Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (104)
Raspunsuri - Pagina 14
rein spune:
Asta ma intrebam si eu karra, oare sta cineva sa citeasca la toate topicurile de mamici?
Nu prea cred, nici nu ar avea timp, fizic. Dar stiu ca la fiecare subiect exista un moderator care stie tot ce se petrece acolo... Zic si eu.
Fetelor, sunt suparata taaare. Am plans chiar. La mamicile mele de 2009 , una trebuia sa nasca maine, s-a dus azi la control si a aflat ca are bb mort. Acuma e in travaliu, trebuie sa nasca natural
ca sa mai poata face copii.
Karra, fetelor, hai sa lasam toate 'parerile altora' despre copiii nostri si sa ii iubim pur si simplu.
adelyna spune:
Roxanici ai fost tare cu Cipi,cred ca ai voie sa scrii ca-l ai dar sa nu se interpreteze mai mult vorba Karei.
adelina si piticii
Vacanta 2009
elyanne spune:
Stefania ma bucur ca ti-ai gasit cercelul.
Roxana daca afli ceva sa-mi zici si mie... sa vad cum scap de matza Sa nu ma trezesc cu protectia copilului pe cap...
Rein fruntea sus... nu mai plange ca nu-i faci bine lui bb... O sa fie bine... Imi pare tare rau cand se intampla tragedii din astea
Riloasa Elena doarme cu gura deschisa... si uneori mananca cu "galme"... noua ne-a zis pediatrul ca are plipi... si asta-i motivul... Dar inca mai asteptam cu operatia...
karra asa este... asta-i cel mai deranjant... cand esti vorbit pe la spate... e urat sa n-ai curajul sa-i spui omului in fata... Am mai fost aici pareri pro, pareri contra despre multe... fiecare si-a spus punctul de vedere, am trecut mai departe...
Dar iarasi se intampla tampenii de-astea Data trecuta toata lumea stia parola de la userul comun, acum nu... probabil de daca ar fi fost la fel, ne-am fi trezit iarasi cu un mesaj de la mami_2007 ??? F. urat...
Gata... inchei aici ca ma baraie soata la cap... trebe sa mergem la cumparaturi
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
carmenefr spune:
Rein stai linistita, ca superi piticul din burtica.Stiu ca ti-e greu acus', te simt panicata(eh, si io eram la fel, citisem toate povestile cu nasteri, cele mai putin bune primelele) apoi sotul tot imi spunea ca tre' sa gandesc pozitiv, ca nu-i bine pt bb...Stai calma ca totul va fi bine, daca alegi epidurala (dupa cum spun feele p-aci, ca pt mine nascarea e tot un lucru necunoscut, ca io am " buzunar") Apropo de "buzunar", da, am facut cezariana pt ca nu se putea altfel, si pt ca daca s-ar fi putut, tot asa as fi procedat...Natural, natural, dar mi-era teama de procentul ala mic, in care toate nenorocirile se intampla...
Da, sunt mandra de operatia mea fara semne ale cusaturilor(am avut clestisori care tineau marginile operatiei lipite), sunt mandra ca pe acolo a iesit Teodora noastra cea minunata...
Mai trebuia sa scriu ceva, dar intai am citit la subiectul nostru, apoi, am intrat la tzigania creata de o tanti , care probabil si-a ratat meseria in viata, aceea de a fi avocatul poprului. Bravos tanti!
Insa ce ma minunez eu, cum de-ai avut timp sa cauti "subiecte fierbinti" , cand eu, desi n-am inceput serviciul, de-abia am timp sa citesc la stupul nostru, si de multe ori nici timp sa vad poze / filme n-am, dar sa caut...de galceava.
Faza cu " mi-a dat o mamica de martie-aprilie likul", ea fiind dezgustata- sincer nu cred .
Nu cred ca vreo mamica de la noi din trupa ar putea face asa ceva. NU cred.
carmenefr spune:
Riloasa, parca Tzuna ne-a spus de baietelul asta de 5 ani, care a plecat la ingerasi la 5ani. Parca avea o malformatie din nastere si s-a manifestat dintr-o data brusc.Sper sa imi amintesc bine.Pot sa te intreb insa de ce te intereseaza pe tine, asa ceva, tocmai acum , in starea asta(cu burtica)?
roxanici spune:
Rein...... stiu ca ma socau si pe vremea cand aveam burtica vestile de genul asta asa cum ma socheaza si acum. Atunci insa poate mai tare, pt ca realizam ce fragili suntem in fata tragediilor. Tb sa gandesti pozitiv si o sa fie bine. Nu te mai gandi in nuante de gri.
Da, parca de malformatie nedescoperita a fost vorba la copilasul respectiv....nu reuseam sa imi aduc aminte de ce copil vorbeati dar acum ca a zis Carmen mi-am amintit
aaa, si cu dormitul cu gura deschisa....rares ma termina pur si simplu....de cand a avut raceala aia in decembrie nu stiu ce s-a intamplat dar de atunci doarme cu gura deschisa si sforaie si face niste sunete ciudate; se aude de parca ar fi infundat desi nu e. Si io tot la polipi ma gandesc....o sa pun pe dr sa se uite cand merg cu el iar.....dar inainte dec nu a avut asa ceva....mi se pare chiar straniu si de aia o sa aduc in discutie dr. Cand e treaz e totul ok.
am mutat cateva poze cu Arthur din albumul de 18 luni in albumul cu Albinute & bondari (4) (ca sa pastram la 18 luni doar o poza reprezentativa cu puii nostri)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Kitty spune:
Deci sa revenim la oile noastre bzzzzzbzzzzz, scot acul!
Sunt ramasa in urma, sa o iau pe rand.
Rein, te inteleg, draga mea, ca te agiti, iti pui intrebari, tocmai am vorbit si cu sora mea care e in 32 saptamani si plangea de numai din cauza gravidutei din grupul tau care a pierdut sarcina.
La tine o sa fie totul bine, o sa te intorci la Petrisor, repede repede si o sa te bucuri de amandoi! Am mai spus ca mie mi-e teama numai sa nu dezertezi de la noi in celelalt grup, mai putin viespos .
La capitolul nasteri, cred ca depinde si de organismul fiecareia, eu de ex am nascut f greu ambii copii, la Raul 48 de ore de la primele dureri pana la nastere, Giulia s-a nascut la 36 de ore dupa ce mi s-a fisurat apa, amandoi natural fara epidurala, pur si simplu nu m-am dilatat, aveam dureri de spunea moasa ca o sa nasc in 3-4 ore si nu ma dilatam orice imi faceau. In conditiile in care nu sunt o mimoza, am facut multa miscare, gravida fiind ma dadeam cu sania, in 7 luni cu Giulia, la 36 de ani, dansam ca nebuna, rockaleam... asta e, cred ca daca mai faceam 3 copii la toti nasteam greu... , cred ca ma las de sportul asta
Martutza, lasa ma cupiluu, ce maturitate neuronala? Am inteles ca spune destule stie multe, ce te stresezi asa cu suzeta? s-a dus cu ea la prima intalnire? N-a putut spune alfabetul de ea?
BiancaM, bine ai revenit, te asteptam sa ne mai povestesti de Amalia!
ElenaGiulia, imi pare rau ca nu v-ati simtit bine, multa sanatate si....timp sa poti sa ne mai dai vesti despre voi. Frumusei sunteti, mai ales samurashul cretolin.
Ada, daca cu doi copii asa apropiati la varsta mai vrei sa mai faci unul...inseamna ca mai trebuie sa faci, ca ai nervii tari si iti plac copiii mult! Lasa liniile din palma, pune-te pe treaba!
Stefaniya, ma bucur ca ti-ai gasit cercelul si mi-a placut cum te-ai gandit sa dai inapoi ancora, sa se bucure si altcineva! Aranjamentul facut de Carlut sa-l pastrezi , nu cred ca exista amintiri mai frumoase!
Continuarea imediat
La capitolul poze, filme, laude... am vazut-o pe Raisa facand puzzle, serioasa cu bretonelul ei..., floricica dintre flori Maya,
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
carmenefr spune:
Asa, mi-am amintit.Stefanya ma bucur ca ti-ai gasit cercelul. Ce-i drept am facut ochii mari cand am aflat ca cineva ti-a lasat-o la politie, dar voi acolo aveti alt nivel de civilizatie si respect...
menuet spune:
Karra iubita sper ca nu te-ai suparat pe mine.Nu te judec..Doamne Fereste pentru ca am vazut filmulete cu Winnicu si stiu ca esti o mama buna, O MAMA care se ocupa de copilul ei.
Sa nu ma intelegi gresit,dar eu nu as invata pe Veve pentru ca is pudica.Nu am aceeasi ''libertate la minte'' ca si tine.Trebuie sa mai muncesc un pic la capitolul astaUneori chiar si in fatza sotului imi este rusine sa umblu.
Inca o data spun..ai partea de toata sustinerea nostra
Off nu mai pot sa scriu, Veve maraita, ieri noapte mi-a facut febra sa vedem in nosptea asta ce-o mai fi.Maine ma duc cu ea oricum la medic.
Va pup
karra80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menuet Karra iubita sper ca nu te-ai suparat pe mine.Nu te judec..Doamne Fereste pentru ca am vazut filmulete cu Winnicu si stiu ca esti o mama buna, O MAMA care se ocupa de copilul ei. Sa nu ma intelegi gresit,dar eu nu as invata pe Veve pentru ca is pudica.Nu am aceeasi ''libertate la minte'' ca si tine.Trebuie sa mai muncesc un pic la capitolul astaUneori chiar si in fatza sotului imi este rusine sa umblu. Inca o data spun..ai partea de toata sustinerea nostra Off nu mai pot sa scriu, Veve maraita, ieri noapte mi-a facut febra sa vedem in nosptea asta ce-o mai fi.Maine ma duc cu ea oricum la medic. Va pup |
se pare ca de o tampenie si o gluma tampite se ajunge la ceva naspa.....ma ameninta ca anunta protectia copilului.....
Nu stiu ce sa mai fac
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica