Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
ElenaGiulia spune:
Roxanici am sters filmul ca poate cad ,,cotofenele,,(doamnele fara de pacat)cu gura si pe mine si atat imi trebuie ca daca se leaga careva de comoara mea iau focccc rau de tot!!
Multumesc ca mi-a spus eu nici nu bagasem de seama.
Multumim tuturor de aprecieri!!
Rein sa sti ca mananca asa bine ca de la 6-7 luni a refuzat sa-i mai dau eu a devenit ,,independent,, de atunci papa numai singurel,acum nu mai face multa mizerie dar cu,cateva luni in urma numai cu prosopelul umed stateam dupa el se spoia de vaide mine!!
Mihael@ topiti e putin spus suntem nebuni dupa el si mai ales ca de vreo 2-3 luni ii vorbeste si dosul si vb asa de bine ca nu-ti vine a crede sunt moarta dupa el imi vine sa-l mananc cu haine cu tot.Stefi e o frumusete ce sa schimbat cuconita e o adevarata domnisoara,va pupam pe amandoua!!!
Mai revin!!
laura_oana spune:
buna fetele
Karra80 sa nu cumva sa iti dea prin gand sa pleci...locul tau e AICI in STUP.
e FOARTE URAT CE SE INTAMPLA, dar ce ar fi sa nu mai dam apa la moara sa nu lasam acest "incident" sa strice buna dispozite din STUP.
Gabi ..am vazut pozele super misto..multa zapada tudor un scump ca de obicei. ai grija de voi.te pup
sa va fac sa radeti putin
ieri dimineata pe la 7.30 edy s-a trezit si-a baut sticla ( 350 ml) lapte , a mancat o banana si pe la ora 10 m-a lovit pe mine foamea si mi-am pus niste fulgi de porumb cu lapte sa bag la stomac..vine incet in bucatarie se pune in fata mea si imi zice :
edy:" ce taci( faci) mami?"
eu:" mananc fulgi"
edy:" edy papa fugi( fulgi) pune caton dai ligulita mica mica"
ii pun si lui separat il pun in scaunul lui de masa si mancam fiecare la locul lui pana Dl. Edy s-a gandit sa se joace cu mancarea ( era satul deja) si zic eu:
eu :" daca nu papi frumos sa stii ca iti iau castronu si te dau jos!"
edy: " N-AI CURAJ!!! "
poftim raspuns!
ma bag sa mai citesc din urma
duminica placuta!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
riloasa spune:
Nu mai stiu care dintre voi a scris mai de mult, ca auzise de moartea unei fetite de 5 ani. Sunt tare curioasa de ce a murit. Nu pot sa imi imaginez ce putea sa aiba sa nu fi depistat pana la varsta aia. Cine a scris rog mult sa imi spuna si mie de ce, daca stie.
Vroiam sa va intreb daca ai vostri stau cu gura cascata, ca al meu ma dispera. Doarme cu gura deschisa si cand se uita la ceva si mai si sta cu ea. Ma enerveaza ingrozitor.
karra80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kitty Fetelor, hai sa nu facem ca mine si sa ne vedem de ale noastre. Imi cer scuze ca in loc sa raspund la fetele dragi de aici imi mananc timpul si nervii cu dat replici fara rost. Imi pare rau si de Karra care a rabufnit si acum degetele acuzatoare exulta ca "si-a dat arama pe fatza" si s-a ajuns la expresii de genul "aici se discuta despre userul ..." in ciuda regulamentului. Singurul lucru de care mi-e teama e ca o sa plece Karra din stup. Promit ca recuperez din urma, ca uiteee, daca mi-am bagat nasul in alta parte n-am mai avut timp de lucruri importante, acum ies la zapada cu copiii. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
nu plec din stup...daca nu ma dau ei afara de pe forum....
Voi sunteti fam mea aici virtual...pe voi va iubesc si la voi am apelat ori de cate ori am avut nevoie...parerile voastre conteza mult pt mine....ce ma doar in schimb cel mai tare e ca una dintre noi i-a trim PM celei care a deschis subiectul si ca respectiva nu a aveut curaj sa ma traga de maneca aici in grupul nostru.....
Asta e dezamagirea cea mai maare ca este o tradatoare si o barfitoare si in grupuletzul nostru....
Va multumesc din suflet ca ma sustineti...
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
karra80 spune:
Si nu stiu daca nu cumva e aceeasi pers care a atacat-o si pe Martutza anul trecut...ca mie tare imi miroase ceva....
Urat din partea ei. si pt respectiva un mesaj...daca citeste ca sigur citeste....DACA TE CREZI ASA MAMA BUNA SI FEMEIE ADEVARATA DE CE NU AI AVUT CURAJUL SA-MI SPUI MIE DIRECT PE FORUM CE TE-A DERANJAT.
De ex cum a facut menuetcare si-a spus pareare , nu a aprobat ce am facut eu, ba chiar a azis ca veve a ei nu va invata niciodata asa ceva....si am respectat ce mi-a zis...am acceptat si la fel as fi acceptate si de la tine DISTINSA SI PUDICA DOAMNA.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
karra80 spune:
citat din mesajul lui roxanici Gabi, ma da cum de nu s-au prins toti ca ai burtica...se vede si prin haina de iarna Tudor e pe drumul cel bun...in curand ii cere lu tata'su cheile de la masina si pleaca la plimbare singur. Cand afli daca e fratior sau surioara? sau nu vrei sa afli. Am vazut si pe Carlutul mestesugar, si pe Arthur cretulin (ups, face un gest vulgar Arthur....spre sa nu il mai ia cineva invizor si pe el) aaa, am ascultat si pe Veve care numara din 2 in 3 Rares de vo 2 zile ma innebuneste cu Cipi....se trezeste cu cipi in gand cred ca pt ca ma intreaba asa pe un ton duioso-plangacioso-ingrijorat Cipi?! cipi?! si apoi toata ziua e dupa fundul ei. Mai si uita dar nu f mult. Oare e prima lui dragoste?! roxana & Rares Teodor (23 martie 2007) |
da cine-i CIPI|?. ca eu am cam pierdut sirul......
karra80 spune:
Gabi la ce gene frumoase are normal ca baiatul voia sa le puna in evidenta.....
stefaniya spune:
Buna,
Trecem si la altele dar trebuie sa-mi dau si eu cu parerea pt ca nu pot daca nu
E cat se poate de urat si arata cat de frustrate sunt unele persoane daca ajung sa caute greseli ale altor mame.Adica vrei sa gasesti la altele bube ca sa-ti acoperi greselile tale si sa-ti arati tie,vai cat de mama buna sunt eu.Dar acum ca am vazut cine e si stiu cum face subiecte pe povesti inventate doar ca sa castige atentie,nu ma mira.Dar Doamne Doamne e sus,si are grija de toate.Cine stie cum curand va primi reprosuri,poate deja le are ca din povestile ei se vede mult din caracterul ei.
Eu ma trezesc cu gandul sa-mi iubesc copilul,sa vad ce fac altii,dar nici decum nu stau sa caut filmulete in care altii fac gerseli.Subiectul respectiv se refera la un copials care nu trebuie sa ajunga batjocora.Te deranjeaza si nu poti sa stai in banca ta,fa un dialog cu mama si da-ti cu parerea.
Cat despre cercel,in noiembrie am gasit o ancora din aur si ma gandeam ca e vreo superstitie si poate ar fi bine s-o pastrez.Dar cand ma gandeam ca pt cineva poate insemna enorm,am fost la politie si am dat-o.Asa ca poate acum mi s-a intors norocul.M-am bucurat doar ca nu l-a gasit cineva in foame de a baga in vena ca nu-l mai ducea pe nicaieri decat la vandut
Mihael@ - faza tare cu cadoul
va pupam
papa
roxanici spune:
citat din mesajul lui karra80 da cine-i CIPI|?. ca eu am cam pierdut sirul...... Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007 |
cipi e matza casei....oare am voie cu pisica in casa?!?!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
karra80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanici
Ai voie cu matza in casa da nu stiu daca ai voi sa scrii ca s-ar putea sa fie prima mare dragoste a lui Rares...doamne fereste sa nu se interpretezee alceva...gen zoofilie sau mai atiu eu ce....ca e plina lumea de nebuni..... cipi e matza casei....oare am voie cu pisica in casa?!?! roxana & Rares Teodor (23 martie 2007) |