Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 10
greierash spune:
Unde e ZZ asta, ca eu nu gasesc, si acuma , na ma roade curiozitatea....
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greierash Unde e ZZ asta, ca eu nu gasesc, si acuma , na ma roade curiozitatea.... greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007) - "Traieste clipa" - |
in fundu' sacului cu subiecte!!!!!!!!
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
mychydutza spune:
arhdi, ce zulufi frumosi aveti..........si ce fericire la taty in carca!!!!!!!!! mor dupa zulufi......
oanamada spune:
citat din mesajul lui musso17 offtopic...am citit si eu la ZZ,cam de la pagina 27 dar am inteles ca e o rafuiala gramaticala,de exprimare...cred ca n-am inteles corect...oricum, cum spunea cineva ceva cu privire la subiect se gasea altcineva care despica cuvintele in 7 si tot acolo se ajungea...la descarcare nervi..si eu cred ca trebuie sa-ti exprimi parerea la general altfel risti sa fi atacat mda,gata ma duc la invatat...am mai castigat o zi caci puteam sa jur ca azi e 17 am editat caci nu se intelegea nika...oboseala bate-o vina georgiana,mamica de mihnea |
Nu, nu asta era problema...ci una care a inceput pe la pagina 10 cred...legata de comunitatea gay si de invitatii foarte dragute sa ramanem noi tatele in Romania si sa mancam seminte printre manelistii nostri!
Ti-am scris PM
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
mychydutza spune:
....deci de la poponari v-ati luat la hartza???????
greierash spune:
, inteleg...
Da mai bine nu mai caut nimic, ca si asa am un gust amar...lasat de subiectul referitor la mamii cand a intrat in discutie foarte activ un "moderator", un tip foooarte "obiectiv"..... si mi s-a cam luat. Va citesc in continuare, probabil voi mai scrie, dar mai putin, si asa nu eram prea activa....
Chiar si fara sa scriu sa stiti ca, gandurile mele bune se indreapta catre strumfii bolnaviori, catre cele care asteapta bebe 2, (la care ma gandesc si eu...), catre celelalte mamici,etc...
Va pup si mai vorbim....
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
CarlaV spune:
Fetelor, doctorita Sabinei este si fitoterapeut si a zis ca e ok ceaiul de echinacea, dar ceai, nu capsule sau altceva. Mai este Imunorezistan-ul de la PlantExtrakt care contine multa echinacea, dr. mea insista sa nu fie de la alta firma.
Eu ceaiul de echinacea il am din SUA, nu stiu daca se gaseste la Plafar sau la farmacie, ar putea sa fi ajuns si pe la noi. Vedeti pe la magazinele bio, ca prin alte parti nu stiu ce pun in ele.
Carla, s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
citat din mesajul lui mychydutza ....deci de la poponari v-ati luat la hartza??????? "gandesc incet, sa nu ma auda cineva...." |
nici macar!!!..uite ce am postat eu initial
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131811&whichpage=10 ca raspuns pentru cea care initase topicul si care ii facea pe romani in toate felurile...ideea ei era daca sa emigreze sau nu
Uite ce raspuns am primit!...si odiseea a continuat la multe alte pagini...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131811&whichpage=11
de aici incolo m-au bombardat, mie mi s-a pus si mie pata...si uite asa...
hai ca parca vad ca ne citeste vreuna din ele si se transforma si subiectul asta in camp de lupta... mai vb pe PM
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
mychydutza spune:
m-am informat despre IMUNOREZISTAN. pare ok....are echinaceea ceea ce imi place , dar intrebare e : se da cand e copilul bolnav sau pt intarirea sistem imunitar? sau in ambele cazuri? si pt imunitate cum se administreaza?????
violetan spune:
citat din mesajul lui mychydutza ....deci de la poponari v-ati luat la hartza??????? "gandesc incet, sa nu ma auda cineva...." |
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash