Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
rein spune:
Roxanici, eu stiu (chestii invatate printr-a 8-a) ca nr de copii se vede la incheietura mainii drepte: cate cute transversale pronuntate ai, atatia copii faci. La mine se potriveste, am 2.
Ada, tu stii altfel?
gaia.nevia spune:
Eu stiu ca nr de copii se vede cand strangi pumnul mainii stangi, imediat sub degetul mic, intre linia primei falange si linia capului.
ceva materiale de chiromantie vehicula mama mai demult...
banuiesc ca totul e desertaciune in incercarea disperata a omului de a presupune ca stie ce urmeaza.
Nu se stie, si fiecare pas il schimba pe urmatorul... roaga-te la Dumnezeu cu tarie si se poate schimba totul in bine... astea sunt minunile, nu-i asa?
Cu decalotatul, nu stiu daca v-am povestit. Pe Teo l-am operat de fimoza pe 4 august 2008. Pana atunci nu s-a putut clinti nimic acolo.
Dupa operatie decalotam la 2 zile si dam cu apa Avene si crema de galbenele. La 2 zile e ceva smegma pe acolo, asa ca mi se pare utila curatarea. Incetul cu incetul se decaloteaza mai usor, dupa operatie imediat era cosmar.
La Radu pare mai buna situatia. La baita am impins putin de tot si a iesit ceva smegma de acolo. Nu au fost proteste,asa ca o sa perseverez, foarte incet si usor. Nu e bine sa se crape pielea, si nici sa fortati decalotarea, ca exista riscul sa ramana pielea prinsa si sa nu o mai puteti trage la loc. Si alte riscuri.
Unele guri spun ca e mai bine sa nu umbli deloc.
De acord, atata timp cat nu te trezesti sa operezi copilul de fimoza la 3-4 ani sa-l traumatizezi pe viata... sau atata timp cat nu exista suspiciune de infectie urinara, probleme la urinat si alte infectii.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
riloasa spune:
Pe Mihai l-am decalotata in jur de 1 an. Pe Stefan o sa chem doctorita cand o sa aiba 3 luni si nu o sa sufere asa cum a fost la Mihai. Mai bine cand e mic. Il durea destul de rau si nu suporta nici sa pun mana.
Kitty spune:
M-am dus aseara la culcare si m-am intors dupa vreo ora sa citesc la generale, la "vanatoarea de vrajitoare", iar azidimineata primul drum l-am facut tot la calculator. Brusc si dintr-o data suntem o "o gasca de groupies"
Sunt f suparata, stiu ca n-ar fi trebuit sa apara filmuletele aici, stiu ca sunt socante pt multa lume, dar ma doare sufletul ca o fac pe Karra mama denaturata si pe Winnie copil umilit.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
riloasa spune:
Rein, eu nu stiu sa inot, sa patinez, sa schiez. Nu am facut nimic din toate astea, nu am avut ocazia. Am zis ca macar ai mei sa faca ce eu nu am facut. Pe Stefan vreau sa il dau la inot de cand se naste.
elyanne spune:
Nu suntem doar "o gasca de groupies" ... dar ne si luam la intrecere care reuseste sa-si invete copiii mai multe injuraturi... Eu v-am luat, ca am 3 copii
Ma enerveaza ca stiu sa arate cu degetul la altul, dar ele nu-si vad propriile greseli... in special cea care a deschis subiectul... daca e o mama atat de "perfecta" de ce a postat poze si filmulet cu fii'sa goala, in care i se vad toate partile anatomice...
Sau de ce la cateva saptamani copilul nu-i alaptat?
Asa pot sa judec si eu un om dupa ce vad in poze... e problema ei de ce nu l-a alaptat... poate a avut probleme, poate nu a vrut... dar cum ea judeca pe altul fara sa-l cunoasca, si eu pot s-o judec pe ea ca a luat acest drept copilului, doar pentru ca nu a vrut sa o alapteze... eu nu pot sa am o parere? Nu? E cam acelasi lucru... ne dam cu parerea fiecare despre viata altuia
Edit: Stiu ca citesti aici ca doar asa ai vazut filmuletele... urat sa judeci pe altul, cand macar in aparente nu esti mama perfecta...
Nu poti sa dormi noaptea de grija altuia? Atunci ai un motiv in plus ... de grija copilului, ca niste pedofili au descarcat pozele cu pitica goala pusca si cine stie ce fac cu ele...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Mihael@ spune:
neata!
va invit la o cafea tare
am vrut eu sa scriu un mesaj, dar intre timp s-a trezit si cuconitza si iar nu mai pot scrie.
zic doar atat
Elena Giulia, imi pare rau ca ati fost asa bolnaviori, sanatate multa! Arthur e o minunatie de baiat, cred ca sunteti topiti dupa el
Stefania, ma bucur ca ai gasit cercelul si nu pot sa nu ma minunez , iti inchipui ca in Romania nu s-ar fi intamplat asa ceva...creatiile lui Carl sunt super!
cezariene, decalotat, nu ma pricep
la incheietura mainii am doar o linie, a doua e chiar unde incepe palma, nu cred ca se pune, deci doar un copil???
faza cu stefi aseara: ca sa-i distraga atentia de la ceva, tatal ei ii da o cutie de la un ceas si-i zice ca-i da un cadou...stefi a luat cutia, o desface si intreaba intrigata: "une-i adou?' deci mai prosteste copilul daca poti
la culori nu sta bine, recunoaste mereu rosu, banuiesc ca le stie cat de cat si pe celelalte, dar nu vrea sa-mi spuna, cand o intreb ce culoare este imi zice razand "doi, cinci"
a inceput sa compuna si propozitii scurte, de genu "une-i fonu meu?" (toate telefoanele sunt ale ei) sau "nu mege netu", asa o pacalim, ca altfel ar vrea tot timpul sa se uite la poze si filmulete cu bebelusi sau la "ciuciu bale" (mos craciun cu plete dalbe)
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Mihael@ spune:
stati ca am pierdut sirul...care filmulete, si cine se ia de Karra noastra?
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
anisiap spune:
draga mea draga nu e grija ta de ce copilul nu a fost alaptat daca totusi pt cultura ta generala vrei sa stii pt ca am o boala de sange si medicatia mea zilnica e toxica pt copilul meu....nu te ingrijora draguta vezi ti de colega ta
karra80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kitty M-am dus aseara la culcare si m-am intors dupa vreo ora sa citesc la generale, la "vanatoarea de vrajitoare", iar azidimineata primul drum l-am facut tot la calculator. Brusc si dintr-o data suntem o "o gasca de groupies" Sunt f suparata, stiu ca n-ar fi trebuit sa apara filmuletele aici, stiu ca sunt socante pt multa lume, dar ma doare sufletul ca o fac pe Karra mama denaturata si pe Winnie copil umilit. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
Conteaza ce credem noi fam ei de acasa despre ea....si ce credeti voi fam mea viruala despre asta.Si deocamdata am primit numai sustinere din partea voastra pt care va multumesc.
Restul pt mine sincer sunt niste vb in vant.Eu consider ca am gresit cu postarea lor pe net, si faptul ca fata m-a vaz cum imi puneam tamponul, dar ce era sa fac cu un copil la 1 an si 6 luni ca atat avea cand m-a vaz ca jnu o puteam lasa sg nicicum ca ea se urca peste tot, a treb sa fac operatiunea in camera.....asta e am gresit.....citind unele mesaje care nu sunt chiar asa de transante realizez ca am gresit....sunt satula de dat explicatttiii...si de acuzatiile lor.
Copilul meu este un copil iubit si nu permit nimanui sa-i planga de mila....si sincer tare mult as vrea peste 20 de ani sa mai existe forumul asta sa vedem cum au ajuns copii nostrii....Nu ma mandresc ca in casa la noi se vb porcos....dar in ce familie de oameni normali cuv astea nu se spun?..dar sincer ne mai scxapa cate o perla si ce sa fac daca copillul repeta?Sa ma ascund in fatza ei si sa vb elevat vai doamne pt ca sa nu invetze fata? Pot si asa dar ar si o prefacuta si nu vreu ca fata mea sa ma perceapa alfel decat sunt.Oricum va auzi pe strada si la gradinitza multe alte tampenii, copii asimileaza ff repede dar stiu din cunostiinte si neamuri ca atunci cand va constientiza ce spune ii va fi rusine.....si niu o va mai face!!!!
Ce sa va mai zic....nu credeam ca se ajunge aici.....mai bine nu le puneam, va aratam doar la claca pe mess dar m-a mancat pe mine la "culu" cum zic fiica-mea.
Gata nu ma mai consum ca nu merita....Winnicu e cel mai bun si cuminte, destept si frumos cupil din lume, pt mine, ca si restul copiilor din grupuletzul nostru.....Stie sa zica si poezii si cantecel...filmuletz la care nu s-a uitat nimeni ca ea pus si alal acolo.....in fine, stie sa faca puzzeluri cu 6 piese, cateodata ii ies cateodata nu, stie sa faca melci din plastelena, stie sa numer, stie la ce foloseste un OB ca nu se manaca, nu face la olita decat cand i se pune ei pata...,....asta e ....nu vreau sa fie un super copil si sa am o dezamadire mai incolo, prefer sa o las in ritmul ei, si cum avea o mamica de la noi la semnatura FIECARA MAMA ESTE CEA MAI BUNA MAMA PT COPILUL EI.
Eu una asa cred.
Gata mi-am zis oful...
va si va multumesc pt sustinere celor carre o faceti
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica