Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)
Raspunsuri - Pagina 15
diwana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Biata de ea. Pai nici nu putea fi mama completa, in sensul ca nu putea trai emotiile care revin mamelor alaturi de copii ei. Pai daca unul dintre ei avea un examen sau serbare sau ceva, ea nu putea merge ca statea acasa cu aia micii...si cred ca nici nu-si aminteste cum e sa ai corpul tau, fara sa depinda un samburel de el. Cred ca pentru femeia asta menopauza e binevenita..atunci cand o veni. |
Da' pareau multumiti, nu, sau poate erau resemnati mai degraba? Eu sigur nu as putea sa fac atatia copii. Cred ca e frumos sa ai o familie mare, dar 4-5 sunt mai mult decat suficienti. 18, deja mi se pare

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Dana, sa-ti traiasca tatal multi ani fericiti! La multi ani si multa sanatate sa se bucure de nepotica 
Felicitari pt. scumpica ta vorbareata
.
Papanash, acum daca ai inceput cu antibioticul, e bine sa si termini. Biotics ala nu are cum sa-i faca rau, cred. Ii protejeaza flora.
Ma duc sa pun cartofi la fiert.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
danuta36 spune:
Alinus poate totusi n-o fi asta diagnosticul,mai cereti si alta parere 
Marunzika multa sanatate lui Puppi,ce frumos ai povestit,deja mi-o imaginam...draga de ea 
Oare Amar din Germania,ce-o mai face??
Roxali sanatate multa si voua!
Papanash,noi cu seringa de la Nurofen am reusit sa-i dam antibioticul..sanatate lui Ghighi!
Pinacolada nasol inceput de an,ce-ati mai tras...bine ca sunteti bine acum!
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Acuma daca o iesi baiat, asta e, sanatos sa fie, nu? Eu iti tin pumnii sa iasa cum iti doresti tu! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
nu e bai,sanatos si cuminte sa fie
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
`neata si de la noi 
pe fuga ca nu am timp...
multa sanatate puiutilor bolnaviori,insaatosire grabnica
mamici,cu rabdarea treci si marea 
si a mea ma oftica noapte de noapte,urla,vrea lapte (incerc sa il scot) dintii,ba e prea cald,ba prea frig,
o i au langa mine,o pupacesc bione bine si inapoi la somn,asa e toata noaptea,e mai rau decat cand era bebelush 
cum o sa ma descurc eu cu 2??!!
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Dar se gasesc supozitoare cu paracetamol pt. copii... ================================== |
... care au cu totul alta substanta activa decat nurofrenul...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Lol Pina... ati avut ceva de tras... sper ca acum toate-s bune si la locul lor! 
=====================
carpatina spune:
Danuta, la multi ani pentru tatal tau! Multa sanatate!
=====================
cecilia L spune:
pinacolada, ce chin a fost pe voi, sper doar ca acum sunteti bine.
Papanash, sanatate multa lui ghighi, iar tie rabdare, tb sa reusesti , chiar si cu forta sa termini de dat antibioticul.
Maruntzica,
pe puppi cea atomica, sanatate multa
Betty, sanatate tie si lui Mario, tare greu cu gradinita la inceput
aaaaaam reusit sa-mi fac programare la dr. Costache pt luni dupaamiaza,dar am uiat sa intreb cat costa
....poti sa-mi spui care sunt preturile, te rog?
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem