mamaliga ...)

http://family.webshots.com/photo/2101180020059491989HUtsSY

mai faza asta cu ba nu si ba da ..ced ca poate fi trecuta in manuale la specificul varstei de 4-5 ani ... eu o aud la Luca si la toti copiii de varsta lui din grupul nostru ... o sa treaca si asta !!!!!

Daria

Oliviaaaaaaaaa! va dus la investirea lui Obama ?..dragut baiat !!!!hai vb cu noi

doarme bb ..v-ati dat seama , ha ?

Mergi la inceput

pardon ..v-a dus ..nu va dus ..casnica , ce sa fac si io !!!
mai stau si in Pipera ..sunt exact pe drumul cel bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Unde mai poate sta cu orele este baia, sa spele papusile pe par, sa frece chiuveta cu periuta de unghii
BlueAngel, o sa o pozez acum, nici vorba de fatzuca aia nevinovata
Io as zice increzuta ... cam asta o caracterizeaza acum ...

Chiar asa ... schimbul 3 ??? Buna dimineataaa !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Luca freaca chiuveta cu periuta de dinti ..niciodata a lui , intotdeauna ale noastre
ca alui este electrica si i se consuma bateria ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz sanatate multa!! (era oricum destul de inevitabil sa o iei si tu.... consoleaza-te ca trece destul de repede)
Simona, ai dreptate, trebuie sa incerci sa vezi daca ii place ceva, cu un singur amendament: s-ar putea sa nu ii placa acum si sa ii placa mai tarziu...dar nu strica niciodata sa incerci! ati gasit profesoara de pian? vezi ca Marina avea si ea ptr copii.
eu in momentul de fata ma cam recunosc si marturisesc ca nu am rabdare si cam ridic vocea la Patrick, lucru pe care il regret amarnic. sper doar sa reusesc sa o fac mai mult (adica sa ma controlez) dupa ce intru intr-un ritm uman cu sora-sa. cand nu
ca sa raspund la intrebarea Simonei: se joaca cateodata singur, cand are chef. alta data cara cu tonele jucarii in sufragerie dar am instituit o regula noua: cu ce nu te joci duci la loc. si ne oprim din joaca pana nu sunt duse macar la el in camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Luca e istet

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Roxi ,am gasit un club unde se invata muzica , notiuni de muzica , instrumente..totul prin joc ptr copii de la 3 ani ....
profesoara am gasit ..dar ar trebui sa am pian casa ... si nu sunt chiar asa hotarata !!!
suntem abia la faza de teste ... si daca i-o placea sa zdrangane clapele ...vedem ..
cum te mai simti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Simo, ca sa iti raspund la sondaj - Andreiush se joaca si singur, nu prea des totusi, dar datile cind o face si se joaca taaaare frumos sint de cele mai multe ori inainte de culcare sau de masa, cind trebuie sa il intrerup sau sa il las inca putin ... ! Cit despre strins jucarii, o face mult prea rar si atunci ademenit cu ceva, cu vreo promisiune ca o sa capete ceva !
Mey, Dariushco, pe onoarea mea ca-st invidioasa ! Poi ce spui tu de Giulik, ce as vrea si io citeodata sa il vad pe Andreiush cum sta sinsur-singurel in camera lui si se joaca frumusel ?! Io zic sa fii atenta cu cetz doresti, caci chiar s-ar putea sa obtii si dupa aia nu mai ramin cercuri pentru nimenea !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Aici mi-s!... dau niste telefoane si revin..
Nu, Simo nu sintem la inaugurare (desi as ceva nu am vazut toti sint la Tv sa vada inaugurarea..nu munceste nimeni ..a venit Mesia)...pe noi insa ne-a socat cu faptul ca si-a inceput discursul , multumindu-i lui Bush pt ceea ce-a facut pentru USA!!..asa ca ...cu asta ne-a pierdut..

edit...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Deci alte vesti nu am, de simtit bine nu se simte, inclusiv criza hipertensiva (18!!)..miine este ziua cea mare..sa vedem..Sa va ginditi la noi miine in jurul orei 9 pm..
Simo ma bucur ca te-am ajutat! Abia astept si eu reinceperea activitatilor cu Luca! El este genul care efectiv cere sa fie dus! Nu poti inchira un pian..pt a vedea daca merita? Iti spun eu ca un var de-al lui Sorin a facut muzica (pian ) de mic..si acum are super bani. Are studio propriu..cinta in trupa lui Tandarica,compune pt Laurentiu Duta mai nou(este parte din trupa lui, la clape).

Monicule..bestiala Maria!
Ioana .hi,hi...deja te astepti la Irinel?:))
Daria daca tu simti ca este o problema serioasa...apeleaza la ajutor..
Sanatate lui Coco, copilasi de Lia!
Vazut si floricica! O dulce!
Cit priveste sondajul...Luca nu se joaca singur..NICIODATA!
Alice vazut poze...ce mari ati crescut..si frumosi!

Mergi la inceput