Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
adelyna spune:
La multi ani pt cei cu numele de Anton,Antonia .Noi vom sarbatori putin maine la un spatiu de joaca.Pe Noemi o mai cheama si Antonia.
Rein la mine prima fetita a avut colici,cu a 2a nu am avut nici o problema(copil model:fara colici, doarme perfect,adica noaptea 10-11 ore fara trezire,mananca f bine si nu se imbolnaveste repede).
Martutza un pupic si de la mine.
Mihaela(Riloasa) super pozele de la munte .Mihaita e dulce foc.
adelina si piticii
Vacanta 2009
riloasa spune:
La multi ani! Sa fie sanatoasa Noemi si tot ce isi doreste.
Mihai al meu a avut colici mai mult ziua, dar nu foarte tare. Sa vedem la al doilea.
Rein, de la 3 ani am inteles ca se pun copiii pe schiuri.
roxanici spune:
Ada, unde vezi copiii in palma?! sa ma uit si io ca is curioasa.....
wellcome to the club! (ala cu genunchii catarati; e o pozitie f comoda...)
Marta, multumim de stiri despre Iarina, de Iunia nu ne intereseaza :p
Iarina e conform asteptarilor
(Raresu l-am dat la Julie aia mare a lu Gabdyd....mai stii personajele? acum is in belgia...cred ca ne-au uitat)
Riloasa, super Mihaita...daca il pui pe skiuri la 3 ani o sa te invidiez de toooot. (asta pt ca am invidiat si inotatul)
Si io am planuri mari pt rares la anu cu skiatul da sa vedem....daca o fi la fel de salbatic si nu sta cu alte persoane, nu cred ca are sanse.
Bianca, sigur, vreau si io sa vad pozele...ale mele au iesit tare aiurea, nu stiu de ce.
Rein, sa ai o nastere normala, daca nu chiar una usoara!!!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
stefaniya spune:
Buna,
Sunt fericita,cat se poate de fericita pt ca mi-am gasit cercelul.M-am dus la politie cu sperante dar nu prea mari si din fericire a fost adus acolo Nu m-am putut recompensa ca persoana nu a vrut sa lase un nr de tel dar am putut sa las un bilet de multumire iar cei de la politie i-l vor trimite la persoana respectiva.Wow ce norocoasa m-am simtit...mai ca-mi venea sa-l pup pe politist
Menuet - filmuletul are doar sunte dar nu vad nimic.E de la mine sau...? Oricum am auzit discutia si vad ca nu te face de rusine
Gabi78 - sanatate multa!
Raisa - ce atrasa e de nasturi,pe mine una ma sperie sa las nasturi sau bani pe la indemana.
Felicitari pt puzzle! Ala a fost primul puzzle facut de Carl cand a inceput caminul.
Adelyna & Radcarmen - m-au intristat postarile voastre! Ma sperie gandul ca o data si o data se intampla la oricine sa-si ia adio de la mama...nici nu vreau sa ma gandesc
Crina - hai ca m-am trezit si eu acum..eu m-am uitat la semnatura si erau doar poze din octombrie si fetele vorbeau de poze cu Maya din decembrie..batranetea asta Am vazut o frumoasa Maya,dar acum sincer,cu asa o mamica asa o fetita
Rein - in fiecare tara e ceva aiurea,dar depinde si de noroc si de mai multe.Eu am avut travaliu de 16 ore(16 de cand au inceput din 6 in 6 min) si in DK e la fel,cat se poate de natural.Mi-au zis ca mai bine incercam fara epidurala si doar cu masca de oxigen dar pana la urma am cerut epidurala.Aici nu-ti vor face cezariana decat daca sunt probleme.Dupa ce l-am nascut pe Carl,nu am mai simtit nici o oboseala si am multumit ca atunci cand plangeam ca vreau cezariana,nu m-a luat nimeni in seama. In Romania poti multumi ca mama decide pt ca acolo totul inseamna doar bani.Tu daca ai e ok,dar ce te faci cu o femeie de rand si in Romania oamenii de rand sunt cu garla,care nu-si permite sa plateasca 200 - 300euro pt o cezariana plus restul atentii peste atentii?
Eu aici nu am dat nici un ban,dar am fost tratata cum nici nu visam.Ca atunci cand ma durea de o mana ma tinea sotul si de cealalta cumnata.Toate astea mai atenueaza din durere.
Cand eram in sapte luni am mers in Romania si o prietena a nascut.A durat 3 ore nastere normala,dar tipa era mai mult decat socata,ca au taiat-o fara s-o anestezieze.Asa ca treaba e cam asa,iti iei doctor de la inceput,platesti la el totul si nasti si ai atentie ok,iar mie una nu mi se pare normal.
Deci nu cred ca in USA nasterea e tratata ca pe o batjocora.Probabil ca peste tot intalnesti incompetenti dar eu pot spune din proprie experienta ca se tin ei de nastere normala dar vin sa te maseze,ai tel la pat sa-i suni,vin cu tot felul de sucuri energizante care iti mai da putere...
Karra - ok,tu o pregatesti de mica cu ob-ul Si Carl are o atractie pt ob-uri dar pt ca eu le tin intr-o gentuta si cand fac dus sau i-l iau cu mine in baie o ia sa se joace fara sa stie cum si unde se folosesc.
ElenaGiulia - sanatate multa!
BiancaM - bun venit...revenit!
Laina - sper sa treceti cu bine de perioada asta grea! Poate ar fi bine daca Antonia ar merge la camin si asa ai avea mai mult timp liber.
Marta - in primul rand Victor are un vocabular destul de mare
Eu zic ca-i poti da si lui putina oja lol ...Éu nu ma dau cu oja langa Carl ca macearta Klaus ca cica sunt numai chimicale dar in schimb cand ma epilez cu aparatul isi baga si el manuta.
Si sanatate sotului si la cat mai multe "ciondaneli" dar din alea cu lumanarele.Sper ca 2009 sa va aduca liniste si intelegere!
Mady - lasa tu ca daca nu face puzzle-ul nu inseaman ca nu stie,ci e doar preocupat cu altele.Invata ce-l atrage,uite ca invata culorile
Eu tot incerc sa-l invat cifre,litere,culori dar se pare ca nu-l intereseaza dar cand il invata Klaus de masini e foarte atent.Deci daca ii ceri iti aduce sasi (taxi) - vovo (volvo) - bus(autobuz) - pos (porche) dar porche-ul doar uneori i-l arata.
Aici poze cu ornamentul facut/desfacut de Carl
http://good-times.webshots.com/photo/2532003400104117944tyKjCA
Si aici am pus poze din Romania , primele trei poze sunt cu cadourile facute de Carlut pt mami si tati de Craciun
http://good-times.webshots.com/album/569646249HbOYcq
Noapte buna!
rein spune:
Marta, cu decalotatul: din toata disputa asta reflectata f. bine si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100204&whichpage=5 am tras 2 concluzii:
-daca sub pielicica aia care acopera preputul nu se acumuleaza mizerie (ca o cureti periodic) e ok
-daca face pipi in jet normal, continuu, fara usturimi iar e ok.
Eu l-am decalotat usor in ultimul an dupa fiecare baita generala dar tot mi se pare ca e facut doar pe jumatate. Imi pare rau ca nu am facut asta consecvent de la inceput, mai ales ca acum nu-i mai facem baie generala zilnic. Sunt linistita ca nu are probleme cu pipi, face bine, nu-l ustura. Am citit ca se mai rezolva si de la sine, in timp.
Ada, cand vrei sa-l faci si pe bb3? te gandesti poate, la o fetita? esti curajoasa, mult spor!
ElenaGiulia, l-am vazut pe Arthur, ce cretofonel e! si ce bine mananca singur din castron! tine lingurita ca un om mare.
roxanici spune:
aaa, nedecalotatul si rares e ne....o fi bine, n-o fi, nu mai stiu....
- face pipi normal fara pb
- nu pot sa vad daca se aduna mizerie sub pielicica aia, ar tb sa il decalotez ca sa vad ce e sub calota, nu?!
- am decalotat la baita consecvent pana la un an dupa care a inceput sa nu ii mai placa si sa ma refuze si io n-am insistat....acum fac f rar sa ma asigur ca ii mai gasesc putza sub calotele glaciare.
Rad, fac misto da sper sa nu avem pb. Oricum, daca e sa se intample vreo pb, o sa ne dam seama si probabil se va recurge la decalotarea de nevoie, pana atunci ramane asa
ElenaGiulia Sanatate multa in continuare
Stefaniaaaa, superrrrrrrrrrrrrrrrrr ma bucur f tare. In Ro, nul-ar fi dus nimeni la politie.
ma pun pe vizionat poze
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
riloasa spune:
ROXANICI, la anu as vrea sa il trimit in tabara. Ca e greu sa ma duc si cu celalat mic, atunci va fi perioada diversificarii. Iar eu sunt disperata ca sa invete de mici tot ce se poate. Si la munte am fost in Poiana Brasov la un hotel cu piscina numai sa nu piarda copilul ora de bazin. A fost cea mai mare distractie pentru el. A stat cat a vrut. Cam rece apa, avea sub 21, mai rece decat la bazin la noi, avea buzele vinete. Voi nu aveti in Brasov?
rein spune:
Stefaniya, cineva ti-a gasit cercelul si l-a dus la politie? maaama ce oameni adevarati!
Ref. la cezariana si la bani, nu se poate generaliza ca in Romania asa e peste tot. Am nascut la Giulesti (unde voi naste si acum) pe cale naturala cu epidurala la 24 de ore de cand mi s-a rupt apa. Doctorita a inteles ca nu vreau cezariana, nici nu aveam de ce sa fac. Tot timpul am fost monitorizata si eu si bb, am avut dureri numai 2 ore pana la dilatatie 4. Toti s-au purtat exemplar si au facut multe ca sa mi se dilate colul: Ca, dilatare manuala, pastile de dilatare, ocitocina, etc. si imi comunicau situatia. In astea 24 de ore au nascut normal in sala de nasteri vreo 15 fete (sala de travaliu era comuna) si s-au comportat la fel cu toate. Nu am dat nimanui bani in ziua respectiva, a doua zi am dat cui si mai ales pentru ca am vrut eu, bani. In Romania epidurala nu este decontata de asigurari deci pe asta am platit-o inainte, cu suma fixa pentru toate fetele care cereau asta.
Eu nu am ce sa reprosez nimic referitor la prima nastere.
Mi se pare foarte important sa nasti cu medicul care iti urmareste sarcina, pentru ca te cunoaste cel mai bine. E la fel cu personalizarea oricarui serviciu.
Daca intr-adevar se faceau cezariene pe banda aveam 2 scuze sa cer: eram in 41+ saptamani si al doilea, ca bb dupa vreo 18 ore deja nu mai avea in ce inota, mi se scursese aproape tot lichidul. Si totusi, am fost bine si eu si copilul, repet, monitorizat permanent.
menuet spune:
[quote]citat din mesajul lui stefaniya
[
Menuet - filmuletul are doar sunte dar nu vad nimic.E de la mine sau...? Oricum am auzit discutia si vad ca nu te face de rusine
Stefanya,,nu e de la tine.Asa este inregistrata.Daca ma vede cu aparatul ori fuge, ori nu mai zice nimic.Ma bucur ca ai gasit cercelusul
rein spune:
Riloasa, e buna ideea sa invete de mici tot ce se poate, o sustin si eu. Mi-ar fi placut sa invete sa inoate dar am o fobie si cu piscinele. Asta-vara la turci nu am bagat nici un deget, nici daca era goala piscina. Mi-e frica rau. Sper sa invete in mare.
Dar cu schiurile cred ca o sa incerc la anu'. Poate ne da Roxi ceva relatii cu vreun curs de ski pe la Brasov.