Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Da Yaia da macar asta din America n-a avut incotro.Asa a fost sa fie sa se prinda ovulele.Putea f bine sa iasa doar un copil si restul ovulelor sa nu se prinda.E un risc,ma rog o situatie pe care o prevezi:s-ar putea sa faci copii cate ovule ai implantat.Frate si au fost toti deodata.Nu zic ca diferenta de un an intre copii este mare branza,ca tot depinde de tine,dar astia au fost dintr-un foc toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Pinacolada,da' ce-ati tras-o frate!!Multa sanatate va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Papanash, stiu cum te simti, am fost si eu asa...dar trece...rabdare si putere! Sanatate!

Marunzika, am trecut si noi printr-o perioada cand nu mai voia sa manance fructe la micul dejun. Asa ca il luam din scaun si nu-i mai dadeam nimic, i se facea lui foame si plangea, ma gandeam eu. Dar dumnealui manca apoi cot la cot cu mine cereale (ca atare) si paine cu unt. Dar nu stand in scaun. Asa ca asta era! Dar sa stii ca la noi aia a fost in vacanta de dupa anul nou si a fost din cauza de lipsa de activitate. Dupa ce am reinceput gradinita, a reluat mancatul la micul dejun, exact ca inainte.

Pinacolada, ma trec fiori cand citesc ce povestesti acolo! Multa sanatate, sper ca a trecut. Tu te-ai intors la munca? Si Berlioz cu cine sta? Ca mi-a scapat informatia. Si de unde Berlioz? Va compune sau va dirijeaza pe toti?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Da Yaia da macar asta din America n-a avut incotro.Asa a fost sa fie sa se prinda ovulele.Putea f bine sa iasa doar un copil si restul ovulelor sa nu se prinda.E un risc,ma rog o situatie pe care o prevezi:s-ar putea sa faci copii cate ovule ai implantat.Frate si au fost toti deodata.Nu zic ca diferenta de un an intre copii este mare branza,ca tot depinde de tine,dar astia au fost dintr-un foc toti.

Eu o intrebam pe Ayumi acum ceva timp cum a facut cand unul dintre gemeni a fost bolnav si a stat in spital. Si imi raspundea cum ea a mers in spital cu cel bolnav si sotul ei a stat acasa cu baiatul sanatos.
Cand il culcam seara pe Tudor, ma intrebam cum reusesc sa alapteze mamele cu gemeni, ca banuiesc eu ca vor mancare in acelasi timp (de, Murphy!). Colega mea croata, mamica de gemeni, mi-a spus ca ai ei au fost prematuri, 2 luni dupa ce s-au nascut au stat in spital si nu i-a putut alapta, ea stand acasa, asa ca multi gemeni sunt trecuti pe formula si atunci nu e asa complicat, dar tot complicat ramane...Dar cand ai 6?
Eu mergeam cu sirul gandurilor mai departe si ma intrebam de nu e corect pt. parintii de gemeni sa primeasca si tatal concediu in acelasi timp cu mama, sa fie 2 adulti cu 2 copii, cel putin asa mi se pare corect. Macar sa le dea cate o saptamana libera pe luna...sau ceva de genul asta...nu cred ca ar fi atat de mare efortul.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Ati vazut-o pe tipa aia din State cu 18 copii? A aparut si la Oprah, era ceva de genul anu' si carlanu', no offence. ultima era o fetita de numai cateva luni pe nume Jennifer.

Jennifer nu era ultima progenitura, era din nou gravida

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Pinacolada, infiorator prin ce ati trecut. Bine ca ati scapat, dar nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul vostru

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

oare trebuia sa-i dau ceva biotics la antibiotic( klacid) ? ca acum m-am gandit , ca tocmai a vomitat, e drept ca acum 2 ore i-am dat antibioticul.
de aseara nu mai e chip sa-i dau siropuri de febra,nu vrea si gata. Cu greu ii bag pe gat antibioticul, efectiv ma sui pe el in pat, el urla si eu ii torn siropul, se mai ineaca, jumatate scuipa, asta e. Sigur nu-i dau doza exacta, aproximez ce scuipa si mai pun dupa.taica-su nu participa la 'program', cica-s nebuna si barbara, sa las copilul in pace ca daca face febra inseamna ca organismul lupta impotriva infectiei. Si ca trece in cateva zile.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Ati vazut-o pe tipa aia din State cu 18 copii? A aparut si la Oprah, era ceva de genul anu' si carlanu', no offence. ultima era o fetita de numai cateva luni pe nume Jennifer.

Jennifer nu era ultima progenitura, era din nou gravida

Biata de ea. Pai nici nu putea fi mama completa, in sensul ca nu putea trai emotiile care revin mamelor alaturi de copii ei. Pai daca unul dintre ei avea un examen sau serbare sau ceva, ea nu putea merge ca statea acasa cu aia micii...si cred ca nici nu-si aminteste cum e sa ai corpul tau, fara sa depinda un samburel de el. Cred ca pentru femeia asta menopauza e binevenita..atunci cand o veni.

Poze

Mergi la inceput

Bernix imi pare rau ca nu a iesit asa cum ti-ai propus .
Da de ce ai luat injectii de 2 ori pe an timp de 20 de ani? Faceai amigdalita anual? Draga mea, tu erai mai mult slaba decat mica Auzi la ea, 48-50 kg la 1.64. Atat aveam in liceu, si ma credeam grasa . Ce grasa, eram nebuna!!!!!!!! Valeu, ca de-as mai ajunge acolo, as crede ca sunt fotomodel

Alinush care mai sunt vestile de la voi?

I-am calculat si eu lui Rares, da cu linkul lui Tomita, si mi-a iesit ca va avea 180. Ma declar satisfacuta. Cu linkul Erinei, si super transformarile, mi-a iesit ca va avea 13 cm, iar apoi 3 metri nu stiu cat Va dati seama ce bine suna 180, dupa 13 si 320

Roxana, mai ia o pauza din rotita ta de veverita, ca o sa ametesti prea tare Si mie mi se pare ca areti foarte bine. Depinde si de forma fiecaruia, nu neaparat de greutate, unele sunt super sexi chiar mai plinute, pe cand altele, chiar slabe, nu arata foarte bine. Eu sunt mai urata cu kile in plus, daca am mai putine, se mai salveaza ceva.

Bebeka, felicitari pt. fetita ta care papa singura Rares inca nu da semne.

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Salutare!

Am vazut si eu o familie de pocaiti cu 12 copii,la show-ul lui Capatos,pe Antena 1...erau tare draguti,dar si f productivi,ca apareau deja in filme si reclame..

Nu stiam de ce s-a trezit mandra azi noapte si nu mai avea somn..a spart dintele nr 7,in sfarsit.
La noi scaunul de masa e pe post de mobilier,mananca oriunde,numai in el nu..
Mai nou Miru zice aide la haide,dei la dai si bebi-bebe..daca o intrebi cati ani are,ridica doua degete daca-i zic ceva de freza, se duce la oglinda si-si baga mainile in par...daca ne vede pe noi prea apropiati,trage cand de unul,cand de celalalt,ca sa ne desparta..
Ma gandesc ce surpriza sa-i fac lui taica-meu,ca maine e ziua lui,face 77 de ani..

Mergi la inceput