Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 9
BLUE ANGEL spune:
mai , am fost la patinoar ...ca sa facem introducerea ...
a fost ptr prima oara in viata mea (de 40 de ani) cand ma urc pe patine pe gheata ...
parca eram Bambi ...
ma duc sa culc progeniturile si revin ...
Olivia
multumesc de raspunsuri la sondaj ... deci si noi la fel ....
revin
Dorsilia spune:
hello, si brava, avem copii isteti !
azi, eu cu gatu-n pioneze, ma rugam de ei sa nu ma mai faca sa repet de 10 ori o rugaminte, ca si asa abia ma tarai prin casa....la care Danut filosof din nastere " da, e greu sa cresti copii, e bine sa-i ai, dar e greu sa-i cresti"...am ramas asa cu moaca cascata, in parte din cauza nasului infundat, apoi din mirare, si ma surprind raspunzandu-i ca unui om mare "da, nu e usor, daca vrei sa-i cresti si bine. Dar e cel mai frumos sa ai copii, sunt asa mandra ca va am!" A venit si m-a luat de mana si si-a lipit caputul de soldul meu, s-a uitat in sus si mi-a zis asa de dulce "te iubesc, mami"....si eu l-am luat in brate si i-am spus ca am cel mai bun baiat, un baiat de incredere, si ca il iubesc tare mult. Am vazut mandria oglindita pe fata lui cand i-am spus ca e de baza pt mine, ma ajuta si cu Dea, cand are timp, normal, uneori e foarte ocupat si ma anunta ca poate ma ajuta mai tarziu cand isi termina treburile. A fost un moment frumos, magic de-a dreptul....
Danut isi ocupa timpul uneori singurel, cu jucarelele lui, vizioneaza desene animate, filmulete, asculta cutiuta muzicala, se uita la videoclipuri, exclus cartile. Normal, cere sa ma implic in jocurile dorite de el, dar in limitele bunului simt. Mai fara mult bun simt deocamdata e Dea care cere "brateeeeee" all day long, si care uneori are momente de nervi inexplicabili dar sigur in mintea ei sunt justificati, asa ca ea ma solicita mare parte din timp, uneori reusesc sa le sudez cate un joc intre ei si eu ma furisez sa mai gatesc ceva sau sa smotrui casa. Ridic si eu tonul zilnic, si Doamne, atat ragret ca o fac, imi cer iertare lor si Dani ma intelege si ma iarta. Si imi innoiesc fortele si ma napadeste o rusine groaznica atunci cand il aud spunandu-mi ca nu e frumos sa certi copiii, sa vorbesc mai incet ca el ma aude, nu trebuie sa vorbesc asa tare....Nu-i asa ca sunt o ***? Imi trag palme si ma concentrez sa fiu mai buna in fiecare zi, mai buna pt puii mei, darurile mele de la D-zeu.
noapte buna!
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BLUE ANGEL mai , am fost la patinoar ...ca sa facem introducerea ... a fost ptr prima oara in viata mea (de 40 de ani) cand ma urc pe patine pe gheata ... parca eram Bambi ... |
zabauca esti maica...
si eu am tot vrut sa il duc pe Pat dar nu imi era sa il las singur pe gheata... si eu.... pardon, cred ca eram coma cu ditai burtoiu si pe patine (mama lu Bambi inainte de impuscare )
BLUE ANGEL spune:
Roxi , dar ...exista patinoar in Cta ???? adica am trait treizecisi ceva de ani acolo si nu stiu ca exista ...sunt dusa !!!
eu nu vedeam altceva decat piscina de la Parc care acum e Bingo sau ce-o mai fi ..ca mi-am adus aminte cum au stricat ei piscina olimpica sa faca Bingo ...
si toate cercurle posibile de la Parcul Pionierilor ..oauuu !!!!
dar eu nu am stiut ca e patinoar in cta ..chiar e???? de cand?
Olivia ..pai ce sens avea sa reaminteasca ce tampenii a facut B ... mie mi se pare aca a fost diplomat ...las ca vii tu aici ..sa vezi actiune in politica ..asa s-o numi ce fac astia pe la noi ?????
tinem pumnii maine sa vii cu vesti bune !!!
Lia ...dar totusi nu ne mai arati si noua niste poze cu minunile tale ?
si mie sa-mi tineti pumni ca merg la stomato maine ... brrr !!!!
Andreeaaaaaaaa de sch 3 !!!!!! esti ok ?
mai eu cred ca am speriat lumea pe aici cu logoreea mea
noapte /zi buna
roxanaz spune:
anul asta "este" doua ca sa zic asa. unul la parcul pionierilor, altul (care functioneaza de vreo 4 ani) la teatrul de vara din spate de la fantasio.
pai si cand eram noi mici era patinoar mai...la fabrica de gheata de la depoul itc....
(acu ma pocni revelatia, pe mama lu bambi a impuscat-o??? )
Marcelle spune:
La multi ani imediat la sfarsit de luna!
La multi ani sarbatoritilor ce au fost in aceasta luna!
Eli, felicitari pt bebelina! Sa iti traiasca cu sanatate si tot ce e mai bun in lume!
Roxana, nastere usoara! O bebica sanatoasa si frumoasa ca si mama si fratele ei.
Olivia, tinem pumnii pt Sorin! Sanatate multa multa si vesti bune vrem.
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Simo, Bia se joaca mult singura.
Va pup pe toate!
kim222 spune:
Mey Simo...doua sint! vad ca mi-a luat-o Roxa inainte:)..Stai ca se face acum Academie de fotbal ca in Amsterdam!
Eu mergeam la patinoar la Floreasca in tinerete..
Marcelle bine ai reaparut!!
Lia...ce dragut...
philip spune:
is ok, parca eu zic ca v-am zis ca plec sa vaz sotul care e in alabama pt o luna, am plecat vineri si-am venit aseara. azi, treaba buluc la munca, plus am aflat cu certitudine ca vom avea inca un baietel, sunt ceva poze de la eco in linku cu 21 de saptamani, si mai am poze noi in album:
www.apha.shutterfly.com
simo, nici philip nu se joaca singur
dana, felicitari pt micul crestin, ai doi baieti super
eli, super perechea ta.
philip
21weeksbabyboy
mommyandreea
roxanaz spune:
neata
azi e ziua lui Nicole asa ca later o sa o sun si printre felicitari o trag si de urechi
Marcelle, voi ce faceti? cum merge proiectul bb2, mai lucrati la el? Bianca tot asa cuminte e?
Andreea de pupi sa va traiasca baby boy no. 2... sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!
Gabitz cum te mai simti, a mai trecut guturaiul?
azi ma duc la o cafea cu o prietena... ceva de genul "ultima cina a condamnatului" hihihihihi si dupa aceea .... gata
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Mneatza
Kim, suntem cu gandul la voi
Marcelle, cum sunteti ???
BlueAngel, wow, ce curajoasa esti
Philip, felicitari pt bb _ baiat
Noi raportam ca Giulia si-a revenit, s-a comportat toata seara cum o stim noi , dupa lupte seculare de discutii , Doamne, sunt asa de fericita, nu pt ca s-a "cumintit" ci pt ca sper ca a inteles ca pe mine chiar ma intereseaza de ea, se starile ei, de nemultumirile si gandurile ei si poate conta pe mine oricand si oriunde, ca are dreptul la opinie, la nerrvi la toate starile prin care trecem cu totii, doar sa-mi spuna sa gasim solutii impreuna
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)