Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (104)
Raspunsuri - Pagina 9
elpower spune:
Marta, eu ma bag la cine mi-o vrea , dar mai bine o las pe ea sa aleaga cand o fi. Desi la suzete se potrivesc tare bine. Eu asa am impresia ca nu vorbeste prea multe, dar daca stau si le pun pe hartie, iese ceva vocabular. Numai ca nu leaga decat cate 2, maxim 3 cuvinte, insa e asa expresiva, incat cand iti "povesteste" ea acolo, n-ai cum sa nu pricepi ce i s-a intamplat peste zi.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
elpower spune:
Bine ca ne dai vesti despre Iarina, ca tare imi lipseste mamicuta ei!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
rein spune:
Marta ma gandeam ca imi iau avertisment fiindca mi-am spus parerea aici, nu acolo. Dar imi puneam mamicile acelea din SUA in cap.
Acuma biata fata e pe morfina, nici vorba de alaptat sau ridicat copilul. Brrr
Si ce spui tu Elyana, e de speriat.
BiancaM spune:
Buna ziua si de la noi! Gata ne-am intors din calatorii.
SA aveti un an nou cu multa sanatate si multe bucurii!
Amalia e binisor, acum ne luptam cu noul fus orar. In Ro a fost bine. I-a luat 2 saptamani sa se obisnuiasca cu ora si 3 cu lumea. A stat numa' in brate la tati, a dormit numa' la tati, schimbat numa' tati...Cu alte cuvinte eu am avut o pauza. Toate trebuiau facute de tati. Nu prea i-a tihnit concediul, dar el zice ca s-a simtit bine. Abia inainte sa plecam a inceput sa stea in brate la bunici si sa-i lase sa o pupe sau sa o atinga. In sanie n-a vrut deloc, pe zapada nici atat. Ii era o frica teribila. A chinuit pisica bunicilor, de saraca cand o auzea ca vorbeste se baga sub pat sau dulap si nu mai iesea de acolo toata ziua. Nici mancare nu-i trebuia.
CAdouri a primit de la toata lumea, si e a fost foarte incantata. S-a invatat ca daca vede o punga plina sa zica 'mosu'. Toate sunt de la mosu'. Cu bradul nu s-a suparat cand l-au scos. I-am zis ca l-au trimis lui mosu'. Cred ca a tinut , ca daca o intrebam unde e bradul imi zicea 'mosu'.
De raceli ne-a pazit Dumnezeu. A avut o tentativa intr-o zi. A inceput cu temperatura, si pana seara urcase peste 38.5. I-am dat la culcare o doza de antitermic. PEste noapte s-a trezit, dar n-am putut sa-i mai dau ca primise doza intreaga, si pana s-a facut ora de dat doctoria, scazuse temperatura de la 39, sub 38. Asa ca nu i-am mai dat. A doua zi a fost in regula. In schimb trebuie sa o duc neaparat sa-i fac test pentru alergie. Mi-a facut o reactie super urata, incat am chemat doctorul. Ne-a recomnadat Zyrtec, dar i-am dat doar 2 zile jumatate de dozaj.
Ne-am vazut un pic si cu Raresu' Roxanei. Stie o gramada, eu chiar am zis ca Amalia mea inca nu zice atatea, si cum da el sut in minge. Un dulce de baiat.
Poze am o gramada dar inca nu le-am descarcat. Si plus ca trebuie si acordul Roxanei pentru unele dintre ele. Ce zici Roxi?
CAlatoriile cu avionul au fost OK. Chiar mai bine decat ne-am fi asteptat.
De acum trebuie sa ne intram iar in ritm. Sa speram ca nu o sa ne ia prea mult. VA las acu, ma duc sa-mi pun rufele la uscat.
Pupici tuturor, si sanatate bolnaviorilor!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
rein spune:
Riloasa, frumoase pozele la Predeal. De la ce varsta putem sa punem copiii pe schiuri? Adica sa invete sa schieze pe partie.
Menuet, ai avut o dr super. Cred ca datorita comunicarii corecte medic-pacient a fost asa un final bun.
rein spune:
Vreau sa va intreb de colici, mai ales pe fetele cu 2+ copii. O fi obligatoriu ca, daca primul a avut colici, sa aiba si al doilea?
Exista pe la voi exceptie de la asta?
ralualexandrei spune:
Rein la mine ordinea colicilor a fost asa:
Robert deloc
Maria groaznic,vreo 3-4 luni am crezut ca-nnebunesc
Edy in limitele suportabilului si pt el si ptr mine.
Deci concluzia mea,indiferent de nr de copiii nu exista regula general valabila,se manifesta complet diferit.
Winnie a devenit subiect pe DC,acu' sa te tii rosii si
Martutzo esti "fomeie" nu om,e o maaare diferentza
Nu stiu daca decalotare se numeste ce le-am facut eu baietilor,nu mi-am batut capul cu asta prea mult cert este ca ii spal normal dau pielea la o parte fara sa fortez,Robert pana acum (12ani)nu a avut probleme si nici reprosuri nu mi-a facut deci presupun ca instalatia e ok
La faza cu imitatia cred ca e normal toti copiii fac asa Maria de exemplu a furat pipa ursului sa-l imite si a vrut sa se barbiereasca
Edy si Robert au incercat fardurile si sutienele mele,gata nu va mai spun ca parca vad ca se gaseste vreun membru sa faca si din copiii mei subiect
Ai inteles tu,e ceva normal,sunt doar faze trecatoare.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
gaia.nevia spune:
Rein, Radu a avut niste stari mai acute decat Teo,si la niste ore mai greu de suportat.
La Teo am avut pe la 2-3 luni o perioada cand incepea sa planga la 9 seara, sa se agite si sa nu il pot linisti in niciun fel.
Pana la urma il culcam pe burta mea si dormeam asa pana dimineata. Unele nopti erau mai grele ca altele.. tot atunci ne-am prins si de tanti suzi.
Una peste alta... am scapat usor si as zice ca Teo nu prea a avut colici.
Radu (diferenta... doar laptele, ca nu prea am avut lapte si am inceput la el mult mai devreme cu formula, si bineinteles... copilul!)
a avut de la 4-5 saptamani stari nasoale cu plans (a, si plansul difera, pe Teo abia il auzeai, asta zici ca anunta bombardamentul) nu prea ii placea sa stea pe burta mea, nici suzi n-o primea. Am rezolvat cu sab-simplex, rabdare, mangaiat intre sprancene si infasat /zgaltait conform indicatiilor dr. Karp (bebelusul meu este cel mai fericit).
Acum... pare ca am scapat. E liniste si doarme intre mese... cand e treaz se foieste, se joaca, etc.
Cand plange si se zbate inseamna ca mai are de ragait... si gata.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
ElenaGiulia spune:
Sunt aici la apel Marta,am promis ca intru dupa craciun dar nu am reusit,nu ca nu am vrut dar am fost toti bolnavi.Am inceput de pe 25 decembrie si am tinut-o pana pe 10 ianuarie pe 1 erem la urgente halal inceput de an,tot familionul febra 39,5 vomitaturi ,diaree Japonia si nenorocirile de virusi.Arthur deabia isi revenise dintr-o raceala si l-a tinut o saptamana vomitatul a slabit 1 kg,tot ce bea lapte,suc,apa vomita in mai putin de 10 secunde.O sapatamana nu mi-a mancat nimic deabia se mai tinea pe picioare,bine ca si-a revenit acum si mananaca cu doua guri sa-si revina si sa recupereze kg pierdut.
Va pun niste poze sa-l mai vedeti si pe samuraiul meu mic si niste filmulete.
Va pupic si va doresc multa sanatate!!!
Poze noi!!
Filmulet 2
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
gaia.nevia spune:
Imi doresc din ce in ce sa mai fac si piticu nr3...
Intotdeauna m-am visat cu doi copii... uite-i... nu stiu daca nr3 e totusi o idee bune... nici in palma nu sunt 3... doar 2. Stiu io?!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!