Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
Kim, ne gandim la voi
Lia, io aci tac, Giulia mananca si asta e important. Are zile si zile, toane mai fixiste inca nu mananca painea cu mancare ci doar separat si din`astea La gradi invariabil prin rotatie sandwich cu gem, salam Palaciego si o data /saptamana pateu.
Nu refuza niciodata marul sau ciocoKinder
inca biberonam si ne "mandrim"
Roberta, si sanatate si voua !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
Neata..sper cel putin.Am aflat ca de fapt procedurile incep la 10 -10.30..asa ca azi aveti treaba :))..sa nu va culcati!
Ma duc la sedinta si revin..
g_ioana spune:
Vivianu ne culcam,stam schimbul 3 cu tine!!
Alice io-l fac cam asa,fierb ficatul de pui(pentru gust il fierb cu o ceapa si-un morcov)dupa care-l blenduiesc cu galbenus de ou,unt si lapte,iese delicios..aaa,uitai l-am vizionat pe Gizmo,are o fatza de ingerasin calendar,super
Noi la gradi prin rotatie servim sandvish cu cascaval,pastrama,pate si almete..depinde de Vioreliar obligatoriu desert biscuiti cu cereale si cioco kinder,pe care-l imparte la toti vecini de masa
V-am mai zis ca mandra de cate ori merge la buzau invatza bancuri de la verisori...o rog acum sa ma lase sa scriu doua propozitii pe forum....ma intreaba amabila "vrei sa-ti zic eu propozitile"..zi-mi..."tarzan cu chiloti de tabla" "masinutzee,tractorase"
szivarvany spune:
Kim, stem aici
Ioana, dementiala Maria ta
Giulik deseneaza cercuri de-a roata galetusei, decupeaza si apoi face fulgi de nea Si io cica ii fac dvd cu muzica
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Olivia, ! Sintem alaturi de voi ! Noi ne culcam foarte tirziu si chiar daca nu am face-o, tot am fi prezenti !
mario ... asta a scris-o andreiush, ca a invatat sa tasteze "mario", acu se baga peste mine ! Cuscro, multumesc pentru reteta, sper sa dibuiesc si cantitatile, adicatelea un galbenus de ou la cit ficat, ca la cum ma duce mintea pe mine acu, heheh !! Moama, Mariuca e dementialaaaa !!
Mah Dariutzo, ca tot vroiam sa intreb, ce dvd faci tu acolo ? Prca ziceai de muzica de chef pentru copii ... sa fiu daca stiu despre ce-i vorba !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Va multumesc ca va ginditi la noi abia astept sa treaca..
Despre Luca..ieri si ..zilnic :
-Mom do I look hansom?? Am I cute?
-Da Luca..esti cel mai frumos..
si pleaca la culcare ..cind observ oglinda in pat cu el..
-Ce faci cu oglida?
-I have to check one more time before going to sleep if I am hansom!
sau tot ieri:
-Mom why I am not a grown up(adult) yet? I want now!
-Lasa Luca ca nu-i fun sa fi adult!
-Why?
si da-i explicatii..apoi dintr-o data: I don't want you guys to be old!!If I am supara (daca va supar) you will be old?
-Nu ,nu o sa fim..nu are legatura..
-But mom ..do you have a plan to don't be old??
..deci l-am trimis la taica-su..care i-a zis ca trebuie sa papam sanatos , sa facem miscare si sa invatam zilnic ceva nou ..
kim222 spune:
Eu pap acadele...de nervi..si apropo, una de azi dimineata:
-Mom (la el asa incepe orice discutie)I am a smart kid and I know the candy-lollipops are not healty! You can be fat ..so I am not gonna eat them..but if you will give me just one I will eat it!Sometimes I am smart...sometimes I am stupid!
sau..Ce faci Luca acolo? (in multe pahare apa cu piine cu creioane bagate inauntru)
-I am doing experiments! I prepare poison for pirates!
La multi ani Nicol si te asteptam pe la noi!!
Vazut pozele de la botez..cam putine :( Cum mai este Vic i-a trecut?? Deci cauti lanturi...bun asa!
Simo cum mai este Coco?
Ioana dementiala Maria...abia astept s-o cunosc!
Monica ,sanatate Oanei!
Roxa eu scot pampoanele..23 ai zis??
Alice asa ma mir si eu de ce Luca nu se joaca frumos cu Oscar..doar au crescut impreuna..La fle si el vrea ca toti sa se joace cum vrea el..
rain spune:
Iubitele mele, multumesc mult pentru urari, m-am gandit eu ca un raspandac va sopteste astazi ca e ziua mea
Ma simt bine la varsta asta, mai frumoasa si mai interesanta ca oricand, mai ales ca ieri mi-am tras o frizura de baietel!
In rest, ocupata toata ziua, poate anul astazi se va intimpla minunea si voi avea internet la serviciu, mi-e teama ca e contagios, iar eu intre timp ma vindecasem de internet.
Motzulina la gradi in fiecare zi, saptamana asta nu stiu ce mi-a venit si am mers cu ea la recoltat de sange, scaun, urina, o ecografie la inimioara ...la inima e ok, celelalte analize le vom avea saptamana viitoare.
Si ca sa nu iesim din tipar: vorbeste continuu, e tot timpul in miscare, tipa la mine, are un tupeu fantastic (de exemplu: de Craciun eram invitati undeva si ii zice unui domn "te rog sa taci din gura ca vorbesti tare si strici petrecerea" - cred ca asta gandeau toti din incapere, dar nu zicea nimeni nimic din politete, acum doua zile in lift se urca doua persoane "unde va mai urcati si voi, vreti sa ne inghesuiti" etc.), trebuie sa recunosc ca tot ce spune este ceea ce gandesc si eu, doar ca e sincera si spune imediat ce-i trece prin capsor.
Nu avem poze noi, poate pe saptamana viitoare dupa ce venim cu Silviu de la control.
Va pupacim si va multumesc inca o data pentru urari!
Eu am scris si la umanitare, dar va zic si voua, am facut un site (www.malformatiicardiace.ro) despre malformatii cardiace si acolo aflati mai multe despre Silviu.
g_ioana spune:
Alice,mii de scuze,ce sa-i faci defect profesional,io nu respect niciodata vreo reteta,doar ochiometric..asa ca la 4 ficatzei,merge un galbenus de ou si vreo 50 de grame de unt,iar lapte cat vrei tu de consistent sa fie..
Vivia incearca si cu pufuleti,ca-s buni la stres(of,of cred ca Sorin face ce a facut si sotiorul meu...si daca-i face si biopsie,mai dureaza un pic asteptarea..tinem pumnii sa iasa bine)...super tare Uka cu oglinda in pat
Daria chiar ce fel de muzica cauti?...a mea vrea doar cu muuult ritm..macarena,meneito,ooochiuauaua,ac/dc,dj otzi,tom boxer..si volumul la maxim