Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Moldoveanca eu am doar 1.64( nu m-am masurat de mult timp dar nu cred ca fi crescut).
Ca tot vorbim de inaltime, Daria are acum 86,5 cm masurata la perete. Gasisem la un moment dat pe net un program care calcula inaltimea copilului la 21 de ani in functie de inaltimea si nr. la pantofi al parintilor. I-a iesit 174cm la 21 de ani. Ce bine ar fi!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Va doresc o dupa-amiaza frumoasa! Am reusit sa scriu mesajel cu Daria tragind de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
oricum 4kg in patru spatamini ai scris?

Ei, de unde? 4 kg in 4 luni...as vrea, desi nu stiu zau de pot.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Da mai Yaia ca la noi se lasa cu jelanie cand il scot din cada.Tot auzeam pe aici de pitici care nu stau la spalat pe cap.Si am inceput sa-i torn apa cu stropitoare ca poate se ridica si se supara.Nimic,incepe sa cante.E topit dupa apa si chiar ca doarme super bine dupa piscina

Idem si la fel. Mai nou il bag si sub dus si poate sta acolo nemiscat minute in sir...poate chiar ore, desi n-am incercat sa-l las chiar asa. Cand vede ca scot scaunul de la sauna sa pun cadita pe el, e maaare veselie! L-am dus de Craciun la un parculet acvatic si chiuia pur si simplu in piscina de copii. Vreo ora si ceva s-a balacit singur in ea, la un moment dat noi chiar am mancat linistit la masa de langa piscina in timp ce copilul se distra de minune. In viata mea nu l-am vazut mai fericit ca in ora aia, efectiv chiuia de placere!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
oricum 4kg in patru spatamini ai scris?

Ei, de unde? 4 kg in 4 luni...as vrea, desi nu stiu zau de pot.

Poze

Scuze, ma gindeam eu ca e cam nerealist.
Sigur ca se poate un kg pe luna!!! Go for it!

Si Daria iubeste mult apa! Nu ar mai iesi din cada! La piscina nu am fost decit la mare si la tara. I-a placut foarte mult desi era mai mica si s-ar fi putut speria.

Mergi la inceput

Citat:
Gasisem la un moment dat pe net un program care calcula inaltimea copilului la 21 de ani in functie de inaltimea si nr. la pantofi al parintilor. I-a iesit 174cm la 21 de ani.

Gasit...cica Tudor va avea in jur de 1,73m...ar fi bine, dar datele sutn cu aproximatie...macar 1,70 sa fie si tot e bine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Peste noi a picat cerul, mama sotului e pe duca. Parca e ireal ce se intampla,cu o luna in urma avea analizele bunicele, acum deja are insuficienta renala,in cateva zile-max2 saptamani ne putem astepta la ce e mai rau. Atat i-a mai dat dr. L-am sfatuit pe sot sa-si ia conc`ediu, o luam pe mama acasa, sa mai petreaca TIMP cu noi,sa se bucure de teo.

Alina in 5+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

poate ar trebui sa mergeti sa primiti si o alta opinie

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
Gasisem la un moment dat pe net un program care calcula inaltimea copilului la 21 de ani in functie de inaltimea si nr. la pantofi al parintilor. I-a iesit 174cm la 21 de ani.

Gasit...cica Tudor va avea in jur de 1,73m...ar fi bine, dar datele sutn cu aproximatie...macar 1,70 sa fie si tot e bine!

Poze

vreau si eu programul

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Papanash, uite aici: http://allnutritionals.com/calculators/children_adult_height_predictor.htm

Trebuie sa transformi inch in cm.

Cu marimea taticului la picior 46 spuneai sigur ii iese mult. Eu am cam tras-o in jos pe Daria cu 35 la pantofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pai si eu tot 35-36 am. dar nu-i stiu inaltimea si nu sta la masurat.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput