Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Cristalina, isi mentine silueta si junioara
Trimiteti-ma la lucru, se vede ca n-am sefi prin zona, cetesc tat
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
roller025 spune:
Helou!
In primul rand: La Multi Ani, Nicole! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Am inceput sa-mi revin dupa kefuri. Breee, ma simt asa de batrana... 2 zile de iesire din cotidian m-au dat peste cap rau de tot Va multumim de complimente. Copii is fromosi ca tac'so si dashtepti ca ma'sa
Gabitza, sanatate muuuulta! Da, ai dreptate, Paul seamana mult cu Vic la aceeasi varsta. Parca's frati oleaca gemeni
Simo, tot la Carmen T mergem. Cu amandoi. Si ca sa raspund sondajului tau: Victor se joaca singurel ocazional. In general cere companie.
Daria, pentru o mamica preocupata!
Lia, pupici lui Danutz. Diplomatia si respingerea face parte din varsta lor. Victor, in schimb, e atrasa de fetitele mai mari ca el...
Olivia, tinem pumnii stransi!
Roxane, gata? Pregatita?
Noi raportam cupil mare smucit la gradinita. Ca urmare, are deja 2 victime colaterale: bucataresei i-a dat un cap in gura din smuceala, uneia din educatoare i-a trimis un coleg in aceeasi zona dupa ce i-a pus piedica. So... Caut lanturi sa leg plodu
O zi buna tuturor!
roxanaz spune:
hai ca m-am adunat si eu de pe drumuri. am vb cu Nicole, va pupa si ea.. e tare prinsa la lucru si ptr ca nu are net decat acasa... stiti voi cum te calaresc copiii cand ajungi seara .
Gabitz imi pare tare rau ca nu esti mai bine.... ai mare grija te rog frumos
Simona las ca e bine si fara masele de minte.... ca nu acolo sta materia cenusie
Daria cred ca trebuie sa scoti termenul de felina fioroasa... vezi ca si-a revenit Giulia?
Cristal merge treaba cu mancat fara seringa?
Danule, da, gata, ready and willing
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, NICOLE!
Sanatate bolnaviorilor mari si mici, si pe Matei il bantuie o viroza de cateva zile, sunt suparata pentru ca nu am nici o solutie in cazul in care se impune sa il tin acasa...
Pe mine ma deranjeaza o masea pentru care am platit cam multisor anul trecut sa o imbrac in vesmant mandru de portelan si acum imi vine sa de durere...
De citit va citesc cu constiinciozitate (sa nu cumva sa ratez vreun eveniment important) dar scuze ca nu prea scriu ca-s prinsa intr-o mie de treburi si de ganduri...
cristalina spune:
N-a mancat nici azi (ma rog, pana la ora asta dar nu se arata la orizont nimic interesant nici pentru mai tarziu)...acu' striga "ura, ura" cantat (le-am construit vapor sa se joace de-a piratii ) si e tare fericita. E o variatie de l "mutzani taiatza, mutzani taiatza!" si "lamutzani sa taitziii" cu care ma zapaceste).
E drept ca avem in repertoriu si "ursul doame" "socova vesela" si "dom' dom' natzam", dar ii place la maxim sa mi le cante seara exact cand am impresia ca a adormit si rasuflu usurata...
Cand o intreb daca mananca (numa' din juma' in juma' de ora!) raspunde ghidush..."nunu".
Maria nu vorbea atata...Ioana ma dezarmeaza cu "inca putin si gata!" si chestii din astea la varsta la care Maria lega propozitii numa' in chineza. Ce ti-e si cu diferentele astea dintre copii...
Piratul Mariei il cam altoieste pe piratul Ioanei, ma duc sa echilibrez batalia...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza,neatza..meii ce vorbaretze sunteti azi,ca-n vremurile bune
la multi ani Nicole
Vivia ne gandim la voi la ora 9 si va tinem pumnii...ce mai face Uka?
Andreeap pupacim samburelul fotogenic
Simona in legatura cu sondajul tau..da,mandra mea se joaca singura si asta mai ales de cand merge la gradi...isi aduna robotzei si alte jucarii care sunt colegii ei de la gradi si se joaca cu ei..vorbeste cu ei..oare sa ma ingrijorez ca vorbeste singura?...sau picteaza singura...sau se joaca la pc singura,mai ales daca-i spun ca eu am treaba si nu ma pot juca cu ea..
Leeloo insanatosire grabnica si sa-ti traiasca Tudorica!
hai pupicei
Dorsilia spune:
cred ca ma duc sa-mi iau si eu un bax de sedatif pc, sau alte balarii linistitoare...pai buburuza mea are 2 ani si 1 luna si nu vrea inca sa manance sandwich, fornetti, sau mancare nepasirata....basca de cand a dat viroza-n noi si-a injumatatit portia de mancare si asa demna de burta unei vrabiute, adica-n jur la 200 gr zilele ale fericite. Acum e pe la 100 gr asa cat sa-mi creasca mie adrenalina.
ouale si ficatul nu le vrea sub nici o forma decat daca-s mascate bine intr-o mancare aromata, sa nu le simta gustul, adica sos de rosii, sos de marar, etc.
roade in schimb daca-i dau, da nu-i prea dau decat dupa ce mananca, pufuleti (5-6 bucati), backrolls cu usturoi (!!! tari ca peretele, da astia-i poate roade), struguri, fara piele si samburi (4-5 bucati), cate-un chocobons, evident, sunca de casa aia merge pe burlan ca unsa...in rest cum e posbil la varsta ei sa nu-i poti da o mancare tocata frumusel din cutit, sau o felie unsa cu unt si gem, unt si miere...mai ales ca fac paine de casa proaspata, buna, am gem de casa, unt bio, miere de la o tanti ce nu mi-o masluieste, pateu din ficatel de pui de casa...wow ce m-am nervat acu...atate chestii si ea nu vrea nimic. Si are un stil regal de a-mi da cancel greu de imaginat: isi intoarce capul si da din mana, daca insist imi trage un Nuuuuuuuu, prelung si strident, si-o uitatura incruntata din sprancenele ce oricum pare ca nu le are de subtiri si blonde ce-s, sa-mi vina mintea la loc.
vad alti copii bucalati infulecand de toate peste tot, prin carucioare pe afara, prin magazine, ...ea ca o balerina, are taliuta fina, inalta si picioruse zvelte.
deci...propun sondaj again: mai sunt copii ce mananca in stil pasaresc?
g_ioana spune:
Robi,of,of mai,mai,nasoala faza cu maseaua,am patit-o si io...culmea este ca te aburesc ca te tine toata viatza dar daca nu lucreaza ca lumea...io am scos-o..sanatate maxima poetului
Cristalina da' de rontait n-o poti aburi pe Ioana..io stiu cu paine prajita sau alte prostii?
Lia lasa fata-n pace,mai bine slaba decat grasa,daca asa-i felul ei..nici a mea nu mananca prea mult io-s multumita ca mananca inca destul de sanatos,fructe,legume,carne,ou,pate de casa...io pana acum nu i-am dat pate cumparat,crenvusti(decat juma odata)fasole(pentru ca nu gatesc asa ceva)sucuri acidulate coca cola pepsi,etc.....o avea timp sa le manance cand va fi mai mare....
alice2004 spune:
Olivia, sintem cu gindurile bune indreptate catre voi !
Meyy Liooo, lasa brei, fata in pace ! Acu sa nu dau cu ceva in fasole, dar nu ai mai trecut prin asa ceva ?? Nu ma tin minte daca Danutz era mai ingaduitor cu mincarea, dar zau ca nu tre sa te stresezi ! Bai da uei, io mi-am facut abonament la sedatif pc si tot am albit de pe urma lu Andreiush (de nervi nu mai zic)... Asa ca hev a siigar (vorba alora de la pink floyd) si relaxxx, o sa vina si vremi mai bune, crede-ma, uite, io-s cel mai bunexemplu, asa ca Dea mincam si eu cind eram mica (vrei satz dau numaru de tel a lu maicamea, satz explicheze cum se umplea ea de nervi cu mincarea mea ??).
Idem si la fela Cristalina, acum pe bune ca inteleg frustrarea, ca si pe mine ma loveste cind gizmoul maninca din doi in trei ... dar am cam invatat sa o las mai usor, daca nu vrea, nu vrea si gata ! Maninca data viitoare ! Si nada - nimic - zero intre mese ! La noi functioneaza de minune !
O seara buna tuturor ! Sint cu ochii pe forum, cu deshtu pe efcinci, sa citesc vesti de la Vivia !
Editez - tocma i-am dus lui Andreiush niste prajitura la care am asortat boabe de struguri din aceia fara simburi, de cele mai multe ori asa maninca, dar acum "aaa, da nu vreau astaaa !" (dupa ce ieri m-a trimis la magazin sa ii iau praji din aia special). I-am explicat sa le lase pe farfurie, sa nu se atinga daca nu vrea, ca i le dau nepoata-mii cind o sa vina la noi in vizita mai tirziu ! Acu le maninca pe toate !! (asta e alta metoda care functioneste cind refuza mincarea, ii spun ca o dau fetelor prietenele lui).
Si gagici, vreau si io reteta de pateu facut in casa, stiu c-o am pe undeva, dar habar nu am pe unde am ratacit-o !! Multam fain anticipat !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete