Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Karra80 nu cred ca ai motive sa te sperii.In primul rand asistenta sociala din tara noastra nu se prea incurca de astfel de probleme(daca maltratai copilul sau nu aveai grija de el era altceva)si chiar si asa asistenta sociala la noi lasa de dorit.Daca erai in alta tara poate altfel statea situatia,asa ca stai calma.
In al doilea rand nu cred ca acea mamica, nu mai stiu cum o cheama este asa de redusa sa fac rau voit cu atata nonsalanta.Cred ca ar fi mult mai bine sa se ocupe de cresterea propriului copil si sa se roage sa aiba un viitor bun.
Si in al treilea rand nu te mai scuza atat,ti-ai dat seama de greseala ,ai scos filmul de pe net(eu iti doresc sa fii mult mai atenta la tot ce receptioneaza copilul la varsta asta)asa ca bine ar fi sa revina totul la normal si sa mergem mai departe cu bune si rele.

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Carmenefr, eu nu am uitat nici acum. Eram pur si simplu curioasa cum de la varsta de 5 ani sa nu vada nici un doctor ce are. De obicei bolile de inima duc la moarte atat de repede, dar ele sunt depistate din nastere.
Mihai sta mai tot timpul cu gura cascata. Imi este groaza sa ma gandesc ca trebuie operat.
De puiul meu din burta, o clipa nu m-as gandi ca ar pati ceva. Sunt optimista si ma rog sa fim sanatosi, sa duc sarcina pana la capat bine. Cand am fost gravida cu Mihai tatal meu a murit in ianuarie, nu a apucat sa isi vada nepotul, era dorinta lui cea mai mare. Noi suntem 3 surori si 2 nepoate, si-a dorit din suflet un baietel. Luni de zile am stat cu el prin spitale si ma dadeau doctorii afara ca ma vedeau gravida si nu aveam voie in terapie intensiva ca erau multi microbi. Toti imi spuneau ca o sa nasc un copil agitat care numai o sa planga. Este cel mai vesel copil si plin de viata. Credeti-ma, ca la cat am plans si suferit, pana si eu credeam ca va fi trist.Dar o secunda nu m-am gandit ca ar fi ceva in neregula cu bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

buna seara,

A indraznit cineva sa se ia de Karra? Va fi mancat de viu!!!!!

Deci...draga mea Karra ,stiu si eu ce inseamna sa te duci cu copilul in baie .Crede-ma ca practic in fiecare zi sportul asta.Asa ca....Eu i-am explicat ca sunt "pampersi" lui mami.Ce era sa fac? Urla de ma stia tot blocul.Cat despre vorbitul urat.Ha ha ha!!! Nu mai eu stiu de cate ori ne-am scapat.In general evitam insa stiu eu o pereche de parinti "perfecti" al caror copil vorbeste ca la usa cortului.De unde? De afara!!!!!
Mi se pare deja ca-i acordam prea multa importanta "individei".Ignoranta ucide.Asa ca iubita noastra Karra da un mare ignor si ai sa revenim la ale noastre.Nu merita...crede-ma!!!!

Rein- ai reusit sa ma superi.Pai asa ne fu vorba? Plangi sa-i faci rau lui bebe? Nu stii ca in stupul nostru totul are final fericit? Suntem stupul al mai frumos si al mai norocos. Nu ne fa ,ca acum o punem de o rugaciune in grup pentru linistea ta!!!!

Roxi-tare faza cu Cipi.Mai bine sa iubeasca o pisica decat o uratenie de bubu.

Apropos ....avem un nou Bubu.Mult mai urat ca primul.In seara asta il pupa de mama focului.Credeti-ma nu as fi pupat "uratenia"aia de animal nici moarta sa fi fost!

Gata !!! Pupici la stup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Citat:

Apropos ....avem un nou Bubu.Mult mai urat ca primul.In seara asta il pupa de mama focului.Credeti-ma nu as fi pupat "uratenia"aia de animal nici moarta sa fi fost!

Gata !!! Pupici la stup!

INGERASUL MEU DRAG

In alta ordine de idei:
Karra vrei sa te calmezi,ce Dzeu te stiam mai barbata!!!
Gata s-a terminat

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

S-a calmat cumva, greu, ca ii stergea Winnie lacrimile.
Gust amar mi-a ramas....cum altfel...doar m-am intors in mahalaua noastra.... intre denaturatele mele dragi ...si intre....shpioanca fericita, satisfacuta si implinita.

GAbi, de ce nu pot sa-ti vad filmuletele? Le-ai sters si tu?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Buna seara mamicilor denaturate...

Iar cea care simte ca nu face parte din aceasta categorie o rugam foarte frumos sa nu mai citeasca de acum incolo... sa nu se socheze si mai tare... si sa ramana asa... ca are un copil de crescut Asta pt. bine ei...

Exista atate sectiuni pe forum... are de unde alege o gasca pasnica... nu o tine absolut nimeni cu forta...

Ne-am returnat din plimbari, cumparaturi etc. si bag de seama ca Elena raceste (are muci) Si am confirmarea pe pielea mea... incepe sa ma doara in gat jelesc nu pt. ca ma doare in gat... ci pt. ca o luam de la capat
Si ma enerveaza ca am fost si la un bb in vizita... si a cam stat calare pe el... sper din tot sufletul sa nu i-o fi pasat si lui Daca bagam de seama din timp n-o mai luam

Crizele lui Mihai la baie continua... Andrei e total opusul... abia asteapta sa-i vina randul la baita... Elena e prima... nu poti sa o refuzi Are un stil de a te convinge sau daca nu merge cu frumosul trece la batut la cap la nesfarsit pana cedezi nervos si faci ca ea Iar Andrei face ture si topaie pe langa cada... cu moaca lui nevinovata... E cel mai fericit in apa... In schimb Mihai ma termina Si nu inteleg de ce... ca doar ii spal in aceiasi maniera, fara apa in ochi... cum erau invatat pana de curand (si nu comentau)... sper sa treaca odata si perioada asta...

Eu am scapat de 3 examene (terminate si luate)... doua date acum, unul candva, demult Urmatoarele le am abia peste 5 sapt. Adica am timp suficient sa recuperez ce n-am lucrat in perioada de invatat

Gata... a scris azi cat pt. o luna Sunt in recuperari

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

mi se pare oribil la ce s-a ajuns. Ma bucur ca moderatoarea a inchis subiectul. Nu se mai termina.
Ne-a si certat ca nu suntem normale ca nu am certat-o pe Kara cand a postat filmele. Stiu si eu ce sa zic?... pe de o parte eu sunt obisnuita sa imi vad de ale mele. Si sa nu ma iau de oameni... in afara de asta, copiii nostri trec prin etapa aceea draguta cand noi tocmai descoperim ca ei repeta tot ce aud / vad, ne miram, ne bucuram, da, ne si distram ca sunt tare haiosi ca incearca sa ne imite... si incepem sa ne ferim mai mult sau mai putin.
Poate de aceea nu a reactionat niciuna din noi in halul acela, toate trecem prin aceeasi etapa si nu ni s-a parut abuz sexual si social ci doar ATENTIE, COPIII REPETA TOT... si atat.
Eu ma gandesc ca daca Kara ar fi vazut un clip similar cu alt copil acum 2ani, sau peste 2ani... si-ar fi pus niste intrebari, pe care acum nu si le pune data fiind etapa in care se afla cu copilul ei.

De la cele spuse mai sus si pana la tigania care a iesit e cale lunga...

Kara, si te linisteste, Winnie merita o mamica in toate mintile.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Buna dimineata..dupa o noapte ceva mai buna.
Am aspirat acum Veveritza am adormit-o(asa am crezut)dar m-a simtit cd am iesit din camera de s-a pus pe un plans , a inceput sa rupa tusea, se auzeau mucii ,pana a inceput sa vomite.In fine ,greu am linistit-o.Azi merg cu ea la medic sa vedem ce zice si ce medicatie ne da.Ne-am automedicat ca toata chestia asta a inceput VINERI(in weekend ca de fiecare data).
Ma bucur ca in sfarsit s-a inchis subiectul cu pricina.Si daca de unii am fost categorisite drept ''viespi'' nu are nimic... asa s-a descoperit sentimentul de ''stup''
Am fost amendate ca nu am intervenit si nu am spus mamicii cum sa procedeze....poate am facut-o dar nu aici in public.Suficient cat a primit din partea cealalta.In fine ,,cum ar spune un proverb..''Apa trece, pietrele raman''
Fug ,poate mai prind ceva somn ca sunt si de munca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Cateva poze recente si de suflet

http://s382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineataaaaa!
Ce fac viespile mele dragi?

Gabi, in sfarsit am reusit sa vad pozele cu locurile frumoase in care ati petrecut sarbatorile si cu Tudor rimelatul!

Rozi, imi pare rau ca Veve e bolnavioara, pupam sa treaca!

Loradin sa va traiasca Bubu cel nou si urat! Fa-i o poza sa vedem si noi "pocitania". Uite mi se pare o chestie buna sa facem poze daca au copiii o jucarie preferata, sa putem sa actionam daca se pierde.

Elyanne, spor la odihna intre examene si sanatateee!

Ieri intre 2 runde de razboi am dat o fuga la sanie, am gasit intr-o padurice langa gradina zoologica un loc tare dragut- au pus un tun de zapada si au facut o mica partie.Ne-am saniat - Giulia numai pe sania unei alte fetite pe care a decretat-o "noashta" adica a noastra, cele doua sanii care le-am dus noi nu erau bune deloooooc.

A facut o noua fixatie, asculta toata ziua www.youtube.com/watch?v=n4lz_oifhUk&feature=related" target="_blank">Veronica, spune "io-s zana" si canta prin casa " de ce dece de ceeeeee?"

Ma duc sa hranesc cupilu, ca acum fiind speriata ca e lumea cu ochii pe noi m-am gandit sa-i dau de mancare odata la 2-3 zile....

AAA, era sa uit, Shpioancaaa, ce faci? Ai dormit bine sau ai visat urat? Buhuhuuuuuu

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput