Strumfi de iul-aug 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Multumesc pentru urari.
DPN ar fi cam pe 18 septembrie si intre copii (intre surioare ) ar fi 2 ani si 2 luni. Cam asa. Nu stim inca ce avem, glumesc cu surioarele, orice ar fi, sanatos sa fie si nu e cliseu.

Mda, mai muncesc, ma mai distrez, mai plec in concediu, mai un raport si...iese un 5+

Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Claucia, felicitari!!!! Ce stil de a ne da vestile

Imunorezistanul se da pentru imunitate, si cand copilul este sanatos si chiar in timpul unei raceli. Mie mi s-a spus sa-i dau 1 ml de 3 ori pe zi timp de 10-14 zile. Fiind un extract alcoolic, trebuie dat in combinatie cu altceva, sa nu simta copilul alcoolul. Eu i-am dat cu sirop de patlagina, ma gandesc la miere pe viitor.

Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Clauciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce-mi vazura ochii??????
Bravo, sa fie-ntr-un ceas bun! Sarcina usoara si bb foarte sanatos si frumos si vesel si destept si norocos (de ce zic la masculin? ) Io nu prea ma-nsel, da vedem. Oricum, ce conteaza? Sigur o sa-i iubesti pe amandoi la nebunie!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Claudia felicitari, sa fie intr-un ceas bun!!! Multa sanatate si o sarcina usoara

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Hi, hi vecina Clau ce frumos ti-ai aratat burtica !

Carla ii dau si eu lui Radu extract din muguri de brad si din mladite de merisor, tot la recomadarea unui medic homeopat. Tot asa am fost sfatuita, sa nu iau decat de la PlantExtract. Cum o cheama pe doctorita Sabinei...o fi vorba de aceeasi persoana?

Andreea 14+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetele, merci mult pentru raspunsuri

claucia, felicitari! sarcina usoara si un bebe "la fel de perfect" ca Ale!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Va rog frumos am nevoie de link-ul pe care l-a pus mi_a pentru cumparare de carti on-line. Multumesc!

Mergi la inceput

Andreea_C, doctorita se numeste Monica Dragomir si are cabinet in zona Baba Novac.
Despre Imunorezistan ea mi-a spus ca nu stie ce pun altii in el, stie ca cel de la PlantExtrakt este bun, cu echinaceea si eupatorium.

Saby in burtica

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Pentru cine are rabdare, am pus la semnatura poze de la 12 la 18 luni. Sunt multe, nici eu n-am avut rabdare sa le dau titluri .

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ehe vio,daca ai stii ca n-am stat pe forum ci am pus-o de un shoping...ntz,ntz..acum ma duc sa citesc ca doarme fii-miu...n-am vazut poze dar intru mai tarziu.

claucia,bb sanatos si voios,iar tie sarcina usoara.

Mergi la inceput