Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eli, superba Florence (ce prenume frumoase ati ales, imi place Mari Florence) ! Si ma bucur ca Stefan o iubeste pe sor`sa, desi cred ca stai cu ochii pe ei ca pe butelie

Pako, , mai bine fara calcule ! Ce fecior mare ai deja

Roller, frumooosi foc baietii !

Alice, , sper din tot sufletul sa fie o perioada trecatoare, ca mai apoi sa revenim si sa ne intelegem precum oamenii normali la cap Asa voi innebuni

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ce de pozeeee am vazut !
Eli, floricica e o scumpa si o dolofanica !! Cel mai mult mi-au placut fotografiile in care scoate limba si doarme alaturi de Stef !! Muuulti pupici pentru voi toti, iar tu arati minunaaat !!
Dana, hehehe, se pare ca mai toate pe aici avem parte de distractie la max, am citit aventurile botezului ! Super faina poza cu "M-ai strigat ?" .
Daria, cit despre innebunire, pffff, take a number, ca lista-i lunga ! Io incerc pe cit posibil sa ma comport linistit, sa vorbesc cu calm - ca io-s genul care explica, genul vorbitor si care incearca sa inteleaga ce si cum, dar pe cuvintu meu daca uneori nu ma gindesc ca odraslele astea functioneaza dupa vreun algoritm extraterestru !!
Chiar, ce-i cu Roxi ?? Batu Eva la usa mai repede decit se astepta ? Am ramas cu pampoanele nescoase ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Danule hihii mai ca ma bufneste rasul la fazele cu vomitatul, ca de, si noi suntem in trend desi nu am avut un botez la mijloc... dar nu e niciodata timpul pierdut (totusi noi am scapat azi noapte cu o singura repriza)
Felicia ce calculeee.... chiar ca te ia nebunia. mandra o vrea ea sa iasa dar eu nu o las pana vineri, nu am chef de surprize neplacute tocmai acum.
Alice, nu am scris de dimineata ca nu mai apucase nimeni sa posteze... am asteptat sa se mai anime putin lumea ca de, e luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Eli, sa-ti traiasca floricica ..este taaare scumpa si tu arati super !
Alice , ..ne vedem pe campii ???
Feli , cum mai stai cu moralul ???
Danutza ..stiu ca ati avut peripetii dar eu am ras cu lacrimi la povestirea ta ..esti delicioasa ..iar baietii tai sunt niste scumpi !!!!tot la Carmen T mergeti ?
OLIVIAAAAAAAAAA !!!!!!! da un semn
Daria , multam de reteta de vita ..am fiert-o de am innebunit-o la minune ..si apoi am bagat-o si la cuptor cu ulei si vin ..a iesit super
Roxi , sanatate si voua !!!
in seara asta vine dok la noi ...vad ca nu a mai facut febra ...sa vedem ce ne zice ...
sa ne tineti pumnii ca nu vreau infecte urinara ..am citit numai uratenii despre asta ...
pupici si multa sanatate puiutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara,

In primul rand sanatate maxima piticilor bolnaviori, Gabi, Simona, Lia, Roxi, tinem pumnii sa treaca repede.

Dana, sa va traiasca micul crestin. Imi pare rau ca ati ajuns sa ma pomeniti si va doresc sa scapati de vome.

Eli, vezi ca e periculos..Sai cu ochii pe voinic ca altfel cine stie ce-i da sa manance sau cum o acopera cu paturica.
Aveti o printesa tare frumosa...Mie imi place Florence Maria

Felicia, ai scapat ieftin ...Mariei i-am dat pampersii jos la 3,5 ani aia de ziua si de tot la 4 ani...si nu ne-am limitat la 3 pe zi.
Pe galusca mica nu are cine sa o puna pe olita, desi la teorie stam beton, isi ia singura olita, sta pe ea, se ridica si zice "gata mami, sterge" ...De-ar fi si de-adevaratelea si nu numai in joaca as fi fericita.

De azi incerc sa nu ii mai dau sa manance cu siringa, urlete, tipete, un clar "nu mananc!" asa ca n-am decat sa astept sa i de faca foame...Din experentele anterioare stiu ca asta dureaza cu saptamanile asa ca eu cred ca ar trebui sa-mi iau pastile de la farmacie...ceva de linistire pe baza de plante...:))))

Olivia, Maria ma pune sa-mi cer scuze daca tip la ea!

Daria, Alice, pe a mea nu a schimbat-o nimeni. Mi-a zis azi ca "daca ma mai certi plec d'acasa!" dar o recunosc ca asa cu bazdaci a fost de mica.

Ma duc, mi-a facut Ioana o bucurie si a luat tot teancul de rufe calcate si le-a intins prin camera, ca prea stateam linistita...[:D}

O seara minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

servim vin fiert la doamne....sa nu mai plece cu cercurile pe campii,sa semneze peace cu leii si sa aducem un pic de rooz zilei de luni...
btw ce mai face gravidutza noastra de la schimbul trei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!
Oliv, cam liniste de 2 zile, e totul ok la voi?
Anca, chiar daca nu ai mai scris de mult... ne gandim la voi!
Cristal succes, sa te tii de decizia cu mancatul.... si sa si functioneze!!
Simona ce a zis dr aseara, e Codrin mai bine?
ma duc la calcat... am vreo 3 munti grrrr....
o zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!!
a fost dok aseara si l-a cautat pe toate partile ..si binenteles ca nu a mai facut febra , nu ? de ce sa nu bata dok drumul pana la noi ...dartotusi sa-i fac un sumar de urina si urocultura ...sa stau eu lnistita ...

calcat ..iata o indeletnicire pe care o urasc ...Cristal ,asa ca daca imi faceau mie faza cu luat rufele calcate si imprastiate ..cred ca faceam atac de panica ...Roxi spor la treaba ..dar usurel sa nu o deranjezi pe micutza , da ?

am vb eu aseara putin cu Olivia ..au fost liberi ieri ..dar dinpacate Sorin nu se simtea prea bine ...
Olivia , da-ne de veste cum sunteti !!!

Ioana , multumim de vinul fiert ... ..am aruncat cercul in camara ..deocamdata ...
pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Daria , ai vazut poza de pe prima pagina ????....iti vine sa crezi ce-a trecut timpul ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Kim, cum sunteti ???
BlueAngel, daaa, a trecut tare bine timpul Insa mai vreau sa treaca oleak sa ne intelegem mai bine
Rox, spor la treburi
Andreea de Pupi ... unde sunteti ?
Cristal, tu calci ? Io evit cat pot de mult.
Alice, io vreau un cerc maaare. Desi sunt increzatoare ca revenim la normal in curand

Restu` pe unde steti ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput