Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hi groupiz!

Ada, Rein.... am 2 copii in palma

Riloasa, sunt piscinute pe aici dar nu sunt instructori care sa se ocupe de copilas de la varste mici. Acum as gasi pt rares dar inainte de un an nu cred ca as fi gasit.

Karra, te cunoastem mai bine, nu tb sa te explici. Ma bucur ca ne scrii.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

draga mea draga nu e grija ta de ce copilul nu a fost alaptat daca totusi pt cultura ta generala vrei sa stii pt ca am o boala de sange si medicatia mea zilnica e toxica pt copilul meu....nu te ingrijora draguta vezi ti de colega ta
Uite, vezi... tocmai asta era ideea: nu te cunosc, dar imi dau cu parerea... La fel cum ai facut-o si tu legat de copilul Karrei...
Crede-ma ca nu imi imbogatesti cu nimic cultura generala... daca tot facem mistouri... iar colega sunt la fel de bine si cu tine si cu Karra...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Karra, imi pare rau ca ai devenit subiectul unor asemenea discutii, tu ai fost mereu cu o atitudine indrazneata dar stiu sigur ca esti o mama buna pentru scumpa Winnie, nu are nimeni dreptul sa emita astfel de acuzatii

Kitty, daca se uita careva la filmuletele cu stefi o sa fiu acuzata de bigotism, ca spal creierul copilului sau cine stie ce grozavii mai fac, ca doar suntem o gasca de denaturate, nu?!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi groupiz....
pe mine m-a deranjat ca s-au hotarat ele asa sa o vb de rau pe karra si sa o mai si faca mama denaturata si sa ii planga de mila lui winnie, una credea ca asa o cheama pe fata si avea si o probl cu asta...a grest si karra si a recunoscut....si eu m-ai scap cate o injuratura mai ales la volan si evident razvi e in spate,dar apoi nu il mai incurajez sa zic,asta e greseala karrei,iar despre ob...si aici a gresit,dar ea stie...acum nu tre sa aruncam cu pietre!!!
gata am zis ce aveam de zis!!!

aseara l-am lasat pe razvi la mama k sa dormim si noi linistiti si sa dormim si noi pana mai tarziu duminica,dar park e prea liniste in caa,de ce oare nu o fi dormind si el mai mult off o maimutica mica e...m-a terorizat cu nu-ul lui,orice e nu...off vreau sa vine primavara sa stam cat mai mult afara k nu mai putem in casa...

da cam ala danla am scris!!!va pup si va urez o zi frumoasa!!!
pupici!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eu nu mai inteleg nimic de nimic.

Am vazut forumul ca un grup de sustinere. Pentru cazuri speciale, pentru intrebari mai simple sau mai complicate, pentru situatii in care experienta multora o imbogateste pe a ta....
In plus, exista diverse grupuri, cum al fi albinute, bondarasi, bobocei, pepenasi, craiovencele, muntencele... pentru atunci cand te simti singur.
daca te simti in grupul acela... te bagi, intrebi, da' pot si eu sa join, ca imi place si mie sa apartin unui grupisor. Si te trece cineva intr-o listuta in prima pagina. Urmeaza "enjoy chatting".

Nu inteleg ce cauta diversi sa-si dea cu parerea in topicuri din care nu apartin si care nu sunt INTREBARI / CERERI DE AJUTOR.
Nu am auzit sa fi postat Kara o intrebare, "ajutor, oare imi educ bine fata?! va implor sa ma sfatuiti!"
Nu am timp nici sa vad toate pozele cu voi, dar sa ma holbez la toate pozele si linkurile puse de milioane de useri.
Tanti aia nu are incarcare. Nu are, poate, (daca tot e sa ne omoram de grija copiilor altuia) grija de copiii ei, ca vaneaza subiecte tari si face educatie pe forum bagandu-si nasul.

Eu zic asa. Daca vrem sa avem un cenzor aici la noi, altul decat bunul simt, hai s-o invitam... Daca nu avem nevoie, hai s-o ignoram.
Atata rautate cat in postul ala al ei eu nu am vazut, m-a facut sa intervin de nervi si dezgust, ceea ce e o mare greseala.
Va pup pe toate si o duminica minunata, cu suflete frumoase si proaspete. (suna ca la sectanti? o fi, ca n-am apucat sa beau aghiazma de dimineata... am baut cafeaua. dar nu-i nimic, perseverez maine).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Fetelor, hai sa nu facem ca mine si sa ne vedem de ale noastre. Imi cer scuze ca in loc sa raspund la fetele dragi de aici imi mananc timpul si nervii cu dat replici fara rost. Imi pare rau si de Karra care a rabufnit si acum degetele acuzatoare exulta ca "si-a dat arama pe fatza" si s-a ajuns la expresii de genul "aici se discuta despre userul ..." in ciuda regulamentului.

Singurul lucru de care mi-e teama e ca o sa plece Karra din stup.

Promit ca recuperez din urma, ca uiteee, daca mi-am bagat nasul in alta parte n-am mai avut timp de lucruri importante, acum ies la zapada cu copiii.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

E clar ca doamna cu pricina a deschis subiectul respectiv doar ca sa arate cu degetul... sa jigneasca... din rautate...
Daca intradevar ar fi vrut sa o atentioneze pe Karra ca dupa parerea ei nu e tocmai ok sa postezi filmuletele, atunci ii trimitea un PM sau chiar scria aici, la bondarei... pt. ca aici a gasit filmuletele... daca ai ceva sa-i spui omului, pai spune-i in fata... nu il barfesti, pt. ca exact asta a facut, deschizand un subiect separat...
Daca vroia sa atraga atentia moderatorilor pt. ca dupa perea ei aceste filmulete nu's ok cu politica DC, atunci exista buton "Raporteaza la Moderator"...

Gata... ma opresc... ca nu merita efortul doamna cu pricina... si Karra sper ca n-ai de gand sa pleci nicaieri

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si eu sper sa nu plece pt ca in acest fel ar da satisfactie si nu e cazul.
Ea sta aici cu noi nu cu altii si atata timp cat noi ne adresam civilizat una alteia nu vad ce rost are sa plece una dintre noi.
Continuu cand ma intorc groupies

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Hai sa uitam comentariile aiurea!

Eram datoare cu poze de la revelion

Si alte cateva poze:

Tudor a gasit rimelul la indemana si s-a hotarat sa-l foloseasca!

si altele

EDIT: Cine i-a dat respectivei link-ul la pozele Karrei? Mai bine spunea aici ce avea de spus decat sa provoace un astfel de urat dialog. Foarte urat din partea ei!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Gabi, ma da cum de nu s-au prins toti ca ai burtica...se vede si prin haina de iarna
Tudor e pe drumul cel bun...in curand ii cere lu tata'su cheile de la masina si pleaca la plimbare singur.
Cand afli daca e fratior sau surioara? sau nu vrei sa afli.

Am vazut si pe Carlutul mestesugar, si pe Arthur cretulin (ups, face un gest vulgar Arthur....spre sa nu il mai ia cineva invizor si pe el)
aaa, am ascultat si pe Veve care numara din 2 in 3

Rares de vo 2 zile ma innebuneste cu Cipi....se trezeste cu cipi in gand cred ca pt ca ma intreaba asa pe un ton duioso-plangacioso-ingrijorat Cipi?! cipi?! si apoi toata ziua e dupa fundul ei. Mai si uita dar nu f mult. Oare e prima lui dragoste?!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput