Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia, felicitari pentru rezultat, eu n-am baut nimic, pastreaza-mi o portie de orice pentru cand am zile mai bune. |
Mersi si am notat, pastrez sau cumpar alta, dar sa fie cat mai curand, da?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Marunziko, tare ma bucur sa citesc de progresele lui Puppi Energia! Nick-ul ii suna ca numele unei echipe de fotbal germane.
Trebuie sa fie tare dulce si face si zic eo gramada, bravo! Uite, ai reusit sa-mi aduci un zambet cu postarea ta, mersi!
Si sper sa treaca si boala repede-repede. Sanatate multa!
Poze
Marunzika spune:
Yaia
! Vroiam sa intreb de se joaca delfinasul cu Aqua doodle?
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Yaia ! Vroiam sa intreb de se joaca delfinasul cu Aqua doodle? |
Se mai joaca atunci cand il redescopera. Mai mult suge creioanele sau se stropeste cu apa din ele (le scutura pana iese apa din ele). Dar mai si 'creeaza' uneori, pacat ca-i dispar operele de arta dupa doar 4 minute!
Poze
moldoveanca spune:
Marunzika ce spui tu acolo de tuse si motorasul din piept parca ar fi copilasul meu.Noi momentan am scapat de tuse si doar cu biseptol pastile din tara,asa mi-a recomandat un medic in care am eu mare incredere.Daca vrei sa incerci anunta-ma si te lamuresc ce si cum
.Avem si noi Aqua Drowing si e foarte incantat
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Yaia ati mai fost la inot?Noi incepem din nou cursurile maine sper sa-i placa in continuare
Si chiar asa,59 de kg e mult?Pai ce inaltime au fetele astea?![]()
Marunzika spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Marunzika ce spui tu acolo de tuse si motorasul din piept parca ar fi copilasul meu.Noi momentan am scapat de tuse si doar cu biseptol pastile din tara,asa mi-a recomandat un medic in care am eu mare incredere.Daca vrei sa incerci anunta-ma si te lamuresc ce si cum . |
Imi pare rau sa aud ca si voi va luptati cu tusea. Noua nea- spus dr ca pana la 2 ani nu se dau siropuri/tablete care sa opreasca tusea ca se poate ajunge la stop respiratoriu. Se dau doar siropuri expectorante. Multumesc, ca vrei sa ne ajuti, dar la alte medicamente decat cele prescrise de dr nu ma bag. Au spus ca trece mai greu tusea, pana se elimina tot dar trece. Noi tot mai speram sa nu mai faca mereu bronsite ca ne doare sufletul s-o vedem tusind.

Yannisa Milena
24.08.2007
moldoveanca spune:
Alinush imi pare tare rau,ne rugam pt ea dar incearca sa te detasezi putin si sa te gandesti la samburel

moldoveanca spune:
Inteleg Marunzika fiecare cum stie mai bine.Si noi ne-am saturat sa-l auzim tusind,noapte mai ales ma doare sufletul si imi vine sa plang cu el in brate.Si eu sper sa nu mai apara brositele astea dar cam la maxim 2 luni ne luptam iar cu ele.Abia astept sa ajung cu el la mare sa facem aerosoli dimineata si seara cu siguranta asta ajuta
papanash spune:
Marunzika, ce dor mi-era sa citesc despre voi. Cum fac copiii astia de nu mai termina cu virusii ? Asa mi-a zis si mie medicul atunci cand tusea Ghighi, numai sirop expectorant. Ce de conversatii face Puppi, de fapt de asta vara era mare povestitoare, imi inchipui acum. Cum mai doarme, la cate grade ? Afara o scoti ?Ati terminat pufuletii ?
Andreea, sa vezi acum la mine, jumatate punga pufuleti e pe jos, ca asa vrea sa manance printul, din punga nu-s buni
. Nu ma stresez, aspiratorul il pun mai pe seara. Ce mai face Cris ?
Moldoveanca, cum reusesti sa-i dai pastila, la noi merge greu si siropul ( care e bun la gust,l-am incercat si eu ).
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun