Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Papanasho.. nu poti sa i-l "injectezi" cand doarme?

Cat despre tata lu' Ghighi, acusi ma duc in oras sa caut o tigaie pe masura 'mnealui..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Danuta, la multi ani pentru tatalui tau.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

de ce nu-i dai supozitoare nurofen in loc de sirop,

pentru ca in Ro nu se gasesc supozitoare cu nurofren...

Dar se gasesc supozitoare cu paracetamol pt. copii...

==================================

... care au cu totul alta substanta activa decat nurofrenul...

Da, ibuprofen, dar am vazut ca in Romanian se da alternativ Panadol si Nurofen pt. reducerea febrei...desi ibuprofenul nu reduce febra, doar calmeaza durerea...dar Ghighi nu parea sa aiba dureri, ca era la fel de activ, ci doar febra...asta daca am retinut eu corect...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
Cat despre tata lu' Ghighi, acusi ma duc in oras sa caut o tigaie pe masura 'mnealui..

Aoleu...si cu reducerile astea provocate de criza, sigur o sa-i ia un numar mai mare decat masura, ca sa-l 'incapa' bine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Papanash, da neaparat biotics cu antibioticul! Sanatate lui Ghighi!
Marntika, sanatate printesei!
Danuta, sa traiasca multi ani sanatosi si fericiti tati!
Alinush

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
dar am vazut ca in Romanian se da alternativ Panadol si Nurofen pt. reducerea febrei...desi ibuprofenul nu reduce febra, doar calmeaza durerea...

Nu numai in Ro se face alternanta asta.. si aici e la fel

Si ca mama de copil care face frebra foarte repede.. iti zic ca nimic nu o reduce mai repede ca ibuprofenul..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
dar am vazut ca in Romanian se da alternativ Panadol si Nurofen pt. reducerea febrei...desi ibuprofenul nu reduce febra, doar calmeaza durerea...

Nu numai in Ro se face alternanta asta.. si aici e la fel

Si ca mama de copil care face frebra foarte repede.. iti zic ca nimic nu o reduce mai repede ca ibuprofenul..

Eu te cred, Carpatino! Nu numai ca am invatat sa-i aplic si eu acelasi tratament in caz de febra, dar nici n-as vrea sa ma trezesc si eu cu vreo tigaie...desi de cand caut eu o tigaie clasica, fara teflon! Dar nu-mi trimite tu, lasa, mai caut eu...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Danielle, ai sa te descurci foarte bine, atunci sunt sigura ca Ebonne o sa fie mai intelegatoare si mai cuminte, noaptea cu somnul e tare greu...eu tot sper sa se rezolve in timp.
Cristi tot cere apte noaptea...legat de bb, de cand cu nasicum mic,cere si el bb, cand mergem la nasi si ii spun innainte sa fie cuminte, ca poate doarme bb, el pune degetelul la gurita si face sssssssss, bineinteles ca in casa nu face liniste, de asta am rarit vizitele la ei....dar iubeste bebelusii, seara ma mangaie pe burtica si spune bebe, sau ma trage de tricou sa vada tatzi si tot asa spune bebe, ma gandesc ca sunt semne bune...asa ca tb sa-i fac un bb.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

baiatul meu a dormit de la 12 pana acum juma de ora. Si cred ca mai dormea, s-a trezit ca i-am pus mana pe frunte sa vad daca are febra.
nu prea a mancat nimic azi, nici preferatele lui, masline, acum ii dau orez chinezesc cu legume si vad ca vrea.
Carpatina, asa e, am observat si eu ca de la ibuprofen ii scade repede febra, dar nu mai vrea sa ia deloc, inainte venea singur cu seringa dupa mine sa-i dau. Tigaia aia, daca ai gasit asa mare, sa o pastrezi pentru data viitoare, azi il iert ca s-a dus la mine la jb sa ridice adeverinta si s-a dus si a depus dosarul pt. recalculare indemnizatie. din punctul meu de vedere s-a spalat de pacate pe ziua de azi .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gabriela, i-am zis sotului sa cumpere biotics, asa ca o sa-i dau incepand cu seara asta.
Danuta, sa-ti traiasca sanatos tata !
Yaia, de ce vrei fara teflon ? Nici pe-aici n-am mai vazut fara.
Cecilia, esti pusa pe treaba, vad .Succes la fabricatie bb 2 !
Danielle, stai linistita ca o sa te descurci bine. Se pare ca e o perioada mai critica acum la puii nostri, sunt mai alintaciosi.Al meu ma tine de mana in somn si drept sa-ti spun nu-mi displace, chiar nu credeam ca o sa fie lipicios ca pana acum nu suporta nici o atingere, fugea si cand voiam sa-l pup.
Marunzika, chiar ca e adevarata printesa Puppi. Mult calm iti trebuie si nervi de otel. O sa vina si vremea cand n-or sa ne mai bage-n seama si atunci nu o sa stim ce sa facem sa ne bagam noi pe sub pielea lor.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput