Copilasi de Iulie-August 2004(9)*Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

asa a patit si Codrin ...si cum iti spuneam doar la augmentin a cedat ...si chiar repede ...
eu sper sa treaca iarna asta mai repede ...sa ma relaxez si eu un pic ... ca tot asa o tinem ..cand cu unul cand cu altul ....
ce liniste e pe aici ... ca luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Dea a vomitat la 4 dupa masa, la 12 noaptea, pe mine si pe juma de podea de bucatarie, plans, dureri de gat, raguseala, azi la medic- laringita acuta virala subglotica nedispneizata....i-a dat bobite de homeovox si cupru

pe langa asta a sesizat ca nu e fontanela inca inchisa complet si ca are intarziere in eruptia dentara, cica trebuia sa aiba mai multi dinti si masele, dar o s-o ajute cuprul. Cum? nu ma intrebati ca nu stiu defel.

si eu sunt cu gatul in suferinta virala, idem sotul.
l-a controlat si pe Dani, la el gatul e ok pana acum, nu-l doare

sanatate si voua!
o saptamana linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

coco e suspect de infectie urinara !!!! sa vedem ce-o sa iasa la analize ...
lia , sanatate si nervi de otel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Vivia tinem pumnii pentru Sorin,te asteptam cu vesti bune...hai meii ca-i bine si pe 4 martie,abia mai aveti timp o zi sa va faceti bagajele
Roxi cum stai cu emotiile...vorba Cristalinei,ce repede a trecut timpul,parca mai ieri lansase Papadic ghicitoarea cu noua gravidutza de pe forum...noi suntem pregatite pentru galerie!!
Lia,Leeloo si Blueangel insanatosire grabnica la pitici!!!...
Daria chiar si io vream sa te intreb,cam ce face Giulik concret de esti asa de suparata?
Eli mie imi plac amandoua numele....de sunat,parca suna mai bine Mari Florens...poze,vrem poze cu bebelina si sa ne spui cum a reactionat bigbrother!
...si pe noi ne atacara mucii de vineri,dar am stat in casa in week-end si cu nurofen,ceaiuri,vitamina c si colargol am scapat rapid de ei,asa ca azi suntem fresh...deci raportam ca am facut mancare la gros si am vizionat filme,prntre care Lilo and Stich si The Lion king...cu comentariile de rigoare"nu mi-a placut cum a jucat regele leu,trebuie sa schimb distributia"..io o intreb de ce.."nu trebuia sa moara asa tanar,trebuia intai sa imbatraneasca si apoi sa moara"
hai sa avem o zi buna si o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi.
Multa, multa sanatate tuturor bolnaviorilor

Despre noi: Giulia se crede buricul pamantului; adica ea se uita dimineata pe geam si spune mandra ca a rasarit soarele ca s-a trezit ea. Face doar ce vrea ea, cum vrea ea, indiferent unde suntem.
Sambata i-am spus ca e ziua Antoniei, sa incerce sa nu se mai ciondaneasca cu ea ... nicio sansa. Nu s-a putut imparti cu nimeni pe nimic, pt ca n-a vrut. Copiii mai mici au incercat sa socializeze cu ea, ea nu a vrut; suparari, bocete, plansete. I-am spus ca la ziua ei nu va veni nimeni ... a zis foarte bine, ma distrez singura Cam asa e la noi ...detine adevarul absolut in toate. Daca incerci sa o contrazici se intoarce cu dosul pur si simplu.
I-am explicat frumos ca am venit aici, sa se joace cu copiii daca ei vor, ca pana la urma nu va mai vrea nimeni ... nimic n-a vrut. Nu o recunosc si gata.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna ziulica, iubitelor ! Long taim, nou siii !!
Acu tre sa recunosc sincer si dezarmant cum o fac io de obicei ca am intrat special sa ma iau de mina cu Daria ... apropos de nerecunoscut copilul din dotare ! Daria, mama, nu te ingrijora, cartile spun ca e doar o faza prin care trec copchii astia (remember faza cu cei 4 ani ??) ... doar ca mi-e o teama imensa ca nu e numa pentru 4 ani ce se intimpla !! Citeodata ma surprind gindind ca asaaaa m-as duce undeva pe cimpii cu toate cercurile mele, ca ma si ard talpile a plecare !! Nu mai departe de simbata am trecut iar printr-un episod de chiraieli, neintelegeri, trinteli pe jos ... dastea grele din partea lui fii-miu, venisera la el nepoata-mea de 8 ani si o vecinica de la un etaj mai jos, o fetita de 6 ani ... daca la inceput s-au inteles pret de vro 5 minute, poi sa te tii apoi, si master of ceremony era gizmoul, care vroia sa se joace doar cu ce vroia el si cum vroia el ... "aaa, am o idee ! ce-ar fi sa ne jucam de-a saracii ??" - iote joc la copchii astia ?! De unde si pina unde de-a saracii, dumnezeu stie, dar cum vroiau fetele sa se joace de-a altceva, imediat auzeam trintiri de usi si vedeam mutre de suparare din partea lui Andreiush !! Cel mai cel era ca venise mama, cica sa ma ajute ?! Doar ca mai rau facea, ca si mama are un stil, olalaaa !! Si pe cuvint ca simteam cum mi se intorc creierii in cap, ca mai aveam si vreo trei feluri de mincare de pregatit pe aragaz, la bucatarie ! (Sotz nu aveam prezent, ca era plecat intr-o deplasare cintatoare).
Asa ca, dragele mele, io va inteleg peeeerfect, si nu am decit o felina fioroasa in curtea mea ! Careia nu-i intri cu mai nimic in voie ... Sper sa ajung sa ies la pensie, poate reusesc sa ma mai uit si io la teveu, ca mai nou nici asta nu mai pot face, ca vine gizmoul si muta brusc pe desenele lui, chit ca nu priveste mai apoi ecranul ! Dar cica le asculta ...
Sanatate muulta va doresc tuturor, rabdare si nervi de otel, vorba Simonei !!
Eli, sa iti traiasca floricica , sa o vezi mare si sanatoasa si cuminte !! Mie imi plac ambele nume ! Pupici tuturor acolo departe !
Oliviaaaaaa, ma gindesc mereu la voi, sper din tot sufletul sa vii cu vesti bune ! Ce mai face Luca ?? Ma minunez mereu citind dialogurile voastre !
Lia, pupici pentru ambii muschetari ai tai , sa fie sanatosi ! Am citit posturile tale de la capitolul mentionat, mi-au placut tare mult ! Tu cum mai esti ??
Vad ca Roxi nu a scris azi, sper ca e ok !! Pupici la burtica !
Gabi, si pentru feciorii tai, sper ca sint ok amindoi !
Si si pentru comorile Simonei, si sanatate multa lui Coco !
Io-s bagata printre dosarele mele, ca deh, e inceput de an si tre terminat cel precedent ... noroc ca mai am de lucru, altfel cred ca ma mut chiar pe cimpii !! Apropos, Carmen, stimata doamna, tot ptintre dosare sinteti si dvs ?? Ca nu v-am mai citit mesajele de ceva vreme ...
Nu stiu daca am mai uitat pe cineva ... daca da, sper sa ma ierte, nah, batrinetea, bat-o vina, anul asta schimb si io prefixul, ma mut la capitolul care incepe cu 4 ... moamaaaa, ce a mai trecut vremea asta !
Am mai pus ceva poze la linkul cu filmuletele, sper sa mearga, daca vreti sa ne mai vedeti !
Va pup cu drag pe toate si sa stiti ca va citesc cu constiinciozitate, doar ca-i mai greu cu scrisu' !!
O dupaamiaza minunata sa avem cu totii !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Stef e ff bucuros ca are o surioara. Toata ziua ar avea grija de ea. Sa o pupe, sa o mangaie, sa ii bage mana in gurita ca sa suga degetul cand plange. ii da sa pape, un crenvushti, un kiwi, o acopera ca ii e frig, chiar si pe fata. pt ca e calda pe frunte, se duce singurel cu ea la doctor, acolo unde l-am dus pe el (ha, ha), o sterge la fundulet, ii aduce cele necesare, cu forta ii desface degetele ca sa ii puna jucarii in mana. Ii da scunul lui de regizor sa stea, vrea sao adoarma si sa doarma cu ea in patut. Face chestii dragalase, dar unele periculoase, fara sa realizeze. Stau mai mult acum cu ochii pe el, decat inainte!
poze cu floricica http://family.webshots.com/album/569655885OYtMYP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua, dragelor!

Gata, ne-am crestinat! Si, ca sa nu cumva sa uitam aceasta zi, ne-am inscris in ritmul bolnavilor... Sa incepem:
Vineri pe la orele pranzului aterizeaza la mine primii participanti la sindrofie: parintii mei, bunicul si un var. Ca urmare somnul de pranz al lui Victor se duce pe pustii si incepe goana dupa rasfat si alint de zile mari. Pana seara casa se umple cu fratemiu si prietena lui, prietena varului si cumnata-mea. Senzatia mea? Un vajait continuu, o iminenta durere de cap. Victor in mare verva mananca cu toata lumea tot ce prinde: ciorba de perisoare, fasole cu ciolan, sarmale, ciocolata, alearga si sare in continuu. Adica exemplifica miscarea browniana Pe partea ailalta, Paul nu suporta patul sau alte persoane care sa-l tina. Dar nici nu vrea sa doarma, ca deh, e lume noua. Seara reusesc sa culc dihania mica, ostenita si sa dushuiesc dihania mare. Care va dormi in pat cu noi, deci nu prea bun somn... Si nu se poate somn fara cana de lapte de seara. Si ne punem sa ne linistim. Pe la 11.30 in noapte. Da' de unde liniste, ca Vic incepe sa se foiasca si sa geama. Capacitez sotul si-i ordon: "ia-l si hai la baie." A apucat sa-l ridice si am vizionat intreg meniul copilului . Pe pilota, pe cearsaf, pe pijamaua sotului, pe podea si o bucata de perete. Au inceput urletele de sperietura si sotul a decolat spre baie. N-a ajuns pana acolo, am mai prins o vizionare in fata baii. Intre timp scosesem mopul si stergeam dupa ei. Apoi am inceput sa scot asternuturi. Si sa curat dormitorul. Ma gandeam la Cristalina si ma busea rasul. Sotul se uita cash la mine... Am reusit sa spal 2 masini de rufe vineri spre sambata noaptea si sotul 2 pilote. Noroc ca la perne n-a ajuns.
Si m-am, trezit din ora in ora sa mangai copilul pe burta, sa-l mai duc de 3 ori la baie (o data iar am ratat tinta, dar macar eram deja in baie ). In plus dimineatza a avut stare febrila si a erupt tusea seaca, a intrat pe panadol. De control. Peste asta Paul si-a mentinut bunul obicei cu 2 treziri pe noapte. Macar nu s-au suprapus cu maratonul spre baie
Sambata Victor a fost carpa. A mancat si a dat afara. Cand sa plecam spre biserica a adormit. Asa ca mama a ramas cu el. A reusit sa-si revina pe la 3. Cand se terminase botezul. Unde ii promisesem ca-l iau... Asa ca am plecat la restaurant fara el, n-a vrut si a venit dupa vreo ora... a stat o ora si apoi a plecat acasa cu soacra-mea...
Botezul a fost frumos... dar la gramada. Adica am fost programati cam la aceeasi ora 4 cupluri. Unul a reusit sa ajunga mai devreme si sa fie botezat singur. Restul, 2 baieti si o fetita, la gramada. Paul, cel mai mic din toti. A plans la intrare, a plans la dezbracat, in rest a scancit si a motait. N-a vrut deloc in apa, s-a incordat rau de tot. Apoi s-a incalzit si a motait. S-a mai trezit la impartasanie si a ramas treaz pana la sfarsit. Cuminte si meditator. A mancat si apoi, la restaurant a dormit. N-a contat zgomotul si agitatia.
Duminica la pranz au plecat toti si s-a facut liniste. Cam o ora, ca Victor si-a revenit. Si a inceput sa misune si sa faca nebuniile obisnuite. Care m-au bucurat 5 minute . Apoi au venit nasii, l-am scaldat pe Paul si gata.
Azi noapte am dormit!

Scuzati povestea lunga!
Sanatate tuturor celor bolnaviori!
Daria, Speranta moare ultima.
Olivia, sanatate lui Sorin!

Va pupu!

edit: poze de la botez http://community.webshots.com/album/569701905YAZGTh
PS: Roxana a nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

Eli, nu am apucat sa te felicit...sa va traiasca printesa, sa aiba mult noroc in viata si cat mai multe clipe minunate! Multi pupici lui Stefan.

Roxana, nu vrea bubulina sa iasa...

Sanatate la toata lumea!

Noi suntem bine perioada asta....am reusit sa-i fac Andreei programare la homeopat(pentru alergia solara).Nu-i chip sa iesim cu ea afara ziua...se inroseste la fata dupa primele 10 minute de lumina.
Liviu peste o saptamana face 2 anisori...comunicam mai mult prin semne, inca nu l-am pus pe olita.Apropo de olita...am facut un calcul cati banuti am dat pe pampersii lui Andreea.O me
O medie de 3 buc. pe zi...2 ani si 8 luni vin cam 970 de zile ori 3 pampersi/zi...vin cam 2910 pampersi...a 1 leu bucata...am ramas cu gura cascata cand mi-a dat suma de 30 milioane ...dat pe pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Eli superbe pozele cu floricica,imi plac tare mult cele in care sunt amandoiai niste copii tare frumosi,sa-ti traiasca..si tu arati foarte bine,te-ai refacut rapid!
Dana,sa-ti traiasca micul crestin...meii daca nu aducea Victor "adrenalina",era monoton botezul lui Paul...btw,parca-i fetitza asa-i de dragalas in poze..
Alice

Mergi la inceput