Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 10
BLUE ANGEL spune:
neata , neata ...
amfost la stomatolog si m-am intors cu o masea de minte mai putin ..asa ca si mai putina minte ..nu? dar fara dureri ... e mai bine asa ... deci de aici ca prostia nu doare ...
LA MULTI ANI ptr Nicole ...ROXI sa-i transmiti si din partea noastra !!!
Marcela , bine ai revenit si multumesc de raspuns !!!!
Andreea , felicitari ptr bb 2 baietel ... ce-ti doreai ?
Olivia, bafta azi ptr Sorin !!!!
Daria , esti o mama minunata !!!!Iar Giulia este norocoasa sa te aiba !!!!
2 patinoare in Cta ..super !!!!
Luca o sa mearga acum la Lia Manoliu
o zi buna fetele
szivarvany spune:
Rain,
Te asteptam la povesti , dar sa vii cu poze cu moatza si nepotelul vostru
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi si pentru Rain!!!!!
Ca sa raspund la intrebarea Roxanei - nu, nu sunt mai bine, sunt mai rau... Incerc sa ajung azi la dr. pentru ca sunt sigura ca imi trebuie si mie antibiotic, daca nu ca sa ma fac bine mai repede, macar ca sa nu le intorc lor boala inapoi.
Tudor e mult mai bine, c um va spuneam, dar e in continuare foarte ragusit, asa ca azi am fost la dr. cu el si i-a facut o injectie cu dexometazona (am zis bine?) si ne-a recomandat aerosoli cu adrenalina timp de 3 zile... O sa ma duc sa iau un aparat din asta de aerosoli dar adrenalina gasesc eu la farmacie???
Stefan e mai bine, nu a mai facut febra, dar tuseste rau de tot. Totusi azi-noapte a dormit foarte bine si nu a tusit deloc, spre deosebire de mine care am tusit toata noaptea, n-am dormit si acum ma doare capul de mor...
Daca tot am fost la dr. cu Tudor l-a si masurat si cintarit (azi implineste 8 luni!) - avem 72 de cm si 8170 g....La multi ani pui!
Va pup...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Lelook, multa, multa sanatate va dorim si spor la aerosoli ! Cu reteta sigur gasesti solutie de inhalat Si sa-ti traiasca juniorul
BlueAngel, hahaha, ba nu`st deloc, dar incerc din rasputeri sa o inteleg pe capra asta
Mereu o admir diminetile cum doarme si profit cu nesimtire sa o trezesc pupand-o si gadiland-o; cred ca este tare greu sa ai 4 ani juma si sa mergi la gradi, sa executi una-alta, sa-i suporti pe toti, sa te comporti, sa vb frumos, sa, sa, sa ...
Btw, stiti ce tema de casa am ?
Sa fac un dvd cu muzica pt kef pt copii de 4-8 ani Asa ca, traiasca DC++
alice2004 spune:
Multi ani traiascaaaaa, Nicole, , sa fii fericita si sanatoasa, iubita si sa iti vezi dorintele implinite alaturi de familia ta draga !
Daria, uite de la mine un buchet mare de , mi-a placut tare mult mesajul tau !!
Gabi, inca o data sanatate cu carul iti doresc !
Olivia, toate gindurile bune catre voi !! Multumim pentru vizionare, acu io sper sa fi mostenit de la taxu aspectul fizic si de la mine mintea !
Lia, !! Danutz este un gentleman !!
Andreea, felicitari pentru baietel !! Si pupici pentru Philip, ca tare-i scump !!
Simona, mergeti la patinoar la fostul 23 august ?? Mai functioneaza ?? Moama, cite ture am mai dat pacolosha in tineretea mea, tin minte ca mi-am dorit tare patine si pe vremuri se gaseau foarte greu, asa ca le-am achizitionat separat, intii ghetele si apoi lama si m-am dus cu bunica-mea la patinoar sa mi le asambleze si sa le ascuta... erau hocheistii care se antrenau pe gheata si au dat prea tare cu crosele in pucuri de au zburat peste geamurile acelea de securitate ... si iote asa m-am ales io cu doo pucuri de am jucat la hochei in fata blocului o gramada ! Pfff, ce de mai faceam in tinereteee !!
Dupa cum va spuneam ieri dupaamiaza, ca ma duc acasa la gizmoul meu sa vad ce vraji o sa mai faca ... hehehe, au venit iarasi fetele in vizita, de asta data insa nepoata-mea cu vecinica de la etaju noua, mama da incompatibili mai sint copchii astia !! E si mindra asta mica o caprita care nu vrea sa se joace decit cu ce vrea ea si cum vrea ea ... si iote figuri pe fii-miu de i-a sarit lui Florin mustarul si l-a luat la o tura de discutii masculine in dormitor ... uel, nu poci spune ca a functionat extraordinar momentul respectiv, dar s-a mai calmat Andreiush, pina peste vreo zece minute cind alea iarasi nu au vrut sa se joace dupa cum dorea el !! Noroc ca se facuse ora tirzie si au venit parintii de le-au luat acasa ! Azi cred ca o luam de la cap ...
Va pup pe toate si va doresc o zi minunataaaa ! Is pe acilisha..
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
hello!
Gabi, felicitari micutului si sanatate sa aveti!
Uite, noua ne-a zis dr asa: cica nu putem sa le dam inapoi viroza ce taman ei ne-au dat-o...pt ca sistemul imunitar e inca in alerta ...acu, de-i fi adevarat sau nu...eu vreau sa fie pt ca acu noi doi magari batrani tusim si vorbim ca Rod Stewart. Astia micii au de luat bombonele homeopate inca si mai mucesc-tusesc din cand in cand, mai ales dupa vreo repriza de incaierare. E prima data ca apelez la tratamenmte homeopate, sper sa tina figura si sa se dreaga copiii.
LMA Nicole!
Blue - vreau si eu sa pun poze dar nu stiu ce naiba s-a busit la picasa, ieri am vrut sa-mi trag pe cardul foto niste poze de pe comp sa merg sa le materializez si n-am reusit, nici sa export n-am reusit, tre sa se uite cristi sa vada ce si cum ca eu n-am timp de mestereala din asta.
Alice- merci pt compliment, din partea lu Danut, dar sa stii, iti zic eu o faza. Nu demult a venit pe la noi o vecina cu fetita cam de varsta lui. Eu fericita ca o sa aiba companion de joaca, il chem din camera in sufragerie sa vada fata, sa se joace. La care el de colo zice "e fata?" eu nu ma joc cu fetele, vreau un baiat de varsta mea!", am ramas cam buimacita. Na, in fine, pe fata a preluat-o fara menajamente Dea, a luat-o de mana si a dus-o la cutiile de jucarii si nu le-am mai vazut decat peste 2 ore venind inapoi cand vroia fata la toaleta. A condus-o Dea pana-n usa baii si vroia sa-i tina si lumanarea. In astea doua ore Danut sub nici o forma n-a vrut sa vina si el macar sa se uite ce fac...intreba din jumate-n jumate de ora "da nu mai pleaca aia acasa la ea?" Deci gentleman, da, da nu tot timpul si nu cu oricine :P Discutiile purtate cu el n-au prea dat roade, el o tine una si buna, nu-i plac fetele, vrea baieti de varsta lui, nicidecum mai mici si gata.
nu mai pot scrie ca tre sa fiu arbitru de ring aici, e vreme ploioasa si-s nervosi ca doi bondari amandoi
o zi buna sa avem!
szivarvany spune:
Lia, e un dragut si un gentleman Danut, tare de tot faza cu vecina de tot intreba cand pleaca
La noi in fiecare zi intreaba Giulia cine vine la noi, cand tinem kef , iar la plecari ies de obicei rugaminti cu sa ramana la noooi la nani. Io recunosc, abia astept sa tinem pijama party-uri , cand eram io tanara asteptam we-urile in care se dormea la noi, facea Mama mea niste prajituri
Ca gazda nu e foarte draguta ... depinde cat se poate ea impune si comanda, din pacate. Insa e rezonabila daca ii explici ... si reexplici. Insa da cu mare drag mici atentii, hainutele ei ramase mici
Alice,
alice2004 spune:
Eu ii explic mereu lui Andreiush ca daca nu stie sa se comporte cu copiii si vrea mereu sa fie cum doreste el, poi nu o sa se mai joace nimenea cu el si o sa fie mereu singur ... dar de cele mai multe ori io vorbesc si numa io ma aud !! Bine, are si el momentele lui, uneori e foarte sociabil si impartitor de jucarii, alteori nada, zici ca are impresia ca toata lumea e impotriva lui si chitita sa ii ia toate jucariile !!
Lia, hehe, fii-miu e exact invers, el prefera fetele, de regula sa fie chiar mai mari, si ce ma distreaza ca unele il privesc asaaa, ciudat, in sensul "cum sa ma joc io cu pustiul asta ?". ce e si mai fain este ca de multe ori in parc fiind, cere voie si se duce la mamele fetelor si le spune ca vrea sa se joace cu copilele ... uneori se intrerupe din jocul lor si se duce la mamici si le mingiie pe par sau pe mina ... hehehe, exact gena lu taxu (care prefera femeile mai in virsta ).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
ce tare e Andrei
Giulik in continuare se baga in seama nevorbind nimik, cred ca vede ca asta prinde cel mai bine, toata lumea incearca sa scoata de la ea o vorba, un zambet si e in centrul atentiei
aceasta mutra o caracterizeaza 99% din timp. (BlueAngel, in locul fotografiei de ieri)
cristalina spune:
Buna ziua,
La multi ani Nicole!
Ieri a fost a doua zi de greva foamei la galusca mica si seara imi venea sa plang!... gluma gluma cu tratamentul de linistire dar pana la urma tot trebe sa ma duc sa-mi iau ceva de cap de la farmacie ca pana se termina saptamana ma aduna cu farasul...
Nu se joaca singure decat rar si pentru un timp foarte scurt. Trebuie sa fiu eu pe langa ele chiar daca nu particip propriu zis la joc.
Dar cateodata se joaca impreuna si pot sa ma duc la toaleta daca trebuie neaparat!
Olivia, eu va tin pumnii sa fie bine!
Gabi, sanatate multa, sa-ti traiasca puiul mic si sa fie sanatosi amandoi!
Daria, esti super tare...eu nu imi pun intrebari din astea filozofice si probabil ca rau fac.
Lia, imi place de Danut...hehehe
Mariei ii place sa se joace cu copiii, cateodata se joaca si cu Ioana dar numai la sarbatori . In schimb daca vine un copil in vizita e greu sa mai plece...:))))
Simona...mi te imaginez la patinoar
Mama lu' Bambi...si pe dumneavoastra
Alice, lasa ca e bine, stie copilul ce vrea!:))))
La noi merge cu discutiile foarte rar , de obicei ori e ca ele ori se pun pe o tavaleala si un plans de-mi vine sa le bat!
Maria se uita prin mine si raspunde dupa 5 minute dupa ce am intrebat-o, Ioana stie sa se dea cu fundul de pamant si sa planga uitandu-se in ochii mei sa vada cand vin sa o impac!
Perseveram, poate la batranete o sa ne intelegem cu ele...
Gata, ma duc sa culc galustile! O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi