Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si io si io la schimbul III ca de, fac antrenament ptr de vineri incolo
Oliv misto regimul asta, bun de aplicat in caz de urgente extreme] tinem pumnii!!
Robi succes sa treaca viroza.
Cristale manca ceva mandra pan la ora asta???? te mai tin nerfii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

fiti atente :

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:

Dragi parinti,
Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!
Va pup pe amnadoi
Fiica voastra, Maria
....................
PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV.
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ce dor mi-a fost de voi!!

Doar ca intru aici si vad noutati mai putin bune, care de care mai bolnavior, nici nu mai stiu cui trebuie sa-i urez sanatate

Kim, bafta multa!!

Nicole La Multi Ani!! si toate dorintele sa ti se indeplineasca!!

Roxana bafta si tie la nastere, o sa scot si eu doua pampoane prafuite la momentul asteptat!!

La mine acasa e ca la Cristal reloaded, acum la 22:06 ai mei urla ca maimutele, si sar din pat pe jos, de jos alearga prin casa, Mircea il musca pe Victor, Victor sare peste el, ca sa scape cel mare se cocoata peste tot, ala mic incearca si el cataratul dar nu-i iese (inca )e ceva... aluneca pe parchet si dau cu nasu' de podele, sunt extrem de gelosi unul pe altul, mai mult Mircea pe Victor desi nici cu Vic nu-mi e rusine, nu exista sa faca unul ceva si sa nu incerce si al doilea, nu exista sa manance unul si celalalt sa se uite, Mircea termina mancarea lui mai repede si ...trece si la a lui fat-su... e frumos si in acelasi timp cumplit de obositor.

Ca sa nu mai spun ca ...ii apuca si vomitatul in tandem de la atatea urlete si topaituri de la un moment dat terminasem cearceafurile, am zis: gata, daca mai vomita unu' va dormi fara asternuturi (am descoperit ca pernele mele se pot spala la masina) dar se potolisera.

Ok, una peste alta, cred ca mai am doi ani grei si pe urma intru pe pilot automat noroc de husband si de mama ca ma ajuta big time.

La job, e ca la nebuni, am intrat sub administrare si protectie la insolventa partea buna e ca ne platesc salariile si deconturile ca de obicei, partea proasta e ca e mai greu sa-ti faci treaba, asteptam cu viu interes reorganizarea minunatei firme.

Al meu, al mare, clar e avocat in devenire, are n argumente pentru ceea ce vrea si mai ales o lipsa totala de jena orice ar face, oricat ar minti si orice ar cere, e gata sa recite o justificare ...ca de om mare.

Si se mai joaca si singur, dar mai rar, saracul acum ar vrea sa beneficieze si el de momente de singuratate dar are grija frat-su sa nu se intample asta.

Cel mic, e pur si simplu un copil cu vana-n el. Argint viu, vointa de fier, memorie de elefant si ofticos la culme. Doar ca nu vorbeste (profit inca si ma fac ca nu pricep ce-mi gesticuleaza atunci cand nu-mi convine mie). Spune 'tati' oricui, inclusiv mie, mai spune 'oaoa' pe post de 'oala', 'ciu' in loc de ceai si mai stie sa spuna foarte bine "da" (in sensul "da-mi ceva ce arat eu cu degetul"). Mai stie si 'cih' (gunoi) si cam atat. Putin... cel mare deja rupea multe cuvinte si la un an si 6 luni vorbea in propozitii simple, asta micu' cred ca pe la 3 ani o sa-si dea drumul.

In seara asta Vic m-a ajutat sa facem clatite are el ce are cu prajiturile ...mai mai ce copii mari am deja si asta echivaleaza cu "am mai imbatranit nitel"

Dar de fapt...asta-i tot farmecul o floare pentru fiecare mami caci daca n-am fi mame, nu am avea atatea motive de incantare-disperare in fiecare zi!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Olivia ne gandim la voi ... Pup Luca mic si destept ...
Nicole LMA si tot ce-ti doresti ... Wow, super atitudine ... as vrea si eu sa simt macar 10 la suta la fel de bine si de increzatoare pe cum esti tu ... baga repede poze cu motzulina, ca nu am vazut-o de mult ...
Roxi bafta multa pentru vineri (in caz ca nu mai intru maine ... dar nu cred ca rezist zilele astea fara sa "te verific")
AndreeaP felicitari pt. baietelul nr. 2 ... Ce zice Pupi? E fericit?
Dana, felicitari pt. botez ... Pupici baietilor frumosi ...

Sanatate tuturor bolnaviorilor ... Pupici si refacere rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia, Roxana, tin pumnii sa va fie bine in evenimentele speciale ce urmeaza sa le traiti!

Alice, sa stii ca Danut avea si el fixurile lui cu mancarea da el era dodolotz bine si la 2 ani avea 16 kg, arata strong, chiar daca nu tin minte cantitatile ce le manca. Si da, manca am impresia deja la micul dejun sandwich-uri nenumarate, sau fructe cu branza dulce, asta era masa cea mai beton din zi, apoi urma gustarea 300 ml de nectar de fructe zemoase si un biscuite sau o juma de banana...

Gioana, cum ai reusit ca pana la 4 ani jumate s-o tii departe de mezeluri? si ce-i dai la micul dejun, sau cina? da-mi si mie idei, si da-mi si reteta ta de pateu ca eu am o reteta aia in care se fierbe/inabuse ceapa cu ficatelul prajit si se adauga supa de pui.

noi retete sanatoase atat cat se poate de dejun/cina avem asa, la Danut:
- cereale integrale cu lapte
- ou moale cu paine cu unt
- paine in ou cu branza tartina sau cu gem de casa
- paste cu branza/gris si scortisoara
- sandwich cu branza tartina si rosii
- omleta cu rosii si telemea
- clatite cu finetti/gem/branza
- pizza facuta de mine cu sunca de praga (asta nu e prea bio) si ciuperci, cascaval, masline si ardei felii

gata, ma trag astia jos de pe comp
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oliviaaaaa, sint aici !!
Andrieasho, muulti de tot, chiar azi ma gindeam la tine, ca nu mai citisem de ceva vreme mesaje de la tine si ma intrebam de mai faceti !!
Acu semnez condica de out, am intrat sa ii mai urez inca o data sanatate lui Sorin !!
O noapte buna sa avem cu totii !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu sunt aici ...

la tuoata trupa !

Pies; ANDRIES, io inca astept poze si povestiri de la Praid, iarna

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Da, da... stiu ca is datoare inca, se ocupa fata sa rezolve ...mersi de pupici.

Acu; din putul gandirii, cum invatati voi copii ce e ala un lucru de calitate si ce e un lucru prost?

Ca al meu daca i-am luat numai lucruri bune nu apreciaza si habar nu are ...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumesc mult pt gindurile bune ..au ajutat! In afara de gastrita (vom vedea daca are si Helicobacter pilory), nu s-a gasit decit o zona eritematoasa difuza. S-au facut 6 biopsii (3 stomac ,3 intestin) rezultatul prin posta in doua saptamini.

Ramine deocamdata ca diagnostic SIOB( small intestinal bacterial overgrowth) si o super nasoala intoleranta la lactoza (cica..huge)si sa speram ca doar atit..

... imi cer scuze ca am monopolizat discutia..vreau sa cred ca peste 4 luni nu apare altceva cu care sa va stresez...ati observat si voi ca la fiecare 3-4 luni eu am o problema?

Mergi la inceput

e hai ca e acceptabil Kim, ma si gandeam la toate prostiile din lume intoleranta la lactoza are si al meu, al' mic, cum papa ceva cu lapte, cum se caca pe el de 7 8 ori si cu mult mucus si plange de dureri de burta a invatat saracu' si parca nici nu mai cere mancaruri cu lapte, inainte...daca il vedea pe Vic mancand ceva lapte, balea pe langa masa o juma'de ora

Andries

Mergi la inceput