Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Papanash, sper sa reusiti cu medicamentele alea, cate zile trebuie sa ia? Sa treaca repede

Marunzika, ai o printesa povestitoare si desteapta. Sper sa scapati repede si voi de tuse

Alinush, ma rog si eu pt. soacra ta. Uite fetele zic ca sunt sperante. Doamne ajuta!

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Alinus, Dumnezeu face minuni. Nu va pierdeti speranta!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Yaia ati mai fost la inot?Noi incepem din nou cursurile maine sper sa-i placa in continuareSi chiar asa,59 de kg e mult?Pai ce inaltime au fetele astea?

Da, am inceput noul curs sambata trecuta. Si dupa curs, a mancat de a spart si apoi a dormit din nou aproape 4 ore la pranz! Daca i-a placut pana acum, nu mai aveti scapare. O sa se bucure si cand vede apa curgand la chiuveta din baie, asa cu face Tudor acum!
Asa, asa, zi-le, moldoveanco!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Papanash pastilutza o pisez si o pun in putina apa si apoi cu seringa,dar el saracutu cam ia tot ce-i dau nici nu se mai stramba

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Marunzika ce spui tu acolo de tuse si motorasul din piept parca ar fi copilasul meu.Noi momentan am scapat de tuse si doar cu biseptol pastile din tara,asa mi-a recomandat un medic in care am eu mare incredere.Daca vrei sa incerci anunta-ma si te lamuresc ce si cum.

Imi pare rau sa aud ca si voi va luptati cu tusea. Noua nea- spus dr ca pana la 2 ani nu se dau siropuri/tablete care sa opreasca tusea ca se poate ajunge la stop respiratoriu. Se dau doar siropuri expectorante. Multumesc, ca vrei sa ne ajuti, dar la alte medicamente decat cele prescrise de dr nu ma bag. Au spus ca trece mai greu tusea, pana se elimina tot dar trece. Noi tot mai speram sa nu mai faca mereu bronsite ca ne doare sufletul s-o vedem tusind.

Maru, ceva siropuri naturiste n-ati incercat? Sora-mea mi-a trimis din tara ceva sirop de patlagina, nu l-am incercat inca, dar nu cred sa aiba nimic rau. Eu, ca adult, ma tratez cu sirop facut din ridiche neagra, dar il prepar cu zahar, nu stiu cat de indicat e pt. pitici, ca e doar zahar si siropul ce si-l lasa ridichea. Acum 2 ani, cand am avut eu probleme cu tusea, imi zicea un medic de aici ca nu imi poate da nimic pt. ea si ca poate persista chiar si 6-12 luni. Pai in timpul asta imi tuseam plamanii afara, asa ca dupa 2 zile de sirop de ridiche neagra eram ca noua! Mi se rupe inima de biata Puppi, cum sa tuseasca pana ii trece de la sine?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Marunzika, ce dor mi-era sa citesc despre voi. Cum fac copiii astia de nu mai termina cu virusii ? Asa mi-a zis si mie medicul atunci cand tusea Ghighi, numai sirop expectorant. Ce de conversatii face Puppi, de fapt de asta vara era mare povestitoare, imi inchipui acum. Cum mai doarme, la cate grade ? Afara o scoti ?Ati terminat pufuletii ?

Vad ca s-au vorbit ai nostri sa se viruseze mereu ! pupici meseriasului. de ce nu-i dai supozitoare nurofen in loc de sirop, nici a noastra nu vroia siropurile si am optat pt supozitor. Sau cand ii dai siropul, intai fa ca si cum ai bea tu si spune-i ce bun e, poate se lasa pacalit. la noi n-a mers !

Dormim la 17-19°C si e bine; m-am obisnuit si eu ca vad ca doarme linistita si nu tuseste mult.

O scot afara doar in compania lui tati, ca de ma duc singura cu ea tre' sa imping si carutul si trebuie sa alerg dupa ea.

Pufuletii nu i-am terminat, mai avem cateva pungute. Am gasit pe net unde se pot comanda produse romanesti in De si sunt livrate acasa. Ma tenteaza doar pufuletii, am sa incerc sa vad ce-mi livreaza, ar fi cea mai buna si scurta varianta.

Am uitat sa va spun, cand se loveste zice "aua" si se freaca mereu cu mana pe cap, egal unde e lovitura; iar cand se loveste la mana, se pupa sg pe manuta dupa ce zice bineinteles "aua".

Iar dimineata cand se trezeste, se ridica in genunghi si vrea comanda de la lumina, o aprinde si stinge de nenumarate ori si vede clama mea de par, mi-o arata si apoi isi trece mana prin parul ei si zice "ja-ja".

Si tot santajista a ramas, ca intai ne da pupici, se aporba si apoi ne arata ce vrea ori ne cerseste. Si cand face prostii, da repede pupici. iar unde nu are voie, zice nein-nein si arata si cu aratatorul ca nu e voie, dar tot face. Mi-a scos cuiul din perete de la pictura si se chinuie sa-l bage la loc. Am luat si cuiul si pictura in curand o sa arate la noi in casa ca si cum ne-am muta, ca am strans toate cele unde ajunge ea, apoi aproape toate dulapurile sunt cu sigurante si ce-i haios, de uitam siguranta deschisa, ea incearca s-o inchida!

Fug sa mananc ceva!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Yaia, . depinde de constiutia fiecaruia. Eu inainte de sarcina aveam 50kg si 19% BF. Inainte de a naste am avut 59 de kg. Am oase subtiri si usoare. Acum nu mai spun cit e procentul de grasime din cele 54.1 cit aveam dimineata (nu ma pot abtine sa nu ma cintaresc zilnic) Am scazut bine in ultima saptamina totusi am o mica banuiala ca s-a defectata cintarul -un mic accident cu o sticla de dizolvant de unghii cazuta pe el-nu mai e cintarul meu perfect ca aspect!!!
Tu esti inalta si cred ca nici nu detii silueta para. oricum 4kg in patru spatamini ai scris? Mi se pare mult... Incet si sigur e regula de aur in dieta.

Roxana, si eu sunt de aceeasi parere, un stil de vaita sanatos nu o dieta dar pina ma mobilizez trebuie sa apelez la mici artificii.

Diwana, intradevar toate cunoastem ce trebuie sa facem, practioca e mai grea.

Eu sunt tot la 0 cu sportul (aplecatul dupa jucarii sau caratul Dariei pe scari nu inseamna mare lucru.

Mergi la inceput

Da mai Yaia ca la noi se lasa cu jelanie cand il scot din cada.Tot auzeam pe aici de pitici care nu stau la spalat pe cap.Si am inceput sa-i torn apa cu stropitoare ca poate se ridica si se supara.Nimic,incepe sa cante.E topit dupa apa si chiar ca doarme super bine dupa piscina

Mergi la inceput

Erina ce inaltime ai?Eu am 1.70

Mergi la inceput

Maruntika, foarte frumos evolueaza Puppi.ssantajistei dulci!!!

La noi a fost astazi Ilaria o fetita mai mare cu 2 zile decit Daria. Fetele s-au inteles foarte bine si s-au ucat foarte frumos.

Mergi la inceput