Strumfi de iul-aug 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu i-am dat lui David Imunorezistan, cand nu era bolnav (pentru imunitate) si s-a nimerit ca Mara sa fie racita asa ca i-am dat si ei si i-a trecut raceala mai repede
eu zic ca e bun, desi nu am folosit decat o data

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

mychydutza eu folosesc la fata imunirezistan si imunogrip. Amandoua sunt pentru imunitate si stiu sigur ca unul se da in timpul bolii si celalalt cand nu este bolnav, pentru a preveni. Dar acum nu stiu sigur care si cum, pentru ca sunt la munca si nu ma pot uita pe sticlute, asa ca nu vreau sa te duc in eroare. Dar intrebi la plafar si iti spune.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am citit si eu putin, oanamada, din topicul respectiv. M-am mai enervat putin, dar am si ras cu lacrimi la unele parti (aia cu pomana porkului in fata blocului, cu clostile din uscatorie si cu tipul in trening cu dunga si pantofi batand covorul)

Acum, pe bune, orice topic ai deschide, daca se discuta mai mult de 2 pagini e imposibil sa nu iasa cu spirite aprinse. Si daca scrii: "buna dimineata!" poate sa-ti aduca o gramada de comentarii, gen: de unde stii ca ar fi asa buna? ai pe cineva pe Sus pe acolo? sau: daca e asa de buna, de ce nu te muti la alt topic? sau: ce-o fi asa bun la dimineata asta? sau: poate pentru tine sa fie asa buna, ca esti de bani gata, dar noi, care muncim...etc etc etc
Nu-ti face griji, pana la urma e un schimb de idei si mai iesi putin din moleseala subiectelor lancezite. Chiar, nu punem si noi un pic de scandal? Ca ma cam plictisesc pana vine seful sa ne certam putin
Ca de exemplu, musso, misca-te imediat la invatat nu mai arde gazul pe forum, s-a-ntzeles? Astept paruiala de rigoare

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Greierash, nici sa nu te gandesti! Cum sa scrii mai rar, ca mai rar de atat nu se poate, iar mie imi plac tare multtttttt postarile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua buna ziua, Oana, frumos subiectul, la-m urmarit de la inceput pe tot si cand a plecat la ZZ m-am speriat ca nu l-am gasit.

in alta ordine de idei, nici noi nu am stat degeaba , mai una, mai alta, mai pe la servici...

5+

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Claucia, mai una mai alta...mai pe la serviciu...si a iesit un 5+
Felicitari, ma bucur pt voi, sarcina usoara! cand ai avea dpn? Cat o sa fie intre copii... 2 ani si ceva, nu?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Wawwwwwwww, Claucia, felicitariiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara cu un bebe frumos.

Mergi la inceput

Diana, am vazut pozele si m-am minunat de carliontii fetitei tale. E superba!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru aprecierile aduse carlintilor printesei mele. Sa speram ca vor ramane asa, ca are cu cine sa semene (bunica si strabunicul).

Mergi la inceput

Sunt tare, scriu repede si nici nu verific, ca de sunt la munca.
Am vrut sa zic CARLIONTI. Scuze.

Mergi la inceput